Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
там вище abruption писав. не хочу створювати надлишок цитувань, тому загалом пишу думки по темі. і комунікаційної стратегії теж. до речі, саме у Зеленського трансльовані меседжі більш-менш (він звісно не сам їх пише). і у тих, кого реально речниками можна вважати, і хто відповідні посади займає, і має повноваження говорити про свою царину.
Я спрашивал что експерты предлагают делать? В ситуации когда до победы ещё далеко, а они уже говорят что Зе корону потом оденет. Это обычное капитанство - потом они могут сказать - а мы же говорили. А если Зе скажет - я устал, я мухожук - експерты скажут - как хорошо что мы ошиблись. Очень удобная позиция. Но сейчас она не нужна.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

експерти поки попереджають, бо тренд прослідковуються. але звісно усі сходяться на думці, що над цим подумаємо після перемоги.

Опубліковано:
Да це і так зрозуміло, що до війни підготовка була хуйова. Ні ракет, ні пво. Всі думали що пронесе. А тепер розказують що готувалися пів року.

Ты знаешь я и сам думал(да и многие здравомыслящие) что максимум что можно ожидать от хуйла - это вхождение в зону Донецка . Но чтоб, как Гитлер, эта сцыкливая сука, без предупреждения в 5 утра сразу начнёт бомбить по всей мирно спящей Украине. Этого вряд ли мог кто предвидеть. Но теперь понятно , что имеем дело с психом, который себе уже давно сложил другую реальность. И тут только один выход - устранять этого больного.

Опубліковано:
експерти поки попереджають, бо тренд прослідковуються. але звісно усі сходяться на думці, що над цим подумаємо після перемоги.
Где были эти експерты когда корона начала давить Порошенко, они бы могли его предупредить, и он бы не проиграл Клоуну. Почему они тогда не вещали, это же так явно было, и никто этого так и не признал.

Клоун сейчас настоящий Президент своей страны, а лидеры наших западных партнёров те ещё клоуны.

Слишком далеко заглядывают.

Опубліковано:
Як нам говорити з Заходом, аби він зробив цивілізаційний крок назустріч Україні

на 90% согласен с текстом

хотелось бы видеть игру с Западом хороший-плохой полицейский от нашего руководства,

но там солируют лишь Зе и Кулебя и перебуваются в унисон

что до групп, в которых вопят что запад не то, запад ни сё, хочется ткнуть в историю,

что мы ПРОдавали оружие грузинам во время войны с рф,

что мы ПРОдавали танки Ирану в период противостояния их с США

Опубліковано:
Добре ,що не погрожуешь застрелити )
такого навіть в голову не приходить.

Просто коли мені кажуть про те,що я бухий,то трошки це злить. Я не бухаю і вже давно.

Я спрашивал что експерты предлагают делать? В ситуации когда до победы ещё далеко, а они уже говорят что Зе корону потом оденет. Это обычное капитанство - потом они могут сказать - а мы же говорили. А если Зе скажет - я устал, я мухожук - експерты скажут - как хорошо что мы ошиблись. Очень удобная позиция. Но сейчас она не нужна.
тут експерди в один голос волали,що хуйло не нападе. Ржали з цього всі кому не лінь було.

Зараз щось тиша. І так завжди.

Опубліковано:
Где были эти експерты когда корона начала давить Порошенко, они бы могли его предупредить, и он бы не проиграл Клоуну. Почему они тогда не вещали, это же так явно было, и никто этого так и не признал.

я ж вже писала. ми з колегами доносили до міністерств і відомств ДУЖЕ багато чого. і досліджень, і реальних пропозицій. інше питання, чому не дослуховувалися і не повідомляли вище. мабуть, думали, що вони найрозумніші. не знаю. це сумно, бо дуже багато роботи намарно, яка більше на ентузіазмі робилася, і щоб якусь користь країні принести. оплата була три копійки.

впевнена, ми не одні такі були.

Опубліковано:
експерди в один голос волали,що хуйло не нападе. Ржали з цього всі

дружище, сейчас эксперты говорят что пу не ебанёт атомными бомбами, ржать с них, нет?

-

Как в рф начали закрывать Инсту, их компания сразу переобулась https://www.pravda.com.ua/rus/news/2022/03/14/7331287/

Опубліковано:

та яка вже різниця, росіянцям однаково ФБ заблокували. і інсту. ютуб на черзі.

Опубліковано:

напишите уже кто-нибудь этой Маляр, что военные спутники и БЛА дальный разведки уже изобрели и армия вторжения полагается на них, а не на писанину "вражеских" пабликов в телегах https://www.facebook.com/ganna.maliar/posts/2109736632518701

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...