Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
,а нема такого(( Ну от нема і все.

Може десь ісумкогось щось подібне є,але я не знаю у кого.

Пропионатычь, так позвони прямо на Минздрав 0 800 60 20 19 и скажи что вам нужен вот этот препарат

и где его получить в ближайшей к вам точке. Есть и украинский Атропин

--------------

как заслать своего крота влиять на Германию - спецоперация рф по снижению поддержки Украины и ослаблению санкций

Бывшая редактор "Первого канала" Марина Овсянникова, которая устроила в эфире программы "Время" акцию против войны в Украине, а затем уволилась с канала, стала внештатным автором немецкого издания Die Welt. Соответствующая информация появилась на сайте медиаконцерна Axel Springer.

"Марина Овсянникова (43 года) будет работать в качестве внештатного корреспондента немецкого медиабренда Axel Springer Welt, в том числе из Украины и России. Она будет писать для газеты, а также регулярно участвовать в новостях телеканала Welt", – говорится в публикации.

Главный редактор Welt Group и пресс-секретарь руководства WeltN24GmbH Ульф Пошардт заявил:

"В решающий момент у Марины Овсянниковой хватило смелости предъявить российским зрителям неприукрашенный взгляд на реальность. При этом она защищала самое важное – журналистскую этику, несмотря на угрозу государственных репрессий. Я очень рад работать с ней".

По словам самой россиянки, она продолжит делать то, что начала еще на Первом, канале, который полностью контролируется Кремлем.

"Welt означает то, что сейчас так яростно защищает мужественный народ Украины на земле: свободу. Я считаю своим долгом как журналиста защищать эту свободу. И я рада, что могу сделать это сейчас для Welt".

Die Welt – одно из самых влиятельных информационно-аналитических изданий Германии, пользующееся популярностью у политиков и представителей бизнеса.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Для того чтоб ты и тебе подобные не превращали войну в бравурный балаган. Если для тебя конкретный фактаж это зрада, и если тебе лучше об этом не думать - можешь просто не читать мои сообщения и всё.

Ну так не пиши свое дерьмо тут и читать не буду. Ты сам то что сделал? Воевал или волонтерил как? Уверен, что никак. Я что могу, то делаю, сидеть ныть и пеплом голову посыпать делу не поможет. Я ему войну в балаган превращаю.

Опубліковано:

Не гризіться поміж собою. Що ви видумали?

У кожного своє бачення і сваритися не треба.

Опубліковано:

суто моє суб"єктивне бачення як науковця, який працює з медіа і інформацією, - зараз важливо розрізняти факти, припущення/фантазії/теорії змови і просто чиїсь точки зору.

якщо перевірити достовірність не вдається / неможливо - тоді інформація не = факт. реалії воєнного часу, на жаль.

трохи про зраду, сподобався репост у Отара Довженка

Показать

Всеволод Поліщук

19 хв ·

- З оборони Миколаєва забрали генерала Марченка, чи не зливають нас?!

- Джонсон приїхав переконувати Зеленського не здаватися, бо чого б він так без попередження приїжджав?!

- Для деблокади Маріуполя треба лише два батальйони, чому не відправляють два батальйони!

- Херсон могли звільнити ще тиждень тому, Арестович казав, що там всіх російських морпіхів повбивали, лишилися тільки алкаші під Чорнобаївкою!

...і тому подібне уже кілька днів літає по стрічці, і що найсумніше, зараз розгони поширюють не лише фріки, але й цілком адекватні друзі (

І то ще я не рахував постів на кшталт "Коригувальника з Краматорська розстріляли на місці" (репостять із групи "Антикваріат, продаж антикваріату в Україні", там же точно сидять фахівці з Сил спеціальних операцій) та тому подібного шмельцу, який тисне на емоції часом із метою показати українців кровожерами, а часом і тупо заради розгону комерційної сторінки. Я недавно припух, побачивши сторінку готелю в Яремчі, смм-менеджер якої тирить відоси у держустанов, музичних гуртів, блогерів та вояків і вже набрав за останній місяць тисяч 80 фоловерів на відео з війни. Хоча для мене хайп на чужих відосах без посилань на комерційній сторінці - тупо дно... Але мова не про те.

Насправді якщо б трішки подумати, то можна легко знайти альтернативні, логічні, без зради відповіді на питання вище.

