Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Підписуюсь під кожним словом.

Слово "важко" від військових, за 8 років, я не чув стільки разів, скільки чую його за останні тижні. Відносини дозволяють не кокєтнічать та не брехати. Сама розповсюджена відповідь з різних локацій фронту: "важко, але...". Але тримаємось, але б'ємося, але даємо пизди, але хуй вони вгадали. І десятки різних варіацій. Важко представити як там воно насправді, якщо ці люди кажуть слово "важко".
І на фоні цього вибішує заколисування від офіційних творців контенту. Прямо бля, все так добре в них, що прямо через неділю війна скінчиться на наших умовах. Я просто хочу нагадати, що саме ці люди казали, що ракет, ресурсів та резервів в росіян на три дні залишилось. Це було місяць тому. Навіть більше.
Я просто не знаю, навіщо вкладати в голови посполитим такі настрої? А коли почнуться ще більші складнощі? Думаєте не почнуться? Тоді вас вкусили спікєри. Просто зрозумійте, що ворог прямо зараз, на сьогодні, оперує десятками БТГр резерву. Більше 20-25 це точно. Так, втрати там захмарні. Але це не дуже їх спиняє. І досвід вони набувають. І те що вони тупцюють на місці, та по метру просуваються там де просувають, то не тому що вони тупі та воювати не можуть. А тому що ЗСУ стоїть залізобетонною стіною і ціною надлюдських зусиль стримують ту навалу.
Різниці між "нам дадуть", "нам дають", та навіть "нам передали" та "зброя працює на фронті", це різниця в космічних одиницях. Це прірва. Прірва, яка зараз заповнюється роз'йобаними стволами артилерії, та на плечах знесилених бригад, які воюють два місяці кожного дня під артилерійськими та авіаційними ударами.
Я не знаю, навіщо формуються такі настрої, але вони не доведуть до добра. Розслаблені люди дуже вразливі до поганих новин. А вони ще будуть. Бо це війна і воюємо ми не з самим простим ворогом. Не давайте зробити з себе вразливих.
  • Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

до речі, я Христо Грозєва принципово не слухаю і не дивлюся відколи він розпинався, що ракет у парашки на тиждень. нуну. так, повітряні тривоги прям по всій території країни вже не так часто, і феєрверків із запуском 70 "калібрів" за раз уже не влаштовують. але блять. 66ий день війни, а ракети все є, і регулярно кудись прилітають.

судячи з техніки, яку розбивають наші військові, там теж не лише антикваріат лишився, є щось і осучаснене. а русні як тарганів лізе.

до речі. я рідко пишу про збори грошей, але можна ще раз? дуже хорошим людям треба трохи корисних речей докупити для нищення русні. за будь-яку суму будемо дуже вдячні. збирає дружина одного з бійців, яка координує закупи, дуже хороша моя приятелька.

Показать
Картка монобанку для збору коштів:

4441114445475435 (Гусак О.)

Опубліковано:
Підписуюсь під кожним словом.

Слово "важко" від військових, за 8 років, я не чув стільки разів, скільки чую його за останні тижні. Відносини дозволяють не кокєтнічать та не брехати. Сама розповсюджена відповідь з різних локацій фронту: "важко, але...". Але тримаємось, але б'ємося, але даємо пизди, але хуй вони вгадали. І десятки різних варіацій. Важко представити як там воно насправді, якщо ці люди кажуть слово "важко".

І на фоні цього вибішує заколисування від офіційних творців контенту. Прямо бля, все так добре в них, що прямо через неділю війна скінчиться на наших умовах. Я просто хочу нагадати, що саме ці люди казали, що ракет, ресурсів та резервів в росіян на три дні залишилось. Це було місяць тому. Навіть більше.

Я просто не знаю, навіщо вкладати в голови посполитим такі настрої? А коли почнуться ще більші складнощі? Думаєте не почнуться? Тоді вас вкусили спікєри. Просто зрозумійте, що ворог прямо зараз, на сьогодні, оперує десятками БТГр резерву. Більше 20-25 це точно. Так, втрати там захмарні. Але це не дуже їх спиняє. І досвід вони набувають. І те що вони тупцюють на місці, та по метру просуваються там де просувають, то не тому що вони тупі та воювати не можуть. А тому що ЗСУ стоїть залізобетонною стіною і ціною надлюдських зусиль стримують ту навалу.

Різниці між "нам дадуть", "нам дають", та навіть "нам передали" та "зброя працює на фронті", це різниця в космічних одиницях. Це прірва. Прірва, яка зараз заповнюється роз'йобаними стволами артилерії, та на плечах знесилених бригад, які воюють два місяці кожного дня під артилерійськими та авіаційними ударами.

Я не знаю, навіщо формуються такі настрої, але вони не доведуть до добра. Розслаблені люди дуже вразливі до поганих новин. А вони ще будуть. Бо це війна і воюємо ми не з самим простим ворогом. Не давайте зробити з себе вразливих.

Було б ще не зайвим вказати кому нажелать ці слова.

Опубліковано:
ракет, ресурсів та резервів в росіян на три дні залишилось.

здесь на форуме вроде таких настроений нет

вроде всегда пишем и никто не протестует, что рашка огромная, всего валом и что начало войны "малым" количеством им вышло боком, поэтому и есть теперь шанс у нас

плохое развитие событий - это мобилизация в рф, тактичекие яо для окружения в ато, вытеснение по юго-востоку и новые "минские"

хорошее - вплоть до восстановления территорий и смещение/смерть пу

Опубліковано:

до речі, не зустрічала інформацію, чи правда, що білоруси під польський кордон війська почали переміщувати?

бо є новина про навчання у Польщі:

Вооруженные силы Польши заявили в воскресенье о начале военных учений с участием тысяч солдат НАТО. Это регулярные учения, направленные на повышение безопасности восточного фланга альянса, но они проводятся в этом году, когда поблизости бушует война России против Украины.

В связи с этими обстоятельствами польские военные в воскресенье обратились к общественности с призывом не публиковать информацию или фотографии колонн военной техники, которые, как ожидается, будут двигаться по стране в ближайшие недели.

В заявлении польской армии говорится, что 18 000 солдат из более чем 20 стран принимают участие в учениях Defender Europe 2022 и Swift Response 2022, которые проходят в Польше и восьми других странах.

Учения запланированы на период с 1 по 27 мая.

Опубліковано:
білоруси під польський кордон війська почали переміщувати?
на границе с прибалтами постоянно движение с марта

это ничего не значит

Опубліковано:
Було б ще не зайвим вказати кому нажелать ці слова.
не скопійувалось. Роман Донік написав.

Опубліковано:
на границе с прибалтами постоянно движение с марта

это ничего не значит

знов згадала фантастичну версію з нападом на Польщу чи країни Прибалтики с території Білорусі)))

Опубліковано:
нападом на Польщу
так не время же

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...