Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Ого, The Wall Street Journal стверджує, що ще в середині січня розвідка США передала найвищому керівництву України детальні плани нападу рф на Київ.

Впевнений, про плани наступу з Криму та інших напрямків теж попереджали, і ми про це дізнаємось - від американців.

........

Як би інформаційним угаром та незрозумілою ейфорією деяких "експертів" від нас не приховували факт - щонайменше був місяць на підготовку, Південь можна було врятувати, і Маріуполь теж.....

Так наші і розказують мовляв знали і готувалися. Питання як саме? Навіть мрію не відігнали.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Я хуй його знає ,хто і як готувався.

На папері все походу підготоване,а по факту ми маємо ,ще маємо.

І зараз вся пиздота ,яка топила до війни,що то все хуйня і Америка нагнітає продовжує свою справу.

Блядь противно аж жуть.

За Марік,Бучу,Ірпінь та інше.

Опубліковано:

Всенсі як готувались....????

А дороги які піздаті робили

Опубліковано:
Всенсі як готувались....????

А дороги які піздаті робили

та заїбали вони на хуй. І ті хто пизділи ,що все гаразд,ржали з тих,хто казав,що буде біда.

Але всім пох і вони готувались до шашликів.

А тепер блядь зеля охуєнний хлоп і не треба нагнітати.

Армія тримається на ентузіазмі і на тому,що не хочуть допустити повторення Маріку та ін.

Сука і вони за яшнелоха ще раз проголосують блядь.

Опубліковано:

Лёша. А на чем она должна трыматься?

На деньгах?

Ты наёмник?

Или ты за семью, город, страну воюешь?

Опубліковано:
Я хуй його знає ,хто і як готувався.

На папері все походу підготоване,а по факту ми маємо ,ще маємо.

І зараз вся пиздота ,яка топила до війни,що то все хуйня і Америка нагнітає продовжує свою справу.

Блядь противно аж жуть.

За Марік,Бучу,Ірпінь та інше.

Хтось там розказував, що як дізналися про плани на напад він а чорне почав одягатися на телеку. Заїбись підготовка. Мб того амери і давали три дні кацапам на захоплення Києва
Опубліковано:

На деньгах?

Ты наёмник?

охреніти. Ти це серйозно? Ти блядь де про бабло від мене почув? Аби щось пизданути?

У нас нема нічого,чи ти тільки прокинувся?

НІЧОГО!!! Ми збираємо абсолютно на все,навіть на магазини для зброї.

Так про які ти мені гроші втираєш?

Чи ти знаєш,що таке міський бій,коли нема ані каски,ані аптечки. Чи я сам повинен купити? Гаразд,я купив , точніше друзі купили. Кирило допомогає та інші.

Що мені ще купити треба,аби такі як ти мене найманцем не називали?

Мені ні хуя не платять ,я проїбав усі свої запаси грошей,запаси грошей до інкт ітп.

Чи тобі впадлу почитати про пройобані закупки бронезахисту .

Коротше,це даремна розмова.

Опубліковано:

На деньгах?

Ты наёмник?

Ну как бы да. На одном энтузиазме далеко не уедешь, нужна хорошая экипировка, оружие и боеприпасы. Нах собирали 8 лет военный сбор, если куча пацанов с голой жопой на фронте и всей страной им собирают. На самом деле конечно за 8 лет армию неплохо прокачали, но можно было бы гораздо лучше. А самое главное полностью проебан момент с подготовкой к вторжению. Пиздежа, что знали и готовились сейчас много. Но как именно до сих пор никто внятно не объяснил. Я вижу это так: знали, но не готовились, потому что не верили. А теперь отмазываются. Я сам не верил, но я не военный и я не видел разведданных США, которые они явно показывали нашим. Потому вопросы к ним справедливые

Опубліковано:

В Мюнхене во время встречи с Владимиром Зеленским 19 февраля Шольц якобы призвал его отказаться от евроатлантического курса.

Это вроде бы имело место в рамках более широкой договоренности между Западом и Россией. Мол, пакт должны были подписать президенты США и России, которые совместно гарантировали бы Украине безопасность.

По данным источников, Зеленский ответил, что Путину нельзя доверять и верить. Поэтому президент будет соблюдать договоренности, а большинство украинцев хотят членства в НАТО.

В Германии после этого озаботились еще больше. Советники канцлера считали, что Кремль продолжит держать войска у границ Украины и, наконец, начнет вторжение.

Эммануэль Макрон полагал, что последний, кто может помешать планам Путина – Джо Байден. Американский президент вроде бы согласился поговорить с Путиным лично, однако тот отказался от саммита.

The Wall Street Journal

Опубліковано:

Лёша.

Я спишу все что ты пишешь - на то, где и чем ты занимаешься

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...