Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Есть еще марианская впадина. Отличное направление для вложений
хватит им давать советы.

Эта чудная команда,после парочки дорожек и так найдет куда бабло направить,чтобы спиздить.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Монова конечно жжёт))
Останнім часом я вимушена часто їздити між домівкою і ветклінікою в Харкові, в дорозі витріщаюсь на узбіччя, що традиційно рясно угваздані бордами, як пам’ятники пташиним лайном.

Так от, судячи з бордів вздовж траси і в місті, в мери у нас готуються лише два шлємазли: Терехов і Добкін. Причому перший неабияк переймається тим, аби бордів з другим було якомога менше. Поки Допа відволікається на хаби, які він відкриває густо, як пивнухи, і там дає себе помацати за вєздє всім хто забажає, особливо екзальтованим блондам, Терехов дає команду зробити з бордами щось гімняне. Спочатку, тижні зо два тому, я спостерігала, як мармиза Допи на бордах розквітла жовто-блакитною кляксою. Вочевидь цілили з пейнтбольної рушниці, бо майже на всіх локаціях пляма була в оці або поблизу нього, вниз стікали кольорові патьоки. Я поржала, але сфотографувати не встигла, бо їхали з собакою. Наступного дня моторні допівці вже все відмили.

Спочатку я подумала, що цю диверсію хтось з патріотично налаштованих громадян організував, але потім передумала, бо навряд чи хтось з притомних використовував би кольори-символи як багнюку, яку жбурляють в пику опоненту. А от Терехов міг би так граційно розкарячитись, і Допі за комірець насрати, і на націоналістичне електоральне поле зайти. Але вийшло каквсігда в цих притрушених виходить, по-дурному.

Після того, як борди з кляксами було відмито, Терехов вочевидь вирішив не розмінюватись на малєнькіє пакості, а діяти вже як дорослий сивомудий дядько і взагалі як ТОЙ, ХТО СИДИТЬ НА ТРОНІ КЕРНЕСА. І хоче, дуже хоче, щоб так залишалось й надалі.
Тому він віддав наказ комунальникам познімати всі борди з мармизою Допи. Ну тобто Допа піниться і сходить на гімно у себе в телеграмчику, а Терехов зішкрябує його пику, щоб стерти конкурентна в пилюку. Це дуже смішно.

До речі про Кернеса. Нещодавно, в дату його народження, ці Біба і Боба, тобто Терехов і Допа, так завзято змагались у виціловуванні застиглих булок покійного Лудшего, що на це соромно було дивитись. Ну так, знаєте, смішно і огидно водночас. Гвалтують пам’ять Гепи, кожний на свою користь.

Але сьогодні Терехов презентував ахуєвшему від навали прекрасного електорату справжнісінький шедевр сінематографу — запиляв відос про Храм дів-мироносиць в Харкові, де завзято хреститься і каже (чомусь раптом голосом актора дубляжу) «здравствуй бог, я не знаю, как ты выглядишь и какое имя носишь, но я знаю, что ты есть». А я от не знаю, на кого цей трешак розрахований, але нуйогонахуй. Ну тобто у Допи хаби і блонди, а у Терехова діви-мироносиці і бог, який єсць. Причому ця вся фантасмагорія чомусь називається «Сучасні історії Харкова». Лол што?!

Я ще потім трохи зберуся з силами і вжарю в це гніздо разврата якоюсь моцною боєголовкою, зоібалє ібо. А поки що спитаю: до виборів мера Харкова залишилось три місяці з хвостиком. Це зовсім мало, практично нічого не залишилось. А гдє всє? Ну тобто де всі патріотичні сили, які здається збирались обирати єдиного кандидата і вирушати на вибори? А? А?! Я нє віжу ваших рук. Та і вас самих щось не видно. Віддасте місто без бою?

Ну-ну. Ну-ну.
Опубліковано:

Большая часть украинцев (62,4%) считают, что в целом события в стране развиваются в неверном направлении. При этом больше половины граждан заявили, что их уровень жизни упал во время президентства Владимира Зеленского.

Об этом свидетельствуют результаты социологического опроса, проведенного центром Социс (Socis).

Среди опрошенных украинцев,

62,4% считают, что в целом события в Украине развиваются в неправильном направлении,

26,4% респондентом считают, что напротив - события развиваются в правильном направлении.

В то же время,

58,8% респондентов ответили, что уровень жизни людей во время президентства Владимира Зеленского стал ниже;

32,2% - что остался без изменений; и только

7,2% сказали, что уровень жизни улучшился.

При этом

9% украинцев заметили положительные изменения в экономике Украины,

35,8% сказали, что экономика при Зеленском никак не изменилась, а

52,2% - что изменилась в худшую сторону.

Среди респондентов

18,1% заметили во время правления Зеленского улучшения в сфере демократии и свободы слова;

половина украинцев считает, то ничего не поменялось;

28,4% - что поменялось в худшую сторону.

В борьбе с коррупцией улучшения заметили 19,7% украинцев,

45,5% не заметили никаких изменений, а

32,2% считают, что и в этой сфере все изменилось в худшую сторону.

Опубліковано:

Все кореша зели стали лучше жить и они же в принципе видят успехи в борьбы с коррупцией)))

Собственно они ее просто возглавили. Не борьбу конечно))

Опубліковано:

Да и борьбу тоже. Со времен совка - шо охраняешь, то имеешь...

Опубліковано:
Зекоманда,ептать.

Как вам там под кондиционерами и с прохладным душем? Жарко? А на фронте такая же жара, только без кондеров и душа. А еще МО футболки и убаксы не закупили в этом году. Сейчас все что носят, от пота поломается, будут тотально броники носить на голое тело.

Опубліковано:

Цілком типовий для депутата двіж. Наркотики, незадекларована тачка.

Опубліковано:
что ждет должников
это заработало еще одно детище порошенко

приказ его Минюста №1203/5 от 16 апреля 2019 года

Опубліковано:
Цілком типовий для депутата двіж. Наркотики, незадекларована тачка.

ну видимо заработал на поправках к законам. и до сих пор на свободе. только посредник прилип

посредник был привлечен к уголовной ответственности, а материалы и проект подозрения на народного депутата — направлены Генеральному прокурору, поскольку привлекать к ответственности нардепов может только она

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...