Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

іноді шось проривається.

народ сам ще мемчики і легенди вірусить.

подивимося.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

По днанєтську херанули Точкою У. Якраз перед перемовинами, як завжди. Усі Точки У до цього збивали, а цю вирішили не збивати.

1

2

3

Опубліковано:
народ сам

если ты заметила, я много лет пишу только о государственной машине

наш народ - это практически единственное, чем можно гордиться на постсовке

и отношение государства к такому народу вызывает массу вопросов

Опубліковано:
Как бы по другому он не уставал, но эта его усталость и проецируется на психологическое состояние…
ти де щось про пороха побачив в моїх повідомленнях? Навіщо ти пишеш те,чого і близько,я не говорив,

Ти вирішив,що охуєнний психолог?

Ти постійно намагаєшься нав'язати те,чого я не казав. Навіщо,мені не зовсім зрозуміло.

Охуєнний ти хлопець. Зеля йшов по шляху пороха. Ну ок,я не проти. А де тоді поміч армії від зе і інше ,що зробив порох?

Мені твій любий зе нічого невинний,він мені ні хуя не дав для захисту України. Гірше за ці роки зробив,а ліпше ні. Але тобі відніш. Гугл каже ,що все гаразд.

Тому у нас ні хуя нема. Від медицини до шлемів. Ой пробач,зеля не повинен цього робити.

Це роблять волонтери, Кирил,Саня та інші.

Я хз як можна досі не второпати,що велика кількість жертв та руйнувань із за того,що зеля забив на все хуй. Але так,він іде по дорозі пороха,це я вже чув.

Чи тобі лінь читати ттх тих сраних Іскпандерів і того,що могло їх збивати с верогідністю 90%. Зеля не винний,ніхто не спорить. Тільки це і чую останні роки.

Ну нічого ,говорить він гарно ти далі слухай.

А я от дуже радий,що Кирил мені шолом знайшов, бо вже так близенько пролетіло,що в мене походу мінус одне життя.

Опубліковано:
По днанєтську херанули Точкою У.

Це добре.

Опубліковано:

если в "базу сирийцев"

Опубліковано:
если в "базу сирийцев"

Чого це кацапи будуть пулять по "сірійцям" ?

Опубліковано:
По днанєтську херанули Точкою У. Якраз перед перемовинами, як завжди. Усі Точки У до цього збивали, а цю вирішили не збивати.

1

2

3

Сегодня должны были собираться бабы в донецке по поводу мобилизации, ясно понятно зачем ебанули.

Зы вроде ж "сбили"?

Опубліковано:
если ты заметила, я много лет пишу только о государственной машине

наш народ - это практически единственное, чем можно гордиться на постсовке

и отношение государства к такому народу вызывает массу вопросов

так. у мене теж викликає багато років це питання почуття "невимовної бентеги". подавали дослідження у МОН, що дивіться, чуваки, у нас відкрита пропагандосія є, от як її визначити, є алгоритми, це нескладно. мої колеги працювали радниками у МЗС, ЗСУ і не тільки, ми пропихували туди інформацію як могли.

та коротше... ще й повилазили киви і всякі опзж, так щоб добити. так, вони довбойоби тупі, і гроші на "п"яту колону" тупо розпилювали. але скільки таких сепарів встигло свою гниль порозпилювати по медіа.

багато можу писати. зі свого боку робила що могла, працювала на різних проектах, але державні органи дуже легковажно ставилися до усього, що їм казали.

Опубліковано:
Не сперечаюся що подоляки-арахамії довбойоби, але за 8 років війни русня могла 100 разів мати які завгодно карти якої завгодно точності. Про цей полігон писали і раніше в новинах, ні для кого не секрет, що він міжнародний, і тільки повні дегенерати б не здогадалися, що туди іноземці зараз їдуть.

Она все эти карты имела еще после распада совка. Ничего же нового не было построено, а используется хорошо забытое старое. Я хз как можно всерьез воспринимать теорию о фото инфоцыгана.

Раша видимо просто ждала, пока там хорошо насьезжаются иностранные добровольцы, а потом пульнула.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...