Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Нещодавна ватний друг з мацкви написав, що його дружині подзвонила подруга, що щойно виїхала з Маріуполя - вони вважали, що вона можливо загибла. Та каже, що 24го лютого на Азовсталь зайшли азовці та не дозволяли нікому виїзджати з міста. Тут теж казали, що з Маріуполя люди вважають, що азовці тримають їх у заручниках та не відпускають. Мені нічим було крити, він також вважає, що це нацисти з азову підірвали драмтеатр, попередньо зігнавши туди людей та інше. Але сьогодні натрапив на цю статтю: "Якщо вони вас упіймають ... все те, що зняли на камеру, буде марним": Як українські військові рятували журналістів із Маріуполя.

«На той час у Маріуполі не працювало жодне українське радіо чи телебачення. Єдине радіо, яке можна було спіймати, передавало збочену російську брехню, що українці тримають Маріуполь у заручниках, обстрілюють будівлі, розробляють хімічну зброю. Пропаганда була настільки сильною, що деякі люди, з якими ми розмовляли, вірили в неї, незважаючи на свідчення, які бачили на власні очі. Повідомлення постійно повторювалося у радянському стилі: Маріуполь оточений. Складайте зброю», – каже Чернов.
  • Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

мені теж скидувала подруга скріни з перепискою зі знайомою, яка виїхала з Маріуполя на московію. і та знайома писала про українських військових, які прикриваються цивільними і житловими будинками, про екстремістів Азова і так далі.

якось аж нема слів. хоча звісно не факт, що в неї не забрали телефон і замість неї то не писав якийсь ванька. або вона під дулом автомата не розсилала це всій телефонній книзі.

Опубліковано:

пропаганда настолько сильна, что когда говоришь "хорошо, азов берет и прикрывается гражданскими, но их с гражданскими разбамбливают всё равно, так в чем суть таскать с собой кучу гражданских для прикрытия, которое не работает, а лишь выдает азов?"

на что отвечают

"азов настолько ненавидит русскоязычных, что..." ну , дальше понятно..

Опубліковано:
иногда логична
Так иногда это и есть меньшинство ) А большинство - нет.
Опубліковано:

я хз, не статист

но эта вальпургиева ванханалия со всех утюгов и ртов "в КП признали миллиард погибших!!!"

да еще и от б/м уважаемых блохеров, сми

это запредельное уже

арестовщина заразительна

Опубліковано:

Сегодня вычитал, местный чиновник написал, что уже собираются в городе вводить в обиход рубли

Та ну бля! Хотя прошлые слова про обьявление хнр еще от 12 числа не сбылись, поэтому надеюсь, что и до рублей не так близко как он пишет

Но стремно((

зы. Посмотрел за 22.03 обращение Азовца, он рассказывал про Мариуполь, его обращение вполне стандарно и кто в теме знают и понимают как там херово сейчас, какой ужас творится. Если наши не отстоят его, следующими могут стать Николаев, Херсон и Одесса.

Кстати, сегодня писалось, что на блокпосту в Харькове поймали предателя, который агитировал за хнр. Его приняли и в полицию как я понял. Но, с куя ли не вальнули прямо на месте и не сняли это, чтобы такие же как этот предатель поняли, что жалеть их никто не будет и никакой Харьковской народной республики не будет!

Опубліковано:

55-B7-A7-D9-6446-4687-AC89-EB5558-D9-A6-

База

Иногда база лежит из-за нагрузки сейчас. Но можно зайти. Там куча инфы😁

Опубліковано:

как сделать правило в ад-блокере , чтобы резало всё от прокурорши Вeнeдиктовой?

не могу читать даже ее заголовки новостей

это пыzда ((

Опубліковано:
как сделать правило в ад-блокере , чтобы резало всё от прокурорши Вeнeдиктовой?

не могу читать даже ее заголовки новостей

это пыzда ((

Где ты ее находишь? Я не мог ее ни разу ни смотреть, ни слушать. Она отталкивает почему-то. У меня даже не было ни времени, ни желания разбираться что она за человек - ибо я всегда доверяю своей интуиции по первому впечатлению

Опубліковано:

Анонімуси сьогодні ще Нестле поламали

Відлік закінчився: Anonymous "злив" базу даних компанії Nestle

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...