- Можливо, генерал Марченко має після 40 днів абсолютної напруги відпочити, а потім він більш потрібен там, де ми важко захищаємося, а не там, де перейшли в контрнаступ?

- Можливо, варто просто загуглиити "чи планувався візит Бориса Джонсона до Києва" і ви знайдете багато повідомлень про те, що він планує візит "заради моральної підтримки українців", ще від 21 березня. Після того, вочевидь, готували і чекали вдалого моменту.

- Я взагалі не розуміюся на військовій справі, але саме тому я не ганяю жодних теорій про можливі наступи і відступи, а інформацію шукаю на сторінках Генерального штабу, Міністерства оборони, СБУ, Розвідки. Є проста річ: карти потенційної окупації України від розвідок, які були перед наступом. Карти територій, які були окуповані два тижні тому. І карти фронту зараз. Просто порівняйте ці карти і скажіть мені, що в нас є підстави не довіряти керівництву наших військ.

Заспокоїлися? Видихнули? А тепер подумайте про таке: поки ми томимося, нудимося, розганяємо і сремося під такими питаннями (а також "Чому Порошенко роздає так багато інтерв'ю", "Чому Зеленський не провів евакуацію з Бучі" і так далі), Росія потроху повертає собі позиції в інформаційній війні. І всередині України (чому доказ усе написане вище), і особливо - в інших країнах. Мережі ботів перегрупувалися і працюють під новинами в Європі, в Австралії, в Азії, в Африці. Вони намагаються скомпрометувати докази з Бучі, розповідають небилиці про Краматорськ, використовують наші ж дурниці про розстріляних коригувальників і "невзятих у полон орків", і маніпулюють із непідготовленою до геббельсівщини -соловйовщини психікою людей за межами України.

Щоби позбавати нас підтримки, щоб послабити санкції, щоб зменшити рейтингу дружніх до України політиків. Бо ці люди і ці рішення заважають Російській Федерації нас нищити.

Тож якщо у вас є час і натхнення на енергійне коментування та срачі, беріть їх у кулак, відкривайте Гугл-транслейт, скачуйте реальні фото та інші докази, і вйо на сторінки європейських та американських медіа. Допомагайте нашим дипломатам, які (от у цьому я таки добре розуміюся), фігачать як демони.

А після перемоги я особисто доєднаюся до вас у грандіозному срачі між собою. Ну ви ж мене знаєте 😉

Опубліковано:
Ты сам то что сделал? Воевал или волонтерил как? Уверен, что никак.

Ничем не подкреплённая уверенность - не признак большого ума.

Опубліковано:
Олеже,а нема такого(( Ну от нема і все.

Може десь і у когось щось подібне є,але я не знаю у кого.

Пропионатычь,

Киньте клич по своїм волонтерам препарат дешевий і не супертехнологічний.

Я впевнений що знайдуть.

Нам начебто узгодили перевод до Маріку.
Пропионатычь,

Бережи себе друже.

Шаблі до гори!

У кожного своє бачення
Пропионатычь,

А правда нажаль одна...

Опубліковано:
Ничем не подкреплённая уверенность - не признак большого ума.

Говорит тот, кто с полной уверенностью вкидывает зраду по КД. В том числе о целенаправленных кидках со стороны высшего военного руководства. Не знаю где ты там воюешь и воюешь ли на самом деле, но то что ты разносишь только врагу на руку. Что именно и как нужно делать ты так и не написал. Толку от нытья.

Опубліковано:
но то что ты разносишь только врагу на руку

О, а я думал где я уже подобную риторику слышал. Ещё один считающий что кто-то с ним воюет по сводкам из невнятных страничек в интернете, и враги круглосуточно мониторят фейсбук, оттуда же и наводятся на цель, и составляют по постам сводки. Нет, врагу на руку солдаты без боеприпасов и отсутствие техники, еды, воды и всего остального. И именно перечисленное разношу не я, а тот, благодаря кому они попали в такую ситуацию. Но вас всех беспокоит не тот факт, что ситуация такова и как так вообще вышло, а то что-то кто-то смеет говорить что она вообще существует.

Опубліковано:

можешь просто не читать мои сообщения и всё.
А ведь это мысль. Есть жеж игнор у нас, ща найду...
Опубліковано:

ворогу не треба моніторити вручну нічого, для цього давно є OSINT. думала, це ні для кого не новина.

тому власне новини у медіа і йдуть з затримкою. усе моніториться, так, бо війна і на інформаційному фронті. капітаню.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...