Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
він буде на себе корону одягати і образ героя просувати у маси.

Это уже происходит. Сегодня узнал,что это оказывается зеля предупреждал еще пол года назад НАТО о вторжении, а они не верили и бормотали о шашлыках.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
моя повага Побратиме.

Навіщо спорити? Експертам з дивана видніше

Все буде Україна.

Опубліковано:

зараз дійсно геть не на часі президента міняти. по-перше, йому нормального західного спічрайтера дали. не буду розповідати деталей, бо не впевнена, що це відкрита інформація. по-друге, він на хайпі виграв вибори, а хайп зараз треба. по-третє, нереально сказати, кого зараз доречніше як лідера посадити. тому корону знімемо, але, на жаль, не зараз. у нас демократична країна, і народ це зараз дуже добре демонструє. хоча у Зеленського підтримка звісно зросла. але не забуваємо, що за його поведінкою і після перемоги пильно стежитимуть.

Опубліковано:
Ти шо пьяний з самого ранку ? Я тобі ні одного слова не писав. Я вчора та позавчора мішкі з піском наповнював. Нахуя ти тут срач розводишь ? Я розумію що біля тебе рядом смерть прошла ,що в тебе отходняк. Так чого ти на путіна не гониш, нахера ти тут розколюешь ? І ще, я просив тебе за Марік- забудь ,без тебе найду шляхи.
гарненько,що ти не поруч. За п'яного розбив би тобі єбач. Який срач? Хулі ти доїбався? Тут спілкуються і у кожного своя точка зору на те що коїться. Ніхто і ні з ким не срався,допоки ти не приперся.

Не потрібно,то не потрібно. Моя справа маленька. Вийобуйся і надалі.

Леді,а хто казав про зміну президента? Де про це йшла мова?

Опубліковано:

там вище abruption писав. не хочу створювати надлишок цитувань, тому загалом пишу думки по темі. і комунікаційної стратегії теж. до речі, саме у Зеленського трансльовані меседжі більш-менш (він звісно не сам їх пише). і у тих, кого реально речниками можна вважати, і хто відповідні посади займає, і має повноваження говорити про свою царину.

Опубліковано:

Навіть і близько особисто я про це навіть не думав.

Наразі він ідеально грає відведену йому роль.

Я казав зовсім про інший відрізок часу.

Опубліковано:
гарненько,що ти не поруч. За п'яного розбив би тобі єбач.

Добре ,що не погрожуешь застрелити )

Опубліковано:
Навіть і близько особисто я про це навіть не думав.

Наразі він ідеально грає відведену йому роль.

Я казав зовсім про інший відрізок часу.

Да це і так зрозуміло, що до війни підготовка була хуйова. Ні ракет, ні пво. Всі думали що пронесе. А тепер розказують що готувалися пів року.

Опубліковано:

ще один цікавий текст від Детектор.медіа

Як нам говорити з Заходом, аби він зробив цивілізаційний крок назустріч Україні

Опубліковано:
Венгрия останется при своем решении и не будет отправлять в Украину войска или вооружения, сообщил глава МИД Венгрии Петер Сийярто.

эта позиция у них с самого начала и кукарекали ее они несколько раз

меня одного бесит миллиард сайтов , которые создали наши министерства, как будто это сейчас самая важная задача для страны?

куда не сунься сайт для пожертвований, сайт для переселенцев, сайт для иностранцев, сайт для..

Минкульт запустил платформу Моя Война: где украинцы могут рассказывать о войне иностранцам

нельзя централизовано сделать на сайте Дии всё этоо и давать одну ссылку, которую бы запомнили и доверяли??

из народного: "когда в Дию прикрутят управление Байроктаром?")

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...