Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Что значит - садятся в танк и вперёд?

Это так не работает. Нужен приказ.

Армия, действует исключительно по приказу.

А приказ есть сидеть и не рыпаться.

Серую зону может и отжимают,но позиции мы сдали именно по приказу зелебобиуса в рамках " просто перестать стрелять".

Порошенко оттуда можно убрать. Я имею ввиду из текста.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

ну че не работает, как у орков так и у уа есть такое

поднажрались малеха, взяли и попиздили в серую зону

"укропов зачищать", кто-то вернулся,кто-то нет -ну бывает

дахуя "справедливости" в крови,"шо аж кушить не могу"!? -ну возьми пистолет и на агрессора, хули сидеть ныть и пиздеть на начальство

если считаешь себя умнее всех.

я к тому шо ты зря паришься (реагируешь)

на всю эту суету

она выеденного яйца не стоит

Опубліковано:

Там давно пора поставить границу и продолжать жить дальше, думая про экономику в стране, а не прыгать лягушачьми прыжками, то туда- то сюда, получая пули от снайперов. Проебали эти регионы как и Крым- ну и хер с ними, нужно жить дальше.

Опубліковано:

Опубліковано:
Главное купить принтер и военкомат отремонтировать.
Завтра відбудеться засідання «Комісії з питань антикорупційної та регуляторної політики, законності, боротьби зі злочинністю, регламенту та місцевого самоврядування» Харківської обласної ради.
Одним з питань обговорення буде проєкт рішення обласної програми територіальної оборони Харківщини. Хоч ця програма і не була розроблена на 2021 рік, але після звернення фракції політичної партії «Європейська Солідарність» в Харківській обласній раді, профільний департамент швиденько запропонував програму оборони області. Представники департаменту навіть хочуть виділити на неї кошти - 5184313 грн. Так ось, цей проєкт рішення профільного департаменту жодним пунктом, жодною гривнею, не допоможе обороні Харківщини чи нашій харківській 113 бригаді ТрО.
Не допоможе він і бійцям, які проходять в ній службу за контрактом або будуть призвані туди в разі потреби за мобілізацію.Гроші знову підуть на ремонти якихось приміщень (військкоматів, які не мають стосунку до територіальної оборони), купівлю оргтехніки, комп'ютерів, принтерів, картриджів, паперу, цвяхів і дощок для мішеней під час навчальних стрільб, і подібного окозамилювання.
В травні 2021 року я, з власної ініціативи, провів два тижні в 113 окремій бригаді територіальної оборони на військових зборах. Я мав на меті особисто розібратися в проблемних питаннях і їх я для себе з'ясував, про що вже писав раніше. Нище я б хотів донести до вас, що я реально побачив на цих навчаннях. Їх, до речі, було проведено з метою перевірки реального стану механізмів розгортання бригади ТрО в нашій області, а не те, що показували по телевізору (знешкодження терористів на захопленому аеродромі мобілізованими солдатами, які прийняли за два дні до цього присягу).
Отже, якщо все ж таки божевільний сусід вирішить полізти й у нашу область, то за свої кошти, бо ж це все робиться з наших податків, ми будемо мати приблизно таку картину:
1) Медичний пункт, котрий не забезпечений взагалі жодним препаратом, повний нуль. Транспортні засоби для перевезення хворих повністю відсутні. Окремо хочу подякувати персоналу медпункту за їх ентузіазм і власні ліки, якими вони лікували хлопців. Грошей на медичне забезпечення 113 бригади у проєкті я не побачив. 2) Відсутність сучасних засобів розвідки та контрдиверсійної боротьби: дронів, приладів нічного бачення, тепловізорів, камер спостереження, автономних датчиків сповіщення про рух і т.ін. Знову ж таки - повний нуль (крім власного обладнання). Грошей в проєкті рішення на ці цілі теж немає.
3) Створення окремого пункту розміщення 113 бригади, як і грошей на це, в проєкті немає. Напевно відремонтовані військкомати - це те що допоможе нам, у разі необхідності, своєчасно висунутися для виконання завдань. Нові вікна в канцелярії військкомату дуже вплинуть на швидкість розгортання бригади.
4) Потрібно мати сучасний моніторинговий центр ТрО, який буде оснащено онлайн відеотрансляцією ділянок кордону Харківської області. Відеокамери необхідно встановити на всі інфраструктурні об'єкти області. На це теж гроші не заплановані.
5) Навчання особового складу територіальної оборони, а можливо і придбання та створення навчальних класів з інтерактивними тирами для підготовки по знищенню техніки та живої сили ворога. Так - про це теж забули.
6) Вкрай необхідне поліпшення якості харчування для бійців на час зборів. Бо нагодований солдат - це мотивований солдат. Своєчасне та якісне надання їжі - це дуже важлива компонента функціонування будь-якого військового підрозділу, вже не кажучи про територіальну оборону. Нажали, поки що ми побачили лише красиві фантазії військових журналістів на цю тему. І що саме цікаве, на організацію хорошого харчування не треба дуже багато грошей.
7) Повинні бути закуплені спеціальні габіонні конструкції. Вони дуже швидко заповнюються піском та потрібні для своєчасного виставлення блок-постів. Це теж робити не будуть.

Підсумовуючи можу лише констатувати, що гроші ці немаленькі, планується виділити на звичайне окозамилювання. Так, програма розвитку територіальної оборони вкрай потрібна, але це не вона.
Тому буду рекомендувати комісії та фракції політичної партії “Європейська Солідарність” в Харківській обласній раді не підтримувати проєкт рішення про територіальну оборону Харківської області допоки гроші не буде направлено на цільове призначення. Оборона Харківщини дуже важлива! І я не можу допустити розтягування і марнотратство державних коштів. Гроші, які ми вкладаємо в оборону, повинні нас захищати, тому пропоную їх направляти саме на оборону, а не на офісний папір, нескінченні ремонти та вічні “необхідні речі”, як то фарба для плацу.
Опубліковано:

Что с этими деньгами ничего не было, что без них не будет. Разворуют всё и везде. Проблема в том, что некоторые до сих пор остались жить мозгами в 2014-2018 и не понимают, что всё изменилось и во внешней политике, и во внутренней. Армовир уже история.

Опубліковано:

Зеля через 3 дня будет ехать в Днепр инспектировать уличную спортплощадку к которой мы приложили руку.

Чем бы дитя не тешилось. Площадок планируется около тысячи.

Опубліковано:
Зеля через 3 дня будет ехать в Днепр инспектировать уличную спортплощадку к которой мы приложили руку.

Чем бы дитя не тешилось. Площадок планируется около тысячи.

зеля любит такой движ.

В лучших традициях совка.

Опубліковано:
зеля любит такой движ.

В лучших традициях совка.

Будет забавно если он каждую будет "открывать". Можно забацать неплохой сериал.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...