Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Я всего лишь доброволец в пикселе. Но лучше быть добровольцем, чем сектантом.

Доведи до нас, не військових- що там у війську ? Ненавидять зараз Президента України ?Бо у мене трохи інша інфа.

P.S. А якщо це твоя думка, то залишь її при собі до кінця війни. А потім на правах "у пікселі" вивалиш нам на голови.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Начинается. Тоже считаю, что при порохе уже бы давно капитулировали. Сейчас у Зеленского феноменальная поддержка по всему миру и он не сбежал, не зассал.

Знаете, не ошибается тот, кто ничего не делает

Опубліковано:

❗Начался брифинг пленных российских солдат-срочников

Трансляция -

Опубліковано:

усі з різних точок зору оцінюють, тому дійсно варто суперечки відкласти на час після перемоги.

з точки зору комунікаційного - я вже писала, що генералів недоречно ставити речниками. це не їхня робота, в них завдання геть інші, ніж намагатися, щоб населення кукухою не поїхало поголовно. у військових своя професійна деформація, і безпосереднє спілкування їх із цивільними користі не принесе. ще й забере в них час на виконання важливих завдань.

є наука про кризові комунікації, і там чітко під будь-якого типу кризу є загальна інструкція до дії. мають бути обрані речники, які більш-менш відповідають цільовим аудиторіям, на які вони говоритимуть. зараз одного речника складно назвати, але є відповідальні за різні фронти, і вони намагаються справлятися.

є проколи на рівні подоляків-арахамій-геращенків, їм треба п.дюлєй виписати. але вони і не речники, зауважу. це дуже гірко і соромно, але вони піаряться і хочуть лишити свої пики у політиці.

можу ще довго розбирати комунікаційний бік. і ще раз наголошу - я не прихильник Зеленського і його команди (і ніколи не була), Арестович занадто ура-патріотичний і мене особисто не заспокоює. Верещук і Кім - виглядають найбільш переконливо у тому контексті, що вони з усіх сил стараються робити свою роботу.

в цілому нас трохи витягує ще хайп, який роздмухується мінцифрою і небайдужими громадянами.

як могла систематизувала думки, вибачте, сьогодні майже не спала через повітряну тривогу майже усю ніч. може десь дурню написала чи капітаню.

Опубліковано:

P.S. і ще раз повторюся (і це не тільки моя думка, а моїх колег-науковців і аналітиків-журналістів) - ми матимемо після перемоги величезні проблеми із президентом. його психологічний портрет і акторська натура нікуди не ділися. він буде на себе корону одягати і образ героя просувати у маси. якщо "зазвіздиться" - довго вигрібатимемо. але до того моменту треба перемогти, звісно. а відпи.дити президента завжди встигнемо, якщо що. лєгкотня взагалі буде.

Опубліковано:

Илон Маск бросает вызов путину

изображение_2022_03_14_153401.png

Опубліковано:
ДБР
Важко усвідомити, але у нас все можливо. Державне бюро розслідувань порушило кримінальну справу проти Сергія Пашинського за незаконне заволодіння зброєю. Слідчий ДБР Петрухін сьогодні разом зі спецназом ДБР розшукує Пашинського через справу, пов'язану з протитанковими ракетними комплексами Стугна та Корсар.

Як виявляється, напередодні війни Пашинський за сприяння КБ Луч розпочав підготовку 50 розрахунків ПТРК Стугна та Корсар з числа добровольців. Серед яких, зокрема, є колишній народний депутат Тетяна Чорновіл, яка під час російської агресії знищила два російських танки, з відеопідтвердженням цих результатів.

А перед початком війни, Пашинський, який був впевнений, що Росія атакує, за погодженням з керівником Луча Коростельовим організував своєчасний вивіз з заводу великої кількість протитанкових ракет, які виготовляло КБ Луч за замовленням однієї з арабських країн (бо замовлення на ракети та пускові установки Міноборони України перед війною не зробило, і були вільні потужності для роботи з іншими замовниками). Завдяки цьому цінне озброєння було збережено від російських ударів.

На початку війни за наказом главкома ЗСУ Валерія Залужного була створена окрема військова частина для застосування ракетних комплексів з арабського замовлення, у яких екран був арабською мовою, з саме тих підготовлених на Лучі перед нападом добровольчих розрахунків, в цьому підрозділі ЗСУ зараз і воює Чорновіл.

З першого дня війни цей підрозділ виконує бойові завдання, та має на різних напрямках десятки підтверджених відеозаписом знищених цілей. Їх кидають на важливі напрямки, на одному з них я знахожусь зараз сам і можу засвідчити високі оцінки командирів ЗСУ щодо їхньої роботи.

Вважаю, що ДБР перед тим як порушувати справу по протитанковим комплексам та обставинам їхнього вивозу має для початку звернутись до главкому ЗСУ В.Залужного та отримати інформацію, куди та як застосовуються арабські Стугни та Корсари, та чи є у головнокомандувача зауваження щодо озброєння за арабським контрактом. Навіщо ви лізете не в свою справу? Хто вам це сказав?

Якщо керівництву ДБР та його спецназу хочеться зараз зробити важливу справу та показати, що вони керуються державними інтересами, то їм краще виїхати затримувати злочинців у Гостомелі, Бородянці, Мощуні та Бучі, там їх багато і саме цим можна довести свій професіоналізм. А зараз війна, і ви маєте підпорядковуватись та слухати військове командування, бо саме військові захищають ваше безпечне та безглузде існування в теплих кабінетах.
Опубліковано:
Доведи до нас, не військових- що там у війську ? Ненавидять зараз Президента України ?Бо у мене трохи інша інфа.

P.S. А якщо це твоя думка, то залишь її при собі до кінця війни. А потім на правах "у пікселі" вивалиш нам на голови.

с куя ти вирішив,що можеш диктувати кому і що робити?

Ти сам зараз де? Кожен може висловити свою думку. Якщо не подобається,то можеш не читати.

Я виконую всі накази ,які стосуються виконання службових обов'язків.

Опубліковано:
ми матимемо після перемоги величезні проблеми із президентом. його психологічний портрет і акторська натура нікуди не ділися. він буде на себе корону одягати
Так может его сейчас свергнуть нужно? Зачем дожидаться когда у него пафос потечёт.

Експерты слышком рано начали на него батон крошить.

Лучшего варианта пока нет. Сменить сейчас невозможно.

Предыдущий пиарится на войне https://t.me/volyn_news/14747

Легитимного из Москвы в Минск как курьера гоняют.

Опубліковано:
с куя ти вирішив,що можеш диктувати кому і що робити?

Ти сам зараз де? Кожен може висловити свою думку. Якщо не подобається,то можеш не читати.

Я виконую всі накази ,які стосуються виконання службових обов'язків.

Ти шо пьяний з самого ранку ? Я тобі ні одного слова не писав. Я вчора та позавчора мішкі з піском наповнював. Нахуя ти тут срач розводишь ? Я розумію що біля тебе рядом смерть прошла ,що в тебе отходняк. Так чого ти на путіна не гониш, нахера ти тут розколюешь ? І ще, я просив тебе за Марік- забудь ,без тебе найду шляхи.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...