Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

еще с одной стороны пу что-то придумал

Приднестровье захотело "признания независимости" из-за заявки Молдовы на вступление в ЕС

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Сегодня от многих слышал что хотят и Молдову забрать.

Сами молдаване тоже самое говорят что война придёт и к ним

Опубліковано:

видимо отбой по ракетам "Стрела", которые Германия хочет передать Украине

Опубліковано:

Ещё несколько дней назад были новости об этом. У Молдовы такое же положение как и у нас. Хотят в ЕС и НАТО, но не принимают

Опубліковано:

да, Украина, Молдова, Грузия всегда шли в одном пакете

кст, ни Молдова, ни Грузия санкций не поддержали

из Грузии мы даже посла отозвали из-за невылета добровольцев ихних (может кто не знал)

03.03.2022 - 18:52 Президент Молдовы Майя Санду подписала заявку о вступлении в Евросоюз

03.03.2022 - 16:29 Грузия вслед за Украиной подписала заявку на членство в ЕС

-----------------

Роскомнадзор принял решение о блокировке доступа к сети Facebook в России.

Детали: Отмечается, что причина ограничения доступа — "дискриминация российских СМИ".

Соцмережу Twitter заблоковано на території РФ, випливає з даних Роскомнагляду.

Згідно з універсальним сервісом відомства з перевірки блокувань сторінок і сайтів, в Росії обмежено доступ до ресурсу twitter.com на підставі вимоги Генпрокуратури від 24 лютого.

-------------------

Міністр оборони Іспанії Маргарита Роблес оголосила, що два літаки іспанських військово-повітряних сил доставлять в Україну "наступальні матеріали".

"Вважається, що це 1370 протитанкових засобів та 700 тис. набоїв для штурмових гвинтівок і кулеметів. Цей початковий запас важливий, оскільки предмети можуть використовуватися "людьми з невеликим досвідом поводження зі зброєю". Літаки приземляться в Польщі, недалеко від кордону, а потім зброю забере українська влада", - йдеться у статті Military Leak.

За повідомленнями низки ЗМІ, в Україну відправили реактивні гранатомети Instalaza C-90 та Alcotбn-100.

Опубліковано:
Перезнакомился со всеми ребятами на всех блокпостах этой Знаменки)
0utlaw,а в мене автоматами тикали на блокпосту, коли Джазу віз. Добре що жівий. Та й назад коли по темряві їхав мене теж лякали, чому світло не вимикаєшь, яке я вимкнув метрів за 50 до блокпоста тому що у темряві нічого не відно, все ж світло слабке на старенький(9 річній) автівки. І з світлом вїхав би в блокпост як би не швидкість 50км на годину. І це на трасі, не в місті
Опубліковано:

руководитель издания Bellingcat - резервов для войны у них осталось максимум до воскресенья, 6 марта.

Опубліковано:
0utlaw,а в мене автоматами тикали на блокпосту, коли Джазу віз. Добре що жівий. Та й назад коли по темряві їхав мене теж лякали, чому світло не вимикаєшь, яке я вимкнув метрів за 50 до блокпоста тому що у темряві нічого не відно, все ж світло слабке на старенький(9 річній) автівки. І з світлом вїхав би в блокпост як би не швидкість 50км на годину. І це на трасі, не в місті

Я так понял то ему только на добрыХ ментов везёт на хороших военных и ли терроборону.

Я проезажал посты по дню, то так немного тоже с заебом, и то меня некоторые узнали, благо автоматы никто не наставлял.

А по поводу шиномонтаж, проколол я колесо в в центре Харькова, ни одна сука с выездного шиномонтаж не помогла , старый нг был у всех, вот и отзывчивый народ.

Такси вызвали с домкратом, у меня именно он был сломан,не успел купить новый .

Потом уже харьковский блогер оржениус скинул группу телеграмм,там ребята бесплатно на помощь приходят

Опубліковано:

Об этом достаточно давно пишет Анатолий Несмиян, ака el-murid...

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...