Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

IMG_20220502_090042_211.jpg

Весь світ разом кацапів нащить.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Оххх і нацики)

Бережіть себе хлопці.

Шаблі до гори!

Нажаль не вистачає яєць і здоров'я займатись тим самим, але рано чи пізно, я точно за**рю москаля.

Опубліковано:
Нажаль не вистачає яєць і здоров'я займатись тим самим, але рано чи пізно, я точно за**рю москаля.
не всі повинні воювати. Займайся тим,що найкраще виходить і цього достатньо.

Опубліковано:
наступ орків розхуярили,техніки насмажили дуже багато.

профессионализм не пропьешь!) удачи и на дальше!

------

о чем я и говорил

"Доставка западной артиллерии в Украину важна отчасти потому, что Украина практически не может найти боеприпасы для пополнения боезапаса своих артсистем советской эпохи, сказал Сэм Крэнни-Эванс, аналитик Королевского института объединенных вооружений в Лондоне. Их производят в незначительном количестве Польша и Болгария" тут

----------

Венгрия будет блокировать любое европейское предложение, которое приведет к ограничению импорта энергоресурсов из России. В частности, нефтяное эмбарго.

"Мы ясно дали понять, что никогда не поддержим распространение санкций Европейского союза против России на сферу энергетики", - заявил министр энергетики Венгрии Гергели Гуляш.

----------

Норвегия намерена поставить на Украину гаубицы. Речь идет о 155-мм гусеничных самоходных гаубицах M109A3GN. Вместо устаревшей артиллерийской установки Министерство обороны закупает южнокорейские 155-мм САУ K9 Thunder.

Самоходная гаубица M109A3GN – это норвежская версия 155-мм самоходной гаубицы американского производства M109 на гусеничном бронированном шасси. Самоходные установки были приобретены с 1969 по 1971 год у Западной Германии в количестве 126 единиц, затем модернизированы. Предположительно в Украину отправятся 20 единиц бронетехники.

20140527_140523a_018_650x410.jpg

Опубліковано:

Арта все вирішить. Як тільки надійде в достатній кількості до нуля,то там у орків почнеться пекло,якого не було раніше. Тим паче,що не буде ніякої проблеми з БК.

Щільність нашого вогню багатократно збільшиться і втрати будуть величезні.

Але блядь є зрада. Почалися трабли з пальним і це дуже погано.

Опубліковано:
не всі повинні воювати. Займайся тим,що найкраще виходить і цього достатньо.

Цим я себе і заспоюю. Знаходжусь на тому місті і роблю ті справи, де можу бути максимально корисним.

Але блядь є зрада. Почалися трабли з пальним і це дуже погано.

Це прогнозувалось.

Читав одного бізнесмена який все життя займається логістикою.

Каже що навіть зараз, на фоні всіх знищених нафтобаз, є варіанти як не допустити великих проблем з паливом.

Це налагоджена, постійна логістика з Польщі та Європи.

Але «регулювання» всього цього процессу дуже заважає.

І за останній місяць, влада нічого не зробила для покращення ситуації…

Для своїх потреб він зміг закрити це питання ( Нова почта і партнери мережа АЗС КЛО) . То є надія що влада найближчим часом теж «роздуплиться».

Опубліковано:
Почалися трабли з пальним
20 нефтебаз разбомбили. Везде начались проблемы после этого, не только на фронте (

Опубліковано:
Весь світ разом кацапів нащить.

крутезні хлопці! вітання хлопам з інших країн. здоров"я їм і натхнення також :cq:

Опубліковано:
20 нефтебаз разбомбили. Везде начались проблемы после этого, не только на фронте (
тоді нам пиздец.

Опубліковано:

паливо яке є чи буде, в першу чергу на фронт мають везти. якщо вже до кінця тижня обіцяють, що на звичайних заправках воно буде, то для армії має бути раніше.

принаймні, на рівнях ОВА так кажуть. для стратегічних служб (типу обленерго) буде вже завтра-післязавтра. сподіваюся дуже, що так і буде

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...