Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Лёша.

Я спишу все что ты пишешь - на то, где и чем ты занимаешься

можеш не списувати. Я в абсолютному адекватні і пишу так ,як думаю.

Ти в Маріку не був і не спілкувався з тими,кого вивозили.

Ти сидиш і розповідаєш,що зеля охуєнний і нічого не проїбав.

Хай так і буде. Потім може дійде,а може і ні.

На цьому це завершую цю бесіду. Ми не зрозуміємо один одного.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
А на чем она должна трыматься?

На деньгах?

Ork Yason,

на тилу, запасах та логістиці.

моя думка - постачання - це останнє що наші корупціонери віддали/віддадуть, і в цьому різниці між нашою армією і орками не багато.

на шальки терезів впали волонтери і небайдужість населення, плюс ентузіазм бійців. дуже вагомо, інакше б навряд навіть західна допомога змінила б щось.

лишається сподіватись, що чи далі тим більш натовські експерти будуть допомагати в царині забезпечення та постачання.

Опубліковано:

Все же.

Освобождение Киевской обл., это работа наших воинов или отведение войск параши на фоне неудач и невыполненных задач?

Ведь во время зачистки, вроде как не было активных боевых действий.

Разве что добивали кого «забыли» и доставали колоны артой.

Или и первое, и второе?

Понимаю что с крупными городами на юге так не выйдет.

Блокировать город нельзя. Брать силой очень опасно.

Нужна только команда на отвод орков а наши уже покрошат где смогут.

Опубліковано:

перше і друге, звичайно. наші зсу зробили неймовірне, просто якесь чудо.

в умовах коли в владі кожен другий щось хоче вкрасти, а кожен третій потенційний шпигун/узкоміровєц - відбити таку навалу.

ніхто навіть тут на форумі не вірив, що київ вистоїть від удару з півночі (я вчора перечитував)

Опубліковано:

3-B1-C6856-2-FF4-4-E67-8-CF8-ECD0-D3000-

Нам прилетело. Думаю - уже видели. Жертв нет

Опубліковано:

ми правду навряд чи дізнаємося.

у мене на тлі усього п.дєца, що відбувається, є великі питання до інформаційного поля. навіть до Wall Street Journal і усього, що зараз "вчасно" вкидують. вкотре повторю, що я особисто ніколи не була фанатом Зеленського, не голосувала за нього, слова Арестовича і Со ділю на 10.

але блін, таке враження, що над нами проводять чергові експерименти з ІПСО. ці тренди пару тижнів тому намітилися дуже чітко (може й раніше, але в моїй свідомості суцільний день бабака). але вчора почитала Отара Довженка, якого дуже поважаю за виваженість, і зрозуміла, що це не тільки моя підозра

кому цікаво - Як особисто ви можете зірвати найпідступніший план Путіна

Опубліковано:
в середині січня розвідка США
Этак и Арестовича можно вспомнить, он в прямом эфире говорил когда и как это будет, еще несколько лет назад и не раз. Плюс-минус достоверно. Но пока не произошло - это чьи-то фантазии в любом случае.

Сюда постили как США увозит дипломатов, семьи и т.д. - и тогда тут многие не верили. В лучшем случае считали какими-то политическими разводками.

Готовились как у нас готовятся ко всему остальному. Часть спустя рукава, часть денег спиздили, часть в бюрократии утонуло. Что-то и подготовили, тех же байрактаров купили и т.д. Не то, чтобы совсем ничего не делали. Делали как умели, как у нас все делают - через жопу. Нам еще можно сказать повезло, что рашисты также через жопу подготовились к нападению, и даже еще черезжопнее.

знали, но не готовились
В краткосроке готовились. Начали перебрасывать части намного заранее, чем даже США дипломатов вывезло. А если про глобальную подготовку, то да, проебали. Хз, может думали что все равно всрем.
Опубліковано:

Навряд можно порівнювати фантазії арестовича і розвідку пентагона

Опубліковано:
Что-то и подготовили, тех же байрактаров купили и т.д.

кст, в той же статье Wall Street Journal

"17 ноября министр обороны Резников запросил у Пентагона средства ПВО и противотанковой борьбы, но, по его мнению, вторжение будет ограниченным. На что генерал Марк Милли, председатель Объединенного комитета начальников штабов, сказал Резникову, что Украина может столкнуться с масштабным вторжением."

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...