Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Меня спросили я ответил. Переможники, попрятались, и из-за спин готовы уже Москву брать, только не своими руками. Я прекрасно виду кто тут что пишет, и кто в чём участвует, и последние не пишут дебильную хрень уровня Арестовича.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

48824051083_8797bdd0c5_k_650x410.jpg

Дания передаст нашим военным 25 бронетранспортеров Piranha III. Также отправит тяжелые минометы М10 и тысячи минометных снарядов для них.

Отмечается, что бронетранспортеры Piranha, являются семейством колесных БТР, которые разработаны компанией Mowag. Piranha III - устаревшие модели для Дании, поскольку сегодня ее армия применяет Piranha V.

Кроме бронетранспортеров, в Украину направят также и тяжелые минометы М10 и снаряды для них.

Как отмечает другое издание Army Recognition Дания также согласовала отправку гусеничных БТР M113.

Опубліковано:
Меня спросили я ответил.

Ничего ты не ответил, в том то и дело. В своем стиле на заданные вопросы скромно промолчал, зато наехал на других.

Так ты на фронте ? Скорее всего - нет, с таким настроем, как у тебя там не выжить и 2 дня…

Опубліковано:
Меня спросили я ответил. Переможники, попрятались, и из-за спин готовы уже Москву брать, только не своими руками. Я прекрасно виду кто тут что пишет, и кто в чём участвует, и последние не пишут дебильную хрень уровня Арестовича.
насправді,відбивати міста,навіть маленькі,то пиздос(((

При зачистках багато втрат іноді буває((

Все мінується підарами (

Про великі міста і казати нічого. То пекло. Особливо,коли нелюдь там укріпилась як слід.

Але грамотна розвідка,підготовка і буде гарно.

Нам буде дуже важко,ми ще багато втратимо людей,як цивільних так і військових. Буде багато зруйновано міст, нажаль це так.

Але ми переможемо і тут вже без варіантів. Бо в інакшому випадку нам просто вже не буде існувати,як нації.

Опубліковано:
адже ці люди загинули недарма. А щоб ми і інші наші співвітчизники вижили

хуя вы хитрожопые с соотечественниками

Опубліковано:

что не выбрали профессию военный?

Опубліковано:

Генштаб. в результате наступления подразделений Сил обороны Украины в Харьковской области был восстановлен контроль над населенными пунктами Верхняя Роганка, Русская Лозовая, Слободское и Прилестное

Джоли во Львове

948b053-clipboard01.jpg

Опубліковано:
хуя вы хитрожопые с соотечественниками

не перестаю дивуватися з таких заяв, пардон. якщо ти ніхєра не робиш і міряєш усе по собі - ну то на твоїй совісті. на щастя, не усі такі. і без багатьох "хитрожопих" передова не вижила б.

Опубліковано:

Як не дико це звучить, але тактичну ядерну зброю російська воєнна наука вважає абсолютно нормальною зброєю поля бою. Тобто коли вони розглядають застосування артилерії, або ракетних військ, або авіації, або морських сил – у них завжди присутній елемент тактичної ядерної зброї, і вони це відпрацьовують на навчаннях.

Наприклад, навчання "Запад" починаючи з 1970-х років відпрацьовували нанесення тактичного ядерного удару по військах НАТО. Це підтверджують розсекречені карти навчань тих часів. На цих картах умовних ударів завдавали по Нідерландах, бо там є морські порти, важливі для логістичного забезпечення підтягування американських військ.

Далі відео

Опубліковано:
что не выбрали профессию военный?
що саме цікаве,що поруч зі мною б'ються всі хто завгодно,але не військові)))

Це я звісно дуже утрирую))

Але стільки воює тих,хто і зброю не тримав,що я в ахуї.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...