Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Так откуда такие прикидке, есть надежные источники?

тут конечно парадокс))

это они соцопросы проводили свои, меня устраивает в данном случае. я ставлю на то, что там 2/3 уроды, всё равно подавляющее большинство тех, кому 18+

где-то процента 3 максимум. Эт огромное количество людей - больше 4 миллионов

довольно странная логика, если честно. именно 4 миллионам надо засрать интернет, а остальные 97% такие - ну ладно, чё уж

не говоря уже о том, чтобы куда-то толпой выходить и спросить - а какого собственно йуха происходит

у нас 20 февраля на Майдане было 3-4 тысячи отчаянных смельчаков вместо обычных сотен тысяч, и этого оказалось вполне достаточно

То оставшиеся 25% заслуживают жить.

чем заслуживают? что они для этого сделали?

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

до речі, я не відкидую засирання інтернету ботами. але ботів дуже видно. і точно бот не буде робити, наприклад, пост на 30+ знімків зі своїми фотками, щоб потім влаштувати срач про "дєтєй, каторих бамбілі в бамбасе" і іншими типовими рашистськими наративами.

до речі, мене це найбільше дивує. якого хріна їм взагалі той бамбас колись вперся? наче пересічній москальській бабі так сильно болить за умовних дітей там, що просто спати не може.

ну і взагалі мовчу про те, що практично усі друзі та знайомі, в яких в кацапстані (а то й в лднр!) є родичі, з кінцями з ними розсварилися. аж до того, що діти кажуть "в нас нема батьків". бо батьки не вірять своїм дітям, так. звучить нереально, але так і є.

Опубліковано:
это они соцопросы проводили свои
То есть, перефразируя, ты основываясь на информационном поле рашки принимаешь решение ненавидеть и желать смерти полутора сотням миллионов людей? И решаешь, что там подавляющее большинство такое-то и такое-то? И самое страшное - готов пожертвовать каким-то там меньшинством, 2/3 говоришь, т.е. одна треть, почти 50 миллионов.... Еще острее встает вопрос о разнице уничтожаемых и уничтожителей.
довольно странная логика
Чем? 4 миллионов достаточно, чтобы засрать ру секотор. Плюс еще ботофермы невероятных масштабов. А остальные... просто не пишут ничего. Ошибка выжившего. Ты видишь только тех, кто отписался, а отписываются только самые ебанутые, нормальным писать нечего, у них свои заботы. В основном с нами никак не связанные.
у нас 20 февраля на Майдане было 3-4 тысячи отчаянных смельчаков
Вот-вот, именно такой принцип. Активное меньшинство. И в интернетах пишет активное меньшинство.
чем заслуживают? что они для этого сделали?
Они родились. Как и ты.
точно бот не буде робити, наприклад, пост на 30+ знімків
Уууу, как мало ты знаешь...

Активные аккаунты соцсетей активно продаются и покупаются в даркнете тысячами. С большим списком друзей, с фотками, историей и постами. Это называется "дропы". Их активно скупают, я знаю где их можно взять, если тебе нужно. Для чего угодно, используются потом с разными целями, от банального мошенничества до тех самых ботоферм.

Опубліковано:

Кирило, не забувай про ботів на зарплаті)

але так, що робити з даними парашко-соцопитувань? там що провладні, що типу непровладні, майже одне й те саме показують

Опубліковано:
Уууу, как мало ты знаешь...

та насправді ми теж для одного проекту подібним займалися (для маркетингу і просування, якщо що, не з політичною метою), то знаю різні варіанти.

але це тоді найтупіше, що можна вигадати. бо пост був не про війну. там вже далі у коментарях почалося.

ну і цілком реальних людей, які таке пишуть, я знаю не одного й не двох, тому в цілому геть не дивуюся. у нашій країні сєпарні сиділо достатньо ж. вони те саме несли.

Опубліковано:

я якось дивився одного їхнього політолога, Каца. він по виграній стипендії десь в Глазго вивчав соціологію і т д. пояснював, чому в автократіях не працюють соцопитування від слова зовсім. кілька чинників - але основний - ті хто проти "лінії партії" просто не беруть участь або відповідають згідно цій лінії.

Опубліковано:

недавно на Медузі була публікація на тему того, що люди "самозаспокоюються", коли вони з більшістю.

ну і ще одне дослідження від ВВС від антрополога, де досліджувалися стандартні фрази-відмовки.

і як дослідник я теж розумію, чому так. але це мені не заважає їх усіх ненавидіти. крім отих моїх двох знайомих, які продемонстрували людяність і чітко говорять, хто насправді агресор. але в їхньому середовищі - таааадам - про це небезпечно говорити. стукають зараз повально. привіт, 1937 рік.

Опубліковано:
якого хріна їм взагалі той бамбас колись вперся?
Про бамбас пишет либо бот, либо тролль. Нахер никому не вперся бамбас, это пишут с целью вызывать определенную реакцию, или создать определенное наполнение комментариев.

Это классический пример бессмысленного набрасывания, потому что абстрагируюсь от того, бомбил ли кто-то Донбас, или не бомбил, и кто это делал - это никак не оправдывает бомбардировки Харькова, или Мариуполя. Наоборот, когда ты ругаешь что-то, а потом делаешь то же самое даже в ответ (например бомбишь кого-то, или желаешь смерти мирным жителям, используешь ложь и пропаганду как средство достижения цели и т.д. и т.п.), это делает тебя таким же точно нехорошим человеком, как тот, кого ты изначально ругаешь.

Опубліковано:

добре, буду нехорошою людиною, якось проживу з цим)

і хай в них теж бомблять. в цілому, нам вистачить зараз щоб нафтобази, склади зброї і військові об"єкти бомбили чи підпалювали.

Опубліковано:
Это называется "дропы"
0utlaw,

це більш про домени - які перестали проплачувати. на них ставлять сайти, так як ШІ соцмереж більш довіряє сайтам на доменах з історією. Аки крадені до соцмереж - називаютьс логи, раніше продавались масово в звичайному неті. зараз не знаю.

основне використання - шахрайство, а саме - через рекламу всякої сірої та чорної всячини, що забороняють рекламувати власники мереж. арбітраж трафіку так називаємий

ще продаються Фармлені аки - які ніхто не крав, а створював спеціально для цілей ботів/арбітражників. в арбітражній команді план для фармера десь приблизно 300-500 аків в місяць. і так, для цілей ботів вони підходять також. осі ці фармери роблять купу фоток, набивають друзів, певний профіль поведінки, ходять по рекламі, підписуються на групи і т д. для так званого "трасту", на який Таня і купилась

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...