Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

так, сестра координує усю допомогу його підрозділу. там, на жаль, не один бронік треба

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Высокоточный огонь по объектам военной инфраструктуры Украины продолжается.

В среду вечером российские оккупанты вели хаотический огонь по Харькову из разных видов вооружения, чтобы дестабилизировать ситуацию в городе.

В результате обстрела Харькова был поврежден газопровод, возник пожар.

полыхнуло так знатно и потом небо как днем было. Во дворе был как раз. думал там скинули какую-то царь бомбу... или что то такое...

Опубліковано:

Ты сам-то семью вывез из Харькова?

Опубліковано:
Ты сам-то семью вывез из Харькова?

нет, я неожиданно попал в такой пиздецовый переплет что и война не сильно пугает... Жена с ребенком малым тут и родители

Опубліковано:
попал в такой пиздецовый переплет что и война не сильно пугает
Добро пожаловать в клуб :)

Если надо вывезти семью - пиши, я организую.

Опубліковано:
Бл*ть.

Где все эти донаты на зсу?

Почему всех пацанов одеваем почти с нуля?

Почему наши не позаботились о тепловизорах, дронах итд?

Я очень надеюсь что в это сложное время, деньги действительно распределяются нормально.

Есть возможность отгружать по себестоимости очень крутуе разгрузки, плиионоски. Отправляем каждый день. и запрос не уменьшается. Так это простой, не технологичный товар..

Напиши детальніше за розгрузки. Фото, ціна, як замовити.

Бюджету армії завжди не вистачало, навіть на діючі підрозділи. З бпла замовлялися Лелеки, дрони взагалі не передбачені.

Як з'явилися в момент сотні тисяч нових людей-апарат взагалі ліг. Державна машина не поворотка, закупівлі, дозволи, логістика, бюрократія, це навіть коли є бабки. До того є у нас потужностей немає, закупівлі з-за кордону, а скрізь дефіцит. Коротше хз. На солдата подивишся, наче там форма, броня та і все, але насправді є купа неочевидних моментів, як та ж рація, спальник, рюкзак, змінне взуття чи генератор на позиції. І таких за лічені дні-сотні тисяч.

Вчора бачив новостворену бригаду, просто " обнять і плакать". Мов 14-й рік. В першу ж годину 2-200 і 10-300

Опубліковано:

Цікаво, як ти можеш спокійно спати після такого, окупант Войцешко В.М., 10.10.1991 року народження?

Опубліковано:
В телеграме видел неоднократно в группах кидали , что люди наладили производство пластин в Полтаве типа для военных обращайтесь
зараз стільки лайна роблять,що краще без нічого чим з тим,що на коліні клепають.

Опубліковано:

Кардо,що там по розгрузкам? Напиши в ЛС чи Ватсап.

Готові придбати.

Опубліковано:

Тут річ не стільки по ТРО. ЗСУ теж не дуже щоб були з екіпою та всім необхідним.

Про броню,я скинув інтерв'ю. Про ішнші аспекти ,які проїхали з 19 року потім поговоримо. Але до пана президента а мене наразі ой як до хуя питань. І не тільки в мене,а і в побратимів.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...