Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Тарас Ф.,

Из этого следует, что мы нужны США, ВБ, Германии, Франции, да и всем остальным европейцам, как равноправные партнёры для создания здоровой конкуренции. Безусловно это так.

Ні, не слідує. Ми потрібні тільки собі. Годувати за просто так нас ніхто не буде. Різниця в шансах на розвиток при наявності власного бажання. З одними шанси є, як у Польші чи Румунії, з іншими їх немає, бо не панатіям це конкурувати з паханом. Згадай скільки було торгових війн з Росією, коли ми були закріплені за нею. А скільки торгових війн було з ЄС чи США? Скільки заводів чи фабрик побудували у нас російські інвестори? Різниця в підходах. Для когось ми цінний придаток, а для когось витратний матеріал.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Тобто, поки нами керувала Раша, було краще, ніж зараз, коли ми синхронізувалися з цивілізованою частиною світу. Білорусь танцює під російську балалайку і у них нічим не краще, ніж у нас. Тільки вони давно вже втратили всю країну і білорусу набагато складніше витягнути із задниці жезл.

Тарас, не стесняйса,пиши как есть

синхронізувалися з цивілізованою частиною світу - нас ебут в очко

кэрують,рассказывают что делать,

из последнего: что бы перестали пиздеть на поток2, т.к. сша передумало...

и ебут в очко

или это не очевидные для тебя вещи?

Опубліковано:
:pod_stolom: Всегда когда неудобно озвучивать сухие конкретные цифры показателей экономики или социалки в динамике, из полемического арсенала извлекаются удивительные истории про духовность, цивилизованность и прочую милозвучність, которая не обозначает ровным счётом ничего, просто слова без смысловой нагрузки.

Нічого незручного в статистиці не бачу. Щоб її побачити я не потрібен. Доступно для всих. Слабо було, слабо залишається. Це якщо офіційно. А якщо подивитися навколо, то гірше не стало абсолютно. В моєму селі авто стало більше, в тому числі і дорогих. Жебраків більше не стало. З’явилися магазини великих мереж. Значить, купівельна спроможність, як мінімум, не знизилась. До чого інша частина тексту мені не зрозуміло.

Опубліковано:
Тарас, не стесняйса,пиши как есть

синхронізувалися з цивілізованою частиною світу - нас ебут в очко

кэрують,рассказывают что делать,

из последнего: что бы перестали пиздеть на поток2, т.к. сша передумало...

и ебут в очко

или это не очевидные для тебя вещи?

Читайте уважно, що я пишу. Раком стояли і стоїмо. І в цьому винні тільки ми. Розігнутися, якщо захочемо, шанси різні. З одними вони є, з іншими відсутні. І щоб так вважати є реальні приклади.

Опубліковано:
гірше не стало абсолютно

Этого достаточно, всё ясно.

Слабо було, слабо залишається.

Нет, не так. Было плохо, а стало ещё хуже. Если говорить беспристрастно об экономике. Машины и нищие равно как и то что АТБ всё так же продаёт комбикорма и всякий понос это забалтывание вопроса. В Сомали тоже ездят ленд крузеры. Только ездит один, а его обеспечивают тысячи что на помойке побираются.

Опубліковано:

Що ясно? Написав лаконічно. А якщо вчитатися в мої пояснення, де згадано про кількість авто і крупних торгових точок, то, схоже, люди почали купувати більше. А щоб більше купувати, треба мати більше грошей. Беззаперечно? Відділень тільки Нової пошти з 2014 року збільшилося з 1 до 4. Є відділення і інших служб доставки. Думаю, не любовні листи люди пересилають один одному. Тільки вчора моїй дружині розповідала вчителька, що їм суттєво підняли зарплати і вона тепер дозволяє собі купувати більше. Це погіршення? За 100

баксів вже ніхто не працює, як моя дружина в банку, яким володіли росіяни, на посаді економіста 12 років тому. Це окремі приклади. Можна знайти і мінуси в порівняні з 2013 роком. Тільки навколо себе я їх не бачу. Або те ж саме, або в плюсах.

Можна далі чиплятися до окремих фраз. Тільки краще подивитися навколо.

Опубліковано:

хоть ссы в глаза — всё божья роса.

Тарас Ф.

пишы ищё!

Опубліковано:
схоже

Думаю

Именно об этих словах я и говорил в посте где очень хочется возразить про экономику, а кроме кажется, может и наверное аргументов нет. Ещё раз сформулирую более просто: по каким конкретно качественным измеримым экономическим, демографическим показателям государства Украина ты делаешь вывод о том, что хуже не стало, как минимум (с твоих слов). Что конкретно стало лучше, что не стало хуже? В диапазоне 2014-2021 в сравнении с тем что было до этого промежутка. Здесь речь о цифрах, а не о частном опыте, которым можно крутить как угодно. С цифрами так нельзя.

Опубліковано:

Нет, не так. Было плохо, а стало ещё хуже. Если говорить беспристрастно об экономике. Машины и нищие равно как и то что АТБ всё так же продаёт комбикорма и всякий понос это забалтывание вопроса. В Сомали тоже ездят ленд крузеры. Только ездит один, а его обеспечивают тысячи что на помойке побираются.

Именно об этих словах я и говорил в посте где очень хочется возразить про экономику, а кроме кажется, может и наверное аргументов нет. Ещё раз сформулирую более просто: по каким конкретно экономическим показателям государства Украина ты делаешь вывод о том, что хуже не стало, как минимум (с твоих слов).

З АТБ і Сомалі це сильний аргумент. На рівні офіційних статистичних даних. Якщо вони тобі зручні, то приведи їх. Я роблю висновки по тому, що бачу власними очима і чую власними вухами. Приклади я навів.

Опубліковано:
На рівні офіційних статистичних даних. Якщо вони тобі зручні, то приведи їх. Я роблю висновки по тому, що бачу власними очима і чую власними вухами. Приклади я навів.

Пожалуйста. С чем в цифрах ты не согласен и что конкретно стало лучше?

https://data.worldbank.org/country/ukraine

https://datacommons.org/place/country/UKR?hl=ru

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...