Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

в кількох розвідках і Пентагоні в тому числі вже визнавали, що припустилися помилок щодо України. тим більше зараз це "разговоры в пользу бедных". усі джерела, які ми тут зараз обговорюються, не можуть вважатися достовірними за усіма канонами журналістики. для хайпу годиться, звісно.

це знаєте як у стилі прес-релізу пишуть про засідання, які пуйло зі своїми дегенератами проводить. наче це транслюється онлайн і можна дослівно процитувати, хто шо сказав. так і дані розвідок. те що зливається у публічний інфопростір завжди зливається з певною метою.

"17 ноября министр обороны Резников запросил у Пентагона средства ПВО и противотанковой борьбы, но, по его мнению, вторжение будет ограниченным. На что генерал Марк Милли, председатель Объединенного комитета начальников штабов, сказал Резникову, что Украина может столкнуться с масштабным вторжением."

ооо, дааа. про шо я написала. оцей стиль прес-релізів, обожнюю. журналістам прям бачу як дали стенограму Пентагону.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

согласен

сегодня наш посол шото психанул

Опубліковано:

а ти уявляєш, скільки вони всього наслухались, ходячи з протягнутою рукою, в той час коли орки швиряли бабло кругом.

ой, гнила ця демократія. росгвардія вдіта від французьких кутюрє, санкціонний крим посчтачається ее з допомгою турбін сіменс, в безпілотниках орків японська оптика.

захід зміцнював і озброював свого ворога стратегічного, але партнера по баблу тактичного. хз чи людство може чомусь навчитись.

Опубліковано:
Я хуй його знає ,хто і як готувався.

Ну чому? Була інфа, що десь за тиждень до вторгнення на перешийку з кримнаша до херсонської області були зняті усі мінні загороджування, які роками там були.

Опубліковано:
порівнювати
Кто бы ни говорил, что 2+2=4, он будет прав. Будь он хоть Арестович, хоть пуйло. Абсолютно насрать, кто именно говорит правильные вещи. Или кто говорит неправильные. Важны только факты.

Что именно говорила разведка сша и Британии - мы не знаем на самом деле, журналисты тоже не знают. Разведка, она пресс-релизы в сми не выкладывает! Сейчас журналистам можно писать любую херню, это непроверяемо. Они могут даже написать, что хуйло позвонил Зеле за полгода и подробно отчитался как он будет нападать... Арестович это все на камеры говорил, тут не прикопаешься. И тут только два варианта: либо он действительно правильно проанализировал все факты, либо он нихуя себе как угадал, вплоть до деталей ведения войны.

Если что - никогда Арестовича не любил, тут на форуме не раз об этом писал. Не любил его ни когда он порохоботствовал, ни когда он переобулся в фаната Зе. Но личное отношение и неприязнь мало значат, когда речь идет о фактах.

Була інфа
Надежная? У меня была еще инфа что Байден путлеру ракету отполировал.
Опубліковано:
Ну чому? Була інфа, що десь за тиждень до вторгнення на перешийку з кримнаша до херсонської області були зняті усі мінні загороджування, які роками там були.
FB_IMG_1648976963996.jpg

Тільки прочитав,а ти вже встиг першим.

Як показує життя,то інформація була надійною.

Опубліковано:
гнила ця демократія.

ну я бы заменил слово "демократия" на "капитализм", потому что мир дает тому у кого деньги

дает рф, дает Азербайджану, но не дает тем, кто

ходячи з протягнутою рукою

Опубліковано:
либо он нихуя себе как угадал, вплоть до деталей ведения войны.
0utlaw,

я думаю вгадав. мав же хтось. ну дуже вже з епохою ютубу розвелось експертів-аналітиків-ностардамусів, і, як наслідок, прогнозів на камеру.

був би він аж такого рівня аналітик, і мав би в активі ще великий пучок здійснених прогнозів - його б сховали.

Опубліковано:
ну я бы заменил слово "демократия" на "капитализм", потому что мир дает тому у кого деньги

дает рф, дает Азербайджану,

OlegRO,

сказали б це вголос, і не було б в мене питань. але ж талдичать - права, свободи, демократичні цінності, їх захист всім світом. Афганістану дали ж на халяву, під трильйон, якщо не помиляюсь.

то або дійсно гасло "бабло переможе зло", або захист цінностей. бо якась херня виходить. поманили морквинкою, і розвели.

то що, пуйло правий - захід нас дурить і кидає, і краще бути в обоймі сильної руки?

Опубліковано:
краще бути в обоймі сильної руки?

не

история показывает что капитализм с демократией "краще"

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...