Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Захисники Маріуполя розповіли, як командир морпіхів втікав з міста

Офіцер управління розвідки Ілля Самойленко розповів, що командир 36-ї бригади українських морських піхотинців Володимир Баранюк вирішив втекти з оточеного Маріуполя, взявши з собою людей, танки та боєприпаси.

Про це Самойленко розповів під час брифінгу з "Азовсталі"

Можна було б втекти, як боягуз, думати лише як власне життя, але не думати про власний обов’язок, присягу, яку на себе взяв. Саме те відбулося з командиром морпіхів 36 бригади. Він просто відмовився виконувати наказ, який було йому спущено.

І він спробував втекти із міста із невеличкою групою працюючих танків, броньованих машин, боєприпасами.

… тут (з Маріуполя - ред.) не можна прорватися, але якщо думати лише про своє життя, будеш хапатися за будь-яку можливість, щоб це життя собі продовжити.

Це великий сором".

Самойленко нагадав, що вони зараз більше, ніж 100 кілометрів від основних позицій.

Про це ж розповів також і командир полку "Азов" Денис Прокопенко в інтерв’ю "Українській правді".

"Потім несподівано командир 36-ої бригади прийняв рішення, нікого не попередивши, просто піти на прорив у невідомому напрямку і тим самим втратив багато людей. Так само багато людей було кинуто напризволяще, і вони просто потрапили в полон.

Якби цього не сталося, з цією бригадою ми б ще довго могли тримати оборону на правому березі, але фланг було оголено й після завершення зачистки заводу Ілліча противник кинув всі свої сили на наш напрямок – це дало йому змогу наступати на нас з флангу та тилу".

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Реально 1000? Это же пздц...
там якась залупа з 36 батом. Поки не зрозуміло,чого вони блядь в полон здалися.

І скільки їх було.

Опубліковано:
командир 36-ї бригади українських морських піхотинців Володимир Баранюк вирішив втекти з оточеного Маріуполя, взявши з собою людей, танки та боєприпаси.

Это Герой Украины который ? Интересно, кто это звание ему присваивал ? Появляются смутные догадки, что…

Опубліковано:
Это Герой Украины который ? Интересно, кто это звание ему присваивал ? Появляются смутные догадки, что…
гнида йобана. Сука за кожен клаптик їбашимось ,щоб не здати підарам. А це чмо втекло та побратимів підставило