Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
чому товариш Сі користуючись моментом не проводить референдуми
Не каркай. Сибирь камраду Си нахер не вперся, он на Тайвань смотрит. И проводит параллели с Украиной. Не надо, чтобы он пользовался моментом.

Нахуй это Китаю надо?
Мы про Китай пока ничего не знаем. Если у него что и просили (а похоже это фейк), то он ведь может и отказать.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Надеюсь, что не поможет хуйлу.

Кадыровцы сегодня чет активизировались. Снимают тиктоки. Все думают, что их тут так же боятся как в мацкве

Опубліковано:
Надеюсь, что не поможет хуйлу.

Кадыровцы сегодня чет активизировались. Снимают тиктоки. Все думают, что их тут так же боятся как в мацкве

могу сказати з 100% впевненістю - те лайно ніхто не боїться))

Ми їх вже заїбались хуярити.

Доречі,як воїни, вони повне лайно.

Це галімий загранотряд і не більше. Воювати ні хуя не вміють.

Опубліковано:

Эти долбоебы не шутили, когда про дидов кукарекали, лол же

Опубліковано:
могу сказати з 100% впевненістю - те лайно ніхто не боїться))

Ми їх вже заїбались хуярити.

Доречі,як воїни, вони повне лайно.

Це галімий загранотряд і не більше. Воювати ні хуя не вміють.

Бо вони завжди були бандитами , а ні як не воїнами.

Опубліковано:

Збройні Сили України наполегливо закликають громадян України, українські ЗМІ не поширювати, не публікувати та не оприлюднювати жодної інформації та коментарів про матеріально-технічну допомогу від країн-партнерів. /

Опубліковано:

Мне это кажется максимально странным.

Помощь не секретна, чаще всего пересичные громадяне узнают о ней из сми. Информация о том, что наша армия получила еще пачку нового оружия не дает никакого преимущества врагу. При этом она сильно поднимает наш боевой дух и деморализует противника, если он ее получает. Почему же нельзя ее распространять? Было бы логичнее распространять информацию о новом оружии, даже если бы такового не было. Этот совет выглядит как вражеский вброс...

Опубліковано:

Военная аналитика
Опубліковано:
Нажаль (((
Я одного не розумію. Ну, гаразд. Заради рейтингів "крадівництва" і "відосиків" у 2019 році було зупинено проект ОТРК "Гром-2", який був крутіший за путінські "іскандери".
Но скажіть, чому його досі не відновлено, хоча його "заморозили" на стадії фактично прийняття на озброєння?

Мене закликають не "розколювати". Но чому виходить, що раніше ми віддали ядерну зброю, стратегічні бомбардувальники і протягом десятків років гальмували розробку ракетних програм. Потім (вибачте, але так і є) за Порошенка їх упровадили, а потім після нього терміново згорнули. "Грім-2", "Вільха", "Нептун", "Сапсан"... За нього були, після - фігвам.

І мені пропонують "не розколювати"?
Перепрошую. Якби вони не працювали на знищення воєнного потенціалу країни і не закатували у асфальт "Великого крадівництва", я б словом не обмовився. Но вони зараз себе героями виставляють. Вони , цукко, перемагають. Не тисячі українців які життя кладуть, а - вони. Котрі ще за 24 години до вторгнення запевняли усіх, що його не буде, а американці "нагнітають."

Якщо хто не знав: більшість ударів рашистів 24 лютого прийшлося у макети і порожні місці, бо авіацію було заздалегідь піднято у повітря. Поки Верховний головнокомандувач солодко спав. Бо не вірив у напад.

І якщо ви зараз сидите у підвалі (реальне моє співчуття, це страшно), то мусите знати, що у 2019 році почалася розробка керованого мобільного ЗРК з дальністю виявлення цілей 100 км; кількістю одночасно супроводжувальних цілей 50 штук, а РЛС захоплювало цілі на відстані 480 км. Розгортання комплексу - 15 хвилин. Його розробку теж зупинили. Здогадайтеся ким. Асфальт важливіший.

Коли ви бачите "найвеличнішого" у футболочці і з легкою неголеністю (ну, немає в нього 3 хвилини і гарячої води , як і у хлопців на передовій щоб поголитися), це ніх... не робота іміджмейкерів, йому правда тіпа ніколи - за державу думає.

Згадайте, що наші хлопці вимушені стріляти по кораблях рашистів з "смерчів" і "градів", точність яких, мов бик посцяв. Пригадуєте здивований вигук: "Ми шо, влучили"? І згадайте, що крилаті ракети "Нептун" було прийнято на озброєння 23 серпня 2020 року. Напередодні у відповідності до "совкової традиції. Знаєте, скільки їх зроблено відтоді? Правильно, один великий жирний...

Я би це не писав, якби сьогодні не побачив, що "Найвеличнішому" вже почали статуї клепати у вигляді давньогрецького героя. Якщо не помиляюся - Персея.Як свого часу генпрокурору часів Януковича Пшонці вже не пригадаю у вигляді кого, але теж у тозі.

Можете мене записувати у "розкольники". Прошу в такому випадку видалитися. Для мене зраз герої України: Залужний, Шаптала, Муженко, Собко, Мікац, Колотов, Ковальчук, Марченко.

Но нікак не "герой", який читає з папірця, а коли перемоги ЗСУ, НГУ та ДПС надихають - кидається на НАТО, мов шалений кролик.

Но ОТРК "Грім-2 і асфальтові дороги.

Можете банити. Це не агітація за Порошенка...
Просто питання: за нього це було - без нього похерился.
І за кого я маю зраз виступати? Вам зараз дороги гладкі чи перехоплення крилатих ракет над Харковом, Києвом, Черніговом, Львовом, Одесою?

Так і чую: так хто ж думав...
Так отож..
Опубліковано:
за 24 години до вторгнення запевняли усіх, що його не буде
Как мы уже поняли, это было просто успокоение для граждан. А военных готовили, и сами готовились еще до того, как лдноэр признали.

За нього були, після - фігвам.
Это спекуляция. Что значит были? Не было ничего. Программа - еще не результат. Патронный завод тоже строили. Строили-строили, строили-строили... Сказал бы, что ВСУ было укомплектовано этими Нептунами и Сапсанами, а потом пришли и все продали - я бы понял.

А так ничего не сворачивали, ничего не закрывали, программа продолжалась, как и при Порохе, даже активнее. Что нихера не построили - так это наше обычное распиздяйство. Вот про Нептуны, например, весь 21й год финансировали, собирались поставить на вооружение... вот сейчас примерно и должны были. До апреля. https://mil.in.ua/uk/news/pershyj-dyvizion-...roku-neyizhpapa

Это точно разгон зрады. Все финансировалось, все в сми обсуждалось. Просто мало. Тот, кто пишет такие статьи, должен тщательнее разбираться. Просто Зе сделал ставку в маркетинге на другое. Т.е. все там строилось не хуже, чем раньше, просто говорили об этом меньше, а больше про дороги. В планах на этот год было много чего https://mil.in.ua/uk/news/rakety-ta-korvety...ny-na-2022-rik/

У меня тоже дохера всего было в планах, что из-за войны по звезде пошло, ну ты в курсе. Тут ничего не сделать. Исходим из того, что есть.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...