Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Та тебе ж и хотел отправить ) В чате волонтеров одном говорили что есть вариант. Но написал в личку и уже все, планы поменялись, нет возможности.
то я був би ,як слон задоволений)))

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

вот зачем встречались

Российская авиация готовит серию кровавых провокаций против Украины. В частности, авиация готовится нанести удар по ряду населенных пунктов в Беларуси возле украинской границы.

Об этом сообщает РБК-Украина со ссылкой на Facebook министра обороны Алексея Резникова.

через 10 минут Самолеты РФ обстреляли населенный пункт Копани.

Опубліковано:

Что-то я не понял, Резников написал о провокации в фб за 10 минут до провокации?

Опубліковано:

Бльо,ще бульба попре на нас.

Та ми вже заїбались їх вбивати.

Хай їдуть і цих утилізуємо.

Опубліковано:
Бльо,ще бульба попре на нас.

Та ми вже заїбались їх вбивати.

Хай їдуть і цих утилізуємо.

Насправді сумно. Буде важче і ще більше розтягнеться лінія фронту, мало війська готового, резерви не встигають забезпечити. Я по матері звідти, багато їхніх пацанів воювали/воюють за нас.

Опубліковано:

пока нет подтверждения удару по Беларуси

хотя ВСУ заявили https://www.facebook.com/kpszsu/posts/331578609010094

-------------

Швеція передасть Україні захисне спорядження, дрони та біноклі, повідомила міністр закордонних справ Швеції Анн Лінде.

"Підтримка Швецією України зростає. Надання додаткового необхідного обладнання, зокрема захисного спорядження, дронів і біноклів, є останнім вкладом Швеції на підтримку України. Ми продовжуємо підтримувати мужній народ України", - написала Лінде у твіттері у п'ятницю.

Джерело:

Опубліковано:
Насправді сумно
Веселого вообще в последнее время мало.
Опубліковано:
Насправді сумно. Буде важче і ще більше розтягнеться лінія фронту, мало війська готового, резерви не встигають забезпечити. Я по матері звідти, багато їхніх пацанів воювали/воюють за нас.
сумно друже,але якщо вони не хочуть думати,то це погано.

Це така корява провокація,що і сказати нічого((

Опубліковано:

Та пиздец а не провокация. Но те кто прохавал рожающих в роддоме азовцев, и это схавают.

Опубліковано:
Та пиздец а не провокация. Но те кто прохавал рожающих в роддоме азовцев, и это схавают.
сподіваюсь білоруси будуть набагато розусмніше ніж кацапи.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...