Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Это как раз ты не внимательно слушал. Швец озвучил, что именно американская государственная помощь разворовывается. Легкое вооружение, полевые госпитали и т.д., то что идет от американского государства. Про проблемы волонтеров он как раз сказал, что хер уже с ними, но вот то, что дает американское государство воровать нельзя.

интересно - значит контейнер с пушкой не украли

а рядом стоящий контейнер с палатками и медоборудованием - украли )

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Там на фейсбуке, Бутусов в очередной раз подстветил проблему Мариуполя, задавши вектор в сторону Верховного Главнокомандующего, тобишь президента. Посмотрим что из этого выйдет. Подозреваю, что кроме срача, ничего
блчдь,нам Циркуни не дають відбити. Там сука арта орків працює по Харкову.

Чого чекаємо,не знає ніхто. Є як,є чим і є хто це зробить тихо.

Але...

Теж саме з Маріком, хоча там звісно складніше.

Опубліковано:
Да все є і все іде в підрозділи. Особливо зброя.

Навіть нам почали щось видавати.

Пропионатычь,

так це ж добре

еля піде на другий срок,його на Волині хайру оберуть
Пропионатычь,

мабуть оберуть. Зараз вважаю свiй вибiр на голосуваннi добрим.

P.S. С Порохом нам би пiзда була вже давно. Вiн би давно намагався би договоритися з ворогом

Опубліковано:

а "Українська правда" просто ненароком публікує матеріал, який будується на цілковитих припущеннях - Політика під час війни: як Зеленський знищує конкурентів

хто не боїться нудоти і позивів поблювати - почитайте. і це я завжди була проти Зеленського і не голосувала за нього.

Бутусов якось дуже вчасно забув, скільки у південних і східних областях виявили зрадників, на рівні прокурорів, керівників СБУ і так далі. тому особисто Зеленський мав їхати, щоб ті мости замінували і вони вибухнули.

про корупцію я вже раніше писала, але мене ця дискусія втомила вже настільки, що не можу. Європа зараз показала рівень корупції свій, і як вони гарно обісралися з проплаченими політиками. не рівня парашці, але все ж.

щодо волонтерства і так далі. тільки сьогодні поліція арештувала подружжя, яке назбирало на "закупи для ЗСУ" купу грошей. звичайно, ніхто нічого не купив. в нас би окремі громадяни перестали тирити при будь-якій зручній нагоді, то було б теж чудово.

Опубліковано:
блчдь,нам Циркуни не дають відбити.
Пропионатычь,

ну это явно не Зеленский решает. Сам задаюсь вопросом, почему Харьков до сих пор обстреливают и не выбьют орков дальше, чтобы большой город обезопасить. Командование полагаю старается сделать как лучше, ну по крайней мере в это хочется верить

Опубліковано:
интересно - значит контейнер с пушкой не украли

а рядом стоящий контейнер с палатками и медоборудованием - украли )

пушки і танки не дають на ОЛХ продавати)))

Опубліковано:

Саня,ти знаєш,я не впевнений,що Зе не намагається і зараз не торгується.

Була там у Зе цікава промова - я пропонував хлопцям ( Азов,36 та інші) вийти з Маріуполя.

Не надав наказ,а пропонував.

Як це,я хз. От як військовий,я не зрозумів. Та ніхто не зрозумів.

І доречі, військові довіряють Залужному,а не Ще. Це не заради зради,кажу те що чую постійно от різних підрозділів і зовсім різних хлопів.

Якщо моє імхо,я не довіряю Ще ні на грам. Але то тільки моє.

Опубліковано:
а "Українська правда" просто ненароком публікує матеріал, який будується на цілковитих припущеннях
my_fair_lady,

там наброс чистой воды просто. На уничтожении конкурентов уже можно бросить читать, но я попробовал пойти дальше. На опзж и прочих пидрах бросил читать. Запрещение их ставится в укор президенту, ну-ну

Опубліковано:
Пропионатычь,

ну это явно не Зеленский решает. Сам задаюсь вопросом, почему Харьков до сих пор обстреливают и не выбьют орков дальше, чтобы большой город обезопасить. Командование полагаю старается сделать как лучше, ну по крайней мере в это хочется верить

де,я тут Зе упом'янув? Я кажу ,як воно у нас.

Опубліковано:
І доречі, військові довіряють Залужному,а не Ще
Пропионатычь,

Залужный и Зеленский действуют в одной связке, не надо это забывать

П.С. Все же прав был Арестович, про критическое мышление и ранимость военных. Жалко что некоторые пидры в стране пытаются манипулировать нашими защитниками через их чувства

де,я тут Зе упом'янув? Я кажу ,як воно у нас
Пропионатычь,

контекст беседы был, в том, какой Зе плохой.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...