Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
А где ж ее взять-то, проверенную? Разве только то, что своими руками заснял...

ты понял о чем я. Такого рода "новости" как "Российские военные обстреляли патрульный самолет Госпогранслужбы" нужно, как минимум, иметь более подтвержденную и зафиксированную инфу от серьезных источников..не находишь?

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

я вот допустим слушаю "Louna" и при этом считаюсь бандеровцем ..где же разум и нормальность..

Опубліковано:

передвижения военной технике начинают огорчать... по большому счету то мало что смогут сделать, ребят жалко=( да и Войны тут не хочется

Опубліковано:
я вот допустим слушаю "Louna" и при этом считаюсь бандеровцем ..где же разум и нормальность..

где-то посередине.
Опубліковано:
не находишь?
Более чем нахожу. Поэтому и не пощу тут новостей.
Опубліковано: (змінено)

Російські провокатори почали лізти в Україну з Придністров'я

Державна прикордонна служба розпочала спеціальну операцію на придністровському сегменті українсько-молдовського кордону. Про це повідомляє офіційний сайт Держприкордонслужби. Як сказано у повідомленні, це пов’язано із заявами МЗС України та представників деяких держав в ООН щодо активності російських військ на території Придністровського регіону. Крім того, операція ДПС спрямована на запобігання вербовки провокаторів для дестабілізації обстановки в Одеській області. До проведення заходів додатково залучаються резерви Держприкордонслужби, військові, а також виставляються додаткові прикордонні наряди та патрулі і контрольні пости, - зазначили у відомстві. У ДПС також розповіли, що охорона державного кордону на всіх ділянках здійснюється посилено. "Спільно з МВС та СБУ прикордонники продовжують операцію "Кордон" з недопущення в’їзду в Україну з Росії осіб, які можуть брати участь в заходах екстремістського характеру", відзначили у Держприкордонслужбі.
Змінено користувачем Axwell
Опубліковано:
Более того и даже смотреть не собираюсь).

Дали звездюлей антимайдану - отлично!

Всегда нелюбил бандер... уже как год примерно нравятся мне все больше и больше!

Оказывается это маскали так Украинского патриота сейчас называют и пугают им крымчан.

Так я тоже бандера выходит.

Нахрен ты тогда тут свое мнение и выводы тычешь?

Опубліковано:
Нынешняя власть на Украине - симбиоз нацистов с олигархами- загугли. Вот еще ,(( Великобритания сняла репортаж о нацистских боевиках в Киеве https://www.km.ru/world/2014/03/02/protivos...sistskikh-boevi. Не ленитесь , сами пробуйте гуглить, информации много

Діма,ти б погуглив що таке нацизм. А то наче здоровий дядько,а щось як ляпнеш хоть стій,хоть падай.

Опубліковано: (змінено)

то ти нацист фашист.недобитий німець.. іже..)

Змінено користувачем AntifriZ
Опубліковано:

Предприниматели с Ровно и области передали 25 тонн продуктов для крымских военных.

Слава Западной Украине !!!

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...