Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Хлопці, які з братом, були в учебці (10 днів) вже на передовій (під Лиманом). Він в госпіталі з запаленням легень, коли були на стрільбах падав дощ, їм не видали плащі, зказав багато в госпіталі з запаленням. Вчора дзвонили ці пацани з пердової(одни вже 200), зказали два дні неперервні бої, сказали, що в основному стріляють з РПГ, на танк сказали в середньому 7 рпг треба, з калашів казали не разу не стріляли. По живій силі також з рпг хуярять.

Джазмен на тому нарпрямку днр чи і сруські свинособаки?

якщо написав таке що не можна позатирай адміни

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Це що ти таке написав? А по літакам вони теж х РПГ стріляють? Чи що то за хрінь написано?

Ми були ( і не тільки ми) постійно мокрі,як шаримось по лісах і щось ніхто не захворів.

І де це на Лімані не працює наша арта,а всі трощать танки з РПГ?

Ну і перекажи хлопцям,що по кацапському солдату АК відмінно працює.

Опубліковано:

ЛС что то плохо отображается,предложили дизель объемом до тоны ,цену позже скажут

Опубліковано:
Хлопці, які з братом, були в учебці (10 днів) вже на передовій (під Лиманом). Він в госпіталі з запаленням легень, коли були на стрільбах падав дощ, їм не видали плащі, зказав багато в госпіталі з запаленням. Вчора дзвонили ці пацани з пердової(одни вже 200), зказали два дні неперервні бої, сказали, що в основному стріляють з РПГ, на танк сказали в середньому 7 рпг треба, з калашів казали не разу не стріляли. По живій силі також з рпг хуярять.

Джазмен на тому нарпрямку днр чи і сруські свинособаки?

якщо написав таке що не можна позатирай адміни

Странный ты, Хома… Раньше на русском писал, а сейчас на аватарку герб поставил, на украинском писать начал (не особо получается, у тебя по правде). Под соусом «русских свинособак» попытался накинуть гавна на вентилятор. 10 дней учебки и на передовую, дождь «падав» и прям массовое воспаление легких. Про «некоторых 200-ых» тоже так, мимолетом накинул. Десяток страниц назад жаловался на недостаточное обмундирование… На горячую линию звонил?

Опубліковано:
Ми були ( і не тільки ми) постійно мокрі,як шаримось по лісах і щось ніхто не захворів
Пропионатычь,

мабуть ви кiборги )

Ще на початку війни відвіз до аеропорту повний багажник противозастудних ліків та чайків. Потім другу у ТРО, коли вони були у Дніпрі, хворили багато тому що опалення не було. Потім іх у поля заслали і вони хворіли по новому. Не підготовленни люди, тому і хворіють, не треновані ні як

Опубліковано:
дождь «падав»
sheff,

була тьола зі Львівщини, то в неї дощ завжди падав, а в мене йшов. так що це 100 відсотків не рашизм, бо в неї краща українська ніж мій хмельницький суржик

Опубліковано:

так вони дзвонили на той номер, ім сказали що вони мають бути в тилу(шось охороняти).

але вже на передку.

пишу на українській бо багато тут пише українською.

10 дней учебки и на передовую --- який смисл мені брехати, як я можу тобі це довести?

Опубліковано:

sheff

у мене сусід (25 років) вже 2 місяці воює, не служив. дали повістку через два тижні на фронті, під Запоріжжям.

Опубліковано:

А по літакам вони теж х РПГ стріляють? від вертольотів прячуться,

І де це на Лімані не працює наша арта,а всі трощать танки з РПГ? я не знаю, напевно на самому нулі арти нема. сказав з гранатометів, то я написав рпг.

Ну і перекажи хлопцям,що по кацапському солдату АК відмінно працює. якщо хороша практика, а якщо рожок відстрілляли нв учебці то хз.

Опубліковано:

Тут камраду на это

победа будет "наша", общая
боец ЗСУ ответил неплохо

https://t.me/XA_news_chat/34871

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...