Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Тогда хз. Может разберутся. В принципе один панцырь же попал в США в 2020 вроде. Думаю его там вдоль и поперек изучили. Вряд ли откажутся помочь с настройкой

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Рано вранці у нас був потужний вибух і здавалося що гуркіт літака, і зараз те ж саме повторилося - потужний вибух та гуркіт літака. Що бомблять так і не зміг знайти.

Возможно запуск крылатой.

Теперь я уже знаю какой у нее звук… когда пролетает над головой. Как истребитель…

Опубліковано:

#Нептун #Одесса

Наши друзья из «Острова» поделились с нами также некоторыми деталями по поводу обороны Одессы от кораблей российских оккупантов.

Для начала – нас всех можно поздравить с успешным боевым дебютом «Нептуна». Именно этот комплекс потопил у берегов Одессы корвет ЧФ РФ «Василий Быков». Также «Нептуном» был подбит один из больших десантных кораблей.

Эти два события почти до ноля просадили готовность русских оккупантов проводить любые морские десантные операции на нашем побережье. Тем более, возник важный психологический момент – впервые после Второй мировой войны Кремль потерпел поражение на море, и это поражение ему нанесла именно Украина.

Конечно же, стоит упомнить, что гнать русских от Одессы и топить их корабли помогали «Байрактары» Морской авиации ВМСУ. Эти «птички» обеспечивали целеуказание.

Наступил сезон зимних штормов. В этот период оккупанты не смогут против нас использовать крупные соединения своих кораблей, десантных или ракетных. Возле Одессы сейчас будет регулярно «пастись» один-два корабля РФ.

Возможно, рашисты даже попробуют ударить по Одессе-Маме своим «Калибром». Но если рискнут, то быстро пожалеют, «Нептунов» у нас хватит на всех.

YouTube заблокировал канал развязавшего войну на Донбассе Игоря Стрелкова (Гиркина).

Опубліковано:

Вопрос такой, а чего из там сразу их не закидали Нептунами. Или мы только отбиваемся, а была хороша новость, что часть флота ихняя пошла дно.

Да и картопляникам бы разьепать аеродромы

Кривой рог сегодня там гости пробираются, надеюсь там дадут им…пиндюлей.

Опубліковано:

Бо ракет у нас мало. И самолётов тоже. Потому пока оборона, придет время будут и атаковать

Опубліковано:

Блин, хотеться то таких новостей)

Я же прочёл статью выше что Нептунов на всех хватит и обрадовался

Опубліковано:

познавательно по поводу новостей о "биологическом оружии", которое птицы переносят

Показать

Стромата

4 ч. ·

Рашистські військові звинувачують Україну в планах розповсюдження біологічної зброї за допомогою перелітних птахів. Така безглузда ідея дійсно була в Міністерства оборони… Радянського Союзу.

Я закінчив аспірантуру на кафедрі зоології КНУ Шевченка, кандидатську дисертацію писав про живих птахів (то пізніше зайнявся викопними птахами). На кафедрі лежав Атлас перелітних шляхів птахів, виданий, здається, десь в 1970-х. На форзаці стояв штамп: "Выдано доценту Серебрякову В.В., паспорт №… Первый отдел КГУ Шевченко" (Перший відділ – то КДБ). Я запитав у Серебрякова (то був мій науковий керівник): "Навіщо атлас міграцій птахів тримати в секреті?". Відповідь: "В радянські часи розробляли ідею поширення біологічної зброї за допомогою перелітних птахів".

Наскільки це реально? Якщо ви довбень, якому байдуже на чужих і своїх, то можна спробувати перенесення біологічної зброї за допомогою птахів. І то лише в південному напрямку, не в північному. Під час зимівлі птахи утворюють скупчення, в гніздовий сезон навпаки розосереджуються по території. Відповідно ефективність зараження різна. Деякі пернаті на гніздівлю розлітаються по дуже великій території, такій як тундра. Отже, якщо якийсь довбень у погонах захоче інфікувати жителів Середземномор'я, то перелітні птахи теоретично можуть бути переносниками. Можна навіть спробувати підлаштувати який саме регіон буде заражений. Але лише на перших порах. Немає жодних можливостей контролювати подальше поширення захворювання. Воно може перейти на союзників, нейтральні території, а бо і на ваші війська. Однак довбні про це не думають.

Заражати з "півдня на північ" не вигідно. Заражати птахів, які летять на якийсь Таймир… Та й південніше росії немає довбнів на посаді Верховних головнокомандувачів.

Власне ідея використання птахів була в головах радянських військових та кадебешників, і, як бачимо на відео, в них і залишилась. Орнітологи просто досліджували міграційні шляхи. І робили це не те щоб активно. Так, є деякі українські вчені, які чимало попрацювали для дослідження міграційних шляхів. Але це окремі люди, їхні наукові здобутки важливі, проте недостатні для розробки якоїсь глобальної "Стратегии заражения вражеской территории при помощи перелетных птиц" (назва вигадана мною).

---

От що було більш-менш розроблено, так це розповсюдження біологічної зброї за допомогою комарів. В Києві, на кінці вулиці Васильківської стоїть старенька чотириповерхова будівля, що належить Інституту біології та медицини при КНУ. В радянські часи то була Лабораторія токсикології та паразитології. Про її роботу є спогади професора П.Я. Кілочицького (1948-2019):

"Я відразу потрапив на кафедру зоології до відомого вченого — Олександра Пилиповича Кришталя, згодом мого наукового керівника. Тоді, за часів холодної війни, “модною” була біологічна зброя, і наша наукова лабораторія екології й токсикології стала частиною військової машини СРСР. Зокрема, у нас розводили кровосисних комарів-переносників, які живуть на території вірогідного противника. Тобто “його” комарів — у своїй лабораторії! Я займався розробкою біологічних методів боротьби з ними". (кінець цитати проф. Кілочицького).

Із розпадом СРСР ці дослідження припинились, працівники лабораторії продовжили зоологічні дослідження без будь-якої прив'язки до біологічної зброї. Я на початку 2000-х працював у лабораторії (на той час називалась "Лабораторія екології та зоології"). Стара холодна будівля, частину приміщень здано в оренду, нечисельний штат, більшість співробітників літнього віку. Із "біологічної зброї" хіба що пліснява на стінах.

Опубліковано:
Да и картопляникам бы разьепать аеродромы

батька просил не пулять

Кривой рог сегодня там гости пробираются,

ты про колонну 10 танков + 2 града + 2 грузовика пехоты?

Арестович днем (не знаю как ему доверять) сказал что зныщилы

но подтверждений ноль

а аэропорт криворожский двумя воздух-земля хуйнули сегодня

сирена и ВТ включили после первого взрыва, что плохо..

Опубліковано:
батька просил
Пусть догоняет руский корабль.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...