Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Странный ты, Хома… Раньше на русском писал, а сейчас на аватарку герб поставил, на украинском писать начал (не особо получается, у тебя по правде). Под соусом «русских свинособак» попытался накинуть гавна на вентилятор. 10 дней учебки и на передовую, дождь «падав» и прям массовое воспаление легких. Про «некоторых 200-ых» тоже так, мимолетом накинул. Десяток страниц назад жаловался на недостаточное обмундирование… На горячую линию звонил?
sheff,

ти також писав по російський. аватарку не міняв ні разу. я не писав що всі з їхньої частини в в госпіталі. де вони були в учебці не було оопалення(одного ще звітти забрали з запаленнням), потім перевезли їх в частину в Житомир, там взагалі на підлозі в спальниках спали, тому і захворів напевно. в частині їх нічого не вчили, три рази перекличка і все.

і да ті пацани що з ним були в учебці вже на передку

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
так вони дзвонили на той номер, ім сказали що вони мають бути в тилу(шось охороняти).

але вже на передку.

пишу на українській бо багато тут пише українською.

10 дней учебки и на передовую --- який смисл мені брехати, як я можу тобі це довести?

мені не треба доказів. Я просто реально здивований тим,що ти написав.

Не зтикався з таким.

Опубліковано:

про докази я писав sheffу.

то шо описав бій, з їхніх слів, терміни військові не знаю. казали з калаша не пуляли, дохрена русні лізло то вони з гранатометів стріляли. я хз вони за учебку один рожок відстрілляли і з зенітки сказав 4 патрони.

ще під танк наш лягали на полігоні9 є відос), типу психіку перевіряли чи хз

Опубліковано:

Кстати.

Забегал сегодня мой сотрудник, щас в Донбассе воюет

Говорит к ним завозят западенсЬку терроборрррону)

Экипировка как у звёздного десанта

А глаза как у слона на выкате)

Так шо, Леха, не переживай - все что там во львовской подзастряло на заставах - прибудет на фронт)

Поигрались пацаны и хватит

Пора и по настоящему повоевать

Опубліковано:

По поводу падав дощ

В Польше именно так и говорят пада дещ, а чаще просто "пада"- значит идёт дождь. Так что может и где-то в Украине так говорят.

Опубліковано:

Эххх сегодня черти знатно накидали ракет...

Вроде что-то и сбивают. Надеюсь большую часть.

Опубліковано:

Писали на днях, что свозят ракеты со всей рашки. Видать довезли уже. Много куда прилетело , по жд инфрастуктуре бьют, пидоры

Опубліковано:

Прилетіло в Закарпаття, Воловець. Звонив другу, десь 1 км від прильоту вікна повилітали.

Орк якщо ти на мої пости написав по поводу западенців, то це не ТРо, а мобілізовані, і там пацани з усією України.

95 бригада

Опубліковано:

Так, активність знову піднялася, по фронту теж. Дуже щимлять кілька місць, поки лінія тримається. Їздив у Вугледар, руйнації як в Мар'янці, підри хаотично по місту сиплять крупняком, періодично б'ють літаками і гелікоптерами. При затиханні обережно висовуються цивільні з підвалів багатоповерхівок, дітвора грається з собаками, доки дорослі на відкритому вогні готують їжу. На що чекають/сподіваються-не знаю.

Коли йдеш через пробиті снарядами дірки в стінах між квартирами, берцями по коврах, де здається ще є запах власників, мов вийшли в магазин, відчувається як щось дуже інтимне. Так напевне студент гінеколог всаджує в крісло першу пацієнтку. Так підліток затамовує подих перед першим поцілунком. Не розумію на що розраховує русня, наробивши стільки горя в країні.

Що там Джокер доречі? Антон? Є шанс у чоловіків в ордло уникнути могилізації?

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...