Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Умеешь успокоить )

Опубліковано:

Такое впечатление, что Высоцкий пел о сегодняшнем дне…

Опубліковано:

Хз, може то в нього ломки були та всяка хуйня в голову лізла

Опубліковано:

це як у коментарях під постом однієї приятельки на ФБ усі писали свої настрої. і одна мадама пише "ну я звісно вірю у перемогу, колись потім. але не виключаю ядерного удару".

я відповіла у стилі що перемога після ядерного удару то так собі можливість, бо ми просто усі помремо :bm: можу підпрацьовувати анти-Арестовичем. зазвичай до його вечірніх підсумків я проговорюю своїм 90% тієї самої інформації (вибираю пріоритетну), тільки розказую усе сильно у іншій тональності.

Опубліковано:

про роль громадської думки тут ще можна сторінок 100 написати. хай у мене особисто профдеформація абощо. але це не відміняє реального впливу. кому цікаво - можна подивитися історичні фільми чи промови гітлера (де видно реальне захоплення і істерію людей від його геніальності). методи впливу насправді не змінилися, тільки канали комунікації інші.

Опубліковано:
Хз, може то в нього ломки були та всяка хуйня в голову лізла

Ты бы хоть немного поинтересовался его творчеством, и в частности посвящённом войне 39-45 годов…

можу підпрацьовувати анти-Арестовичем. зазвичай до його вечірніх підсумків я проговорюю своїм 90% тієї самої інформації (вибираю пріоритетну), тільки розказую усе сильно у іншій тональності.

Вряд ли ты с ним сумеешь потягаться ). Особенно, если будешь вещать унылыю упадническую информацию…

Опубліковано:
я відповіла у стилі що перемога після ядерного удару то так собі можливість, бо ми просто усі помремо :bm: можу підпрацьовувати анти-Арестовичем. зазвичай до його вечірніх підсумків я проговорюю своїм 90% тієї самої інформації (вибираю пріоритетну), тільки розказую усе сильно у іншій тональності.

Не помрем. Ядерные заряды имеются очень разной мощности. Тот же тополь имеет радиус поражения 4 км. Это будет катастрофа для Украины, но не уничтожение всего живого. При этом невозможно спрогнозировать ответку запада и НАТО. Одним словом риск слишком высок для режима хуйла, а какие цели преследует такой удар не понятно. Разве что как одиночный удар ради устрашения, типа добить Мариуполь. И сказать капитулируйте, иначе все разбомбим. Потому я склоняюсь что ядерка не более чем пужалки

Опубліковано:
Вряд ли ты с ним сумеешь потягаться ). Особенно, если будешь вещать унылыю упадническую информацию…

звичайно. інформацію я віщаю ту саму. просто не так оптимістично. звісно, деякі новини +- позитивні, типу кількість збитих літаків, наприклад.

але у багато які новини не віриться. тут я з Отаром Довженко дуже солідарна, що на війні не може бути правди.

Не помрем. Ядерные заряды имеются очень разной мощности.

але скільки чого у пуйла в загашниках, достеменно невідомо.

з іншого боку, є тероризм на АЕС навіщось. теж як шантаж.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...