Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Саша-MaJ0r, так Береза разом з моїм знайомим політологом на зарплаті у партії Порошенка, я наче писала. чи ні? мене особисто від цього нудить, бо такий хай навіть "сірий" піар під час війни - це суперцинічно і гидко.

коротше, якщо бачите слово-маркер "обслуга" поруч з прізвищами Арестовича, Єрмака, Подоляка чи Арахамії - зразу можна зрозуміти, за чиї гроші це написано.

хоча до цих персонажів є претензії, звісно. іноді вони якось виходять з берегів, але Зеленський і інші уповноважені трохи їм корони збивають своїми заявами.

аби не ляпали зайвого і дурню, як вони люблять.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

про Шольца сподобалося

Sergej Sumlenny

1 год ·

В цілому аргументація "не дратуйте Шольца, інакше він не надасть зброю" повністю повторює "не озброювайте Україну, інакше спровокуєте Путіна та він нападе". Ані Путіну не треба приводів для того щоб напасти, ані Шольцу не треба приводів, щоб не постачати зброю. Навпаки: озброєння України може зменшити шанси Путіна на успіх, а тиск на Шольца - збільшити шанси на те, що він хоча б якісь постачання зброї погодить.

Опубліковано:
Саша-MaJ0r, так Береза разом з моїм знайомим політологом на зарплаті у партії Порошенка, я наче писала. чи ні
my_fair_lady,

понимаю, но кто-то же его читает и даже репостит (

Опубліковано:

вспомните как его в армию забирали, из дому, и как он там комуто звонил

позорище

Опубліковано:
ми не приходили
Разве об этом речь? Желание убить десятки и сотни миллионов неизвестных тебе людей, ставит тебя на одну доску с ними.

Давай-ка спросим Леху, или Джазза, а если мы начнем побеждать, они пойдут истреблять всех москалей от мала до велика, все 140 миллонов человек, включая женщин, детей и стариков, без разбору, просто по аусвайсу?

Лично меня подобные утверждения гораздо сильнее демотивируют, чем сообщения о пытках и прочие ужасы. Выходит, что люди у нас по большей части одинаково мыслят, вся разница только в обстоятельствах, в которых они оказались.

Опубліковано:

это называется обесчеловечивание

думаете у нас не пытают русских пленных?!

еще как, приговаривая, -"это вам сукам за Бучу"

Опубліковано:
Разве об этом речь? Желание убить десятки и сотни миллионов неизвестных тебе людей, ставит тебя на одну доску с ними.

вбивати їх не хочу. просто хочу щоб вони одномоментно вмерли. не можна помріяти, чи що?)

це як дивлюся на якогось соловйова, шо воно несе, то була б можливість його вбити - погребувала би таке гімно руками торкатися. але щоб воно подохло як тарган - було б чудово.

звичайній людині взагалі вбити когось складно, хіба в екстремальних умовах, заради самозахисту.

мені чомусь їх не жаль, пардон. їхніх жінок, стареньких і дітей не гвалтували, не мучили і не вбивали.

про знелюднення - скинути посилання на оте ком"юніті, чи віриш на слово? там звичайна пересічна тітка з пітера і багато інших бажають, щоб усі українці померли. їх і пальцем не чіпали. в них просто пінопласт замість мозку.

Опубліковано:

Дел

Есть подтверждения или просто абы попиздеть ?

Опубліковано:
my_fair_lady,

понимаю, но кто-то же его читает и даже репостит (

так і політологів читають. а вони у нас політтехнологи більше, а не політологи.

десь теж писала, може, про одного колишнього співробітника, на секундочку, дохтур наук з держуправління, політконсалтингом займається, виступав як експерт-політолог. тільки з 2014 року ніс сєпарську пургу на різних каналах, подекуди завуальовано. це ще гірше, як на мене. як і чого його СБУ не загребло - ще одна загадка поруч з тією, якого лішого в нас той самий ківа існував у країні.

Опубліковано:

ні жодного полоненого не піддавали тортурам. Коли їх брали. Пиздити так,але не дуже сильно.

Вбивати цивілів не зможу тим паче дітей чи людей похилого віку.

Не знаю,хто там і у кого на зарплаті,але Арахамія таку хуйню несе,що навіть і сказати важко,що у нього в голові. А він доречі у кого на зарплаті?

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...