Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

я ще з тиждень тому писала у однієї москальки на сторінці про репарації і величезні судові тяганини за фактично крадіжку майна компаній. вони цього категорично не розуміють. якийсь дикий народ.

ще й керівників арештовують.

але ж це так не працює. навіть якщо "віджати" умовний Макдональдс - це не буде Макдональдс. навіть якщо людей змусити там працювати.

https://www.epravda.com.ua/news/2022/03/14/683963/

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
99% что фэйк
OlegRO,

вот ты не веришь в людей. не фейк. уже есть в сети ее обращение. это редактор Марина Овсянникова. посадят, наверное

Опубліковано:

та бля, заботы за поребрыком ваще как-то не волнуют

вопрос разъебут ночью ракетами наши заводы/предприятия?

это редактор Марина Овсянникова.

ну тогда крутая баба, чё, 8 лет делала дураков из зрителей на работе, а сама держалась ))

расслабились на перрррвом) прямые эфиры, блядь, в войну, блядь, смело

Опубліковано:

вона ж там про братні народи щось казала. замовлення кремля чергове, ну.

інфополе запорєбріка - це суцільне шизоїдне марення. там вже нічого вирізнити нереально. я на етапі бойових птахів зрозуміла, що так можна теж здуріти.

Опубліковано:
замовлення кремля
У вас даже если кремль спалит толпа народу нахер, то это будет по заказу кремля, не иначе )

Опубліковано:
У вас даже если кремль спалит толпа народу нахер, то это будет по заказу кремля, не иначе )

Ніт. То моє)

Сьогодні на промку суїцидники рвалися. Нещасний танк і беха з піхотою. Літаки підарів в небі надто вільно себе почувають((

Ще приємно на очах розгорталася картина виявлення і знищення колони в тилу ворога) Є і позиційні втрати біля Оленівки.

Може є в когось контакти, щоб нормальну РПС придбати/привезти? Ну і магазини 7,62×39 в безлімітних кількостях)

Опубліковано:

и наверное, будет прав. еще позавчера эта "одиннародка"

123.jpg

Опубліковано:
будет прав
В чем? Если кремль сгорел?

Допустим, я вчера помогал армии, а сегодня вышел с плакатом Z. Я сегодня вышел по заказу ВСУ? Или наоборот, вчера я размахивал колорадской ленточкой, а сегодня спас утопающего, утопающему лучше утонуть?

На почве пропаганды, контр-пропаганды, и прочей информационной лабуды, по-моему некоторые забывают про бритву Оккама и здравый смысл. Заказ, не заказ - сам факт норм или нет?

А это - по заказу Кремля?

Если да, то я хочу услышать аналитику - в чем его (заказа) сакральный смысл )

Опубліковано:

ти вже питав навіщо путіну нападати на Україну. ми з Орком писали - він їбанутий.

тут така сама аналітика)

або хтось з кремля хто проти путіна запускає різні інфоторпеди.

сам факт - норм, тому що орки вірять телевізору, а тут така їм зрада - дві різні думки з одного екрану. завжди ж одна була.

Опубліковано:
аналітика
Тут пытань нема ) Но раз
сам факт - норм
То шо мине еще нада...

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...