Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

я навпаки телевізор спеціально не вмикаю, тому що маму накриває, а я не впевнена, що зараз реально викликати швидку щоб збивати тиск. це і раніше було не дуже реально.

по ТВ якщо дивитися новини, як наша сусідка, нон-стоп, можна з"їхати з глузду максимум за пару днів. ніякого оптимізму там нема. там кадри з Маріуполя, Харкова, мертві тіла, вбиті на очах дітей їхні батьки.

в інтернеті купа ресурсів, які більш-менш нейтрально новини викладають. хоча, звісно, всюди вистачає вкидів, і люди ведуться. а вони теж ніфіга не позитивні. останні "хіти" - це юнармія і що парашка завтра нападе на Польщу.

позитивізм в основному у Арестовича буває. хоча вчора от він був не такий оптимістичний, як до цього. але зрозуміло, що він виконує певну роль, речника. і діє за певним сценарієм.

але люди з егегей-позитивом, ну блін... інфантильно так виглядає. "от наші ЗСУ такі молодці, шо їм той Крим взяти", "має бути відновлене усе до кордонів 2014 року і без варіантів". притомна доросла людина таке писатиме? Крим здебільшого - то степ. поки наша армія по перешийку туди йтиме, і як тільки зайде - то всьо, пиши пропало. будемо розкидатися нашими військовими, звісно, уподоблюватися парашинцям...

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Британцы начали писать что орки пытаются взять в кольцо силы всу на востоке ,надеюсь нехрена у них не получится

Опубліковано:

Вони тільки за щіку можуть взяти.

Опубліковано:
чэтырэста под Изюмом
Думаю, их не только не посчитали, но их еще и не 400. Я точно знаю, что там под Изюмом шо-то ебнули жирное. В сводках не видно - техники нет почти. Значит там где-то минус закрался. Но сколько там канкрэтно - хз. Я бы посоветовал такие новости воспринимать просто как "была небольшая локальная пэрэмога под Изюмом" или типа того.
Опубліковано:

мені знов пишуть про те, що з Маріуполя не випускають людей наші ж військові, поки не прийшли з днр і не "парєшалі". і що Маріуполь вже взяли. і що про це пишуть усі хто звідти виїхав :bm:

у нас нові сусіди, дві сім"ї звідти, то вони якось інше кажуть.

дивно, що таке розганяють люди, які самі з Маріуполя родом...

Опубліковано:

Цымбалюк и Геращенко - оба ещё те два пиздуна. Их даже не читаю.

А стдругой стороны - кто сейчас не пиздит.

А по поводу количества - уверен что с опозданием даже не 1 день а более. Ибо в некоторые локации, в силу разных причин, не сразу можно проверить даже в 2 дня, и надо не забывать, что каких-то 200 они все же забирают. Да и не сказано было, что это убито 400 за час, за два, за день или полтора и т. Д.

Опубліковано:
Британцы начали писать что орки пытаются взять в кольцо силы всу на востоке ,надеюсь нехрена у них не получится

Расейские хуйска героически окружают анусом горлышко бутылки. Вот это наверняка.

Опубліковано:

з приводу міфотворення під час війни є лекція від моєї колеги Рени Марутян. якщо комусь цікаво буде

Опубліковано:
дивно, що таке розганяють люди, які самі з Маріуполя родом...
А что значит "разгоняют"? Я знаю людей, которые выехали в днр и то же самое говорят. Причем не в одиночку выехали, а целой колонной. Их там поселили, кормят, поят и т.д. - я писал. Одной женщине руку ампутировали, там в больнице, была раздроблена полностью кисть. И да, их наши не пускали.

Все очень просто: не пускали наши, потому что орки обстреливают тех, кто под нашим прикрытием и на тот момент они были не уверены, что смогут безопасно вывести людей. Орки из днр порешали, потому что сами вывезли людей и при этом разумеется не обстреливали. Хорошо обращаются там, чтобы уехавшие туда имели возможность написать родственникам и знакомым, что в днр замечательно их спасли от укросолдат, которые их не выпускали из разрушенного города. Все же абсолютно прозрачно.

А теперь попробуй доказать людям, что то, что они видят собственными глазами - не имеет значения, личный опыт обманчив и глобально все совсем не так. Я постоянно это пытаюсь делать, но меня встречает бездна непонимания: ну я же на своем собственном опыте все это знаю! ололо...

Опубліковано:

технологія зрозуміла. але ці люди, вивезені в дирляндію, мають там права на рівні табуретки. і по суті у заручниках. чи до них це не доходить?

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...