Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Представь себя на секундочку на месте в.о. Президента Украины, что бы сделал чисто гипотетически? Мне кажется что сделали все что могли: В ООН обратились, к участникам Будапештского договора обратились, к ЕС обратились. Что еще мы можем?

я то якраз уявляю то

можна ще би було вести інформаційний спротив - як на мене - найкращий варіант і я би це робив будучи В.О. - кіздеть, не мешки ворочать

- кричати по всіх СМІ що крим це україна, ми проти війни, але крим не віддамо, і т.д - це коштує порівняно нічого, але дієво, а в нас мовчок

ясно що стріляти - не варіант зовсім, РНБО не дурні люди, їм там генерали допомагають і т.д. я думаю що варіант - нахуй тебе тот ирак, давай вместе ебанем по тбилиси (с) вже піднімався на раз і парубій однозначно за, але чогось це не роблять - перше - це призведе до війни, можливо світової, а світова буде з ядерною зброєю як не крути - не виграє ніхто

друге - наші теперішні лідери ніщо інше як маріонетки в руках юльки, а та давно вже все порішала з офіційною москвою і зараз все відбувається лише для того, щоб міжнароджна спільнота з полегшенням "вздихнула" коли крим все таки відійде росії а україна наполовину вціліє

третє - всім мир! не хочу війни! але ховатись теж не буду

- хто, як не ми?

Опубліковано:

только у них времени на раскачку не будет... сразу на площадь, всей толпой, никаких мирных демонстраций.

Опубліковано:
що раз більше скидається на то, що зливають крим в обмін на те, що путька відпустить україну в єропу, дуже прикро, якщо це правда!!!
Мне кажется, ты перемудрил.
в.о. Президента Украины
Сейчас даже срать должен ходить под прицелом камер, и рассказывать все свои планы, вплоть до того, какой рукой он будет зад вытирать. По примеру европейских и американских политиков. А то к тем картикам про бандер и армию, я бы еще добавил "видишь и.о. президента? - нет. - а он есть...".
Опубліковано:
интересно когда эти рузкие уже поймут шо расия большая, покрышек много, а красная плесень площадь маленькая?!

риторический пожалуй вопрос..

Опубліковано:
можна ще би було вести інформаційний спротив - як на мене - найкращий варіант і я би це робив будучи В.О. - кіздеть, не мешки ворочать

- кричати по всіх СМІ що крим це україна, ми проти війни, але крим не віддамо, і т.д - це коштує порівняно нічого, але дієво, а в нас мовчок

Поддержу. Только Юльку уже слили, а так согласен. Хотя она еще та курва, может и снова всплыть.

BiIgnjcIQAAKnex.jpg

Опубліковано:
Что еще мы можем?

диверсії влаштовувати на ЧФ РФ

закрити кордон

персони нон-грата

відкликати посла

ввести російський язик другою держаною мовою

видворити ЧФ з криму

не платити за газ

націоналізувати сбербанк, втб, промінвест

найняти кіллера - 1 куля, 1 постріл, 1 людина

Поддержу. Только Юльку уже слили, а так согласен. Хотя она еще та курва, может и снова всплыть.

то поверхнево її злили, вона вспливе, їй нема заміни на виборах президента, залишиться лише задобрити схід україни гречкою

Опубліковано:
интересно когда эти рузкие уже поймут шо расия большая, покрышек много, а красная плесень площадь маленькая?!
Вообще говоря - никогда, об этом тоже история ясно дает понять. Столько восстаний, переворотов и революций больше нигде не было. Однако с моей колокольни - только беспорядков в России нам не хватало. Может, конечно, занимаясь своими Путиными они про Крым вообще забудут. А может, совсем наоборот. Или тоже на шанс надеятся? )) Не слишком ли много надежд на случайности...
только у них времени на раскачку не будет... сразу на площадь, всей толпой, никаких мирных демонстраций.
Знаешь поговорку, про "долго запрягает"?...
Опубліковано:
Мне кажется, ты перемудрил.

крим в складі рф суттєво здешевить проект східного потоку, окрім того не треба платити за базування ЧФ, повний гарантований вихід до чорного моря, балаклава (супер док для ядерних субмарин) - крим вигідний рф в економічному плані

всім мир!

Опубліковано:

Да нет, то что Крым России был бы хорошим подарком я не спорю, сама комбинация мне кажется излишне сложной.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...