Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Джаволына

002.jpg

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

А хоть где-то молотова уже пригодились или зарешали конкретно? Хернёй страдают, а-ля катапульта на майдане. 21-ый век.

Опубліковано:
А хоть где-то молотова уже пригодились или зарешали конкретно? Хернёй страдают, а-ля катапульта на майдане. 21-ый век.

да есть уже видео коктейлей. Даже на ходу с машины)

Опубліковано:
а ти де воюєшь ? Чи диванний воїн?

Опубліковано:
а ти де воюєшь ? Чи диванний воїн?
Я диванный.

Реально такая штука для запуска нужна? Она же не мобильная, а усилий на изготовление много.

Опубліковано:
Я диванный.

Реально такая штука для запуска нужна? Она же не мобильная, а усилий на изготовление много.

Особисто я вважаю, що безпонтово. То з робили на території де поки тихо. В бажанні робити хоч щось. Може використовуватися хіба що на даху багатоповерхівки, ну там і руками цілком можна кидати.

Загалом вважаю дуже ефективним, смузі з дахів і вікон багатоповерхівок по колонам в місті.

Тільки в ідеалі забарикадували підхід знизу і на охорону пару автоматників.

Коротше то компетенції тероборона і народного спротиву. Якщо легше їм від конструювання будь який засобів знищення ворога-будь ласка

Опубліковано:

Друзі, ДУЖЕ важлива інформація про зв"язок!

Якщо пропадає мережа одного з операторів , то в ручному режимі необхідно в налаштуваннях мережі телефону обрати іншого оператора і буде працювати мережа. Стосується тільки голосу і смс. Між трьома операторами Водафон , Київстар , Лайф сьогодні активовано функцію "Національний роумінг", що дозволяє у разі відключення одного з операторів залишитися на зв’язку.

З хвилини на хвилину має з’явитись офіційна інформація

Опубліковано:

Там в Одессе ночью руснявый корабль артой накрыли, никто не в курсе, какой именно? Я так надеюсь какой то большой, по катеру вряд ли так хуярить будут?

Опубліковано:

Вроде как в Одессе подбили врожеский корабль, смотрел видос, но он снят ночью и фиг знает. Если это так, то одесситы красавчеГи ))

В Херсоне слышал взрывы, местные пишут, что наша арта работает, но это не точно

Опубліковано:

в Херсоне разнесли аэропорт с орковской техникой и вертолетами

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...