Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Не знаю - правда ли(

Пиздец блевотный канал конечно.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

не хочеться чинити як орки - доколупуватись до деталей і нюансів відео - але не схоже на наш підрозділ. жовтого (синього) скотчу немає, перші несуть якісь червоні тряпки, для наших не характерні. екіпа якась убога і різношерста для морпіхів.

хоча це війна, можливо все

але більше схоже на парад ДНР)

Опубліковано:
Не знаю - правда ли(
Такую зраду лучше не постить, не убедившись на 100%. Поверят, не поверят - хз, но расстроятся все (
Опубліковано:

шо-то бомбежка по всей Украине на ночь ((

--------------------

"Был поврежден фрегат российского флота типа Адмирал Эссен благодаря мужеству и профессионализму наших защитников", - сказал Арестович.

https://t.me/spravdi/4486

Опубліковано:
Такую зраду лучше не постить, не убедившись на 100%. Поверят, не поверят - хз, но расстроятся все (

Если можно - удалите плиз эту помойку. Включая цитирование.

❗️ТГ каналы пишут, что сбили вражеский самолёт в Ровенской обл

Ждем официального подтверждения!

Опубліковано:

Мне одному кажется, что этот чувак в какую-то стратежку играет, где у него своя собственная операция "пылающий меч", отдаленно напоминающая войну в Украине?

Опубліковано:
Опубліковано:
Не знаю - правда ли(

А что, такого не может быть? Или не было того, что жены с детьми записывали видео - помогите нашим мужьям в окруженном городе? Или солдаты не просили месяц о помощи, сидя без еды и припасов? Какой другой результат должен был быть? Печально, что многим чертям, особенно, тем что укрылись глубоко в тылу на западной, деребаня гуманитарку, хотелось бы чтоб на востоке все стояли до последнего насмерть, хоть с палками в руках, но насмерть, лишь бы до них не дошло и их уютная спокойная жизнь не нарушилась. Что им ещё было делать, когда их все кинули?

Опубліковано:

Написав їхньому начальнику розвідки. Взагалі думаю що то фейк. Дуже багато видів про пологи і прориви, дістало просто спростовувати. Наприклад вчора мені доводили що батальйон обороняючий Мар'їнку здався, мов на позиція 15 чоловік лишилося (ага, на все місто і по околицях) ну а я в них саме був, там дійсно 15 чоловік, тільки на 1-й точці, спалили підарам танк зі Стугни.

503 дійсно запаковані краще і не вірю щоб масово здалися. За роки як вони билися на півдні їх ненавидять на рівні Азова. Щоб 503 здався кадирівцям, та будь кому-неможливо.

Опубліковано:

Відписав мені НР їхній, каже що підняв настрій. Вони успішно нищать русню і взагалі на іншій ділянці фронту. Таких вкидів зараз щодня по 20 штук, полони, переходи на сторону ворога, прориви. Заїбався все це перевіряти і спростовувати.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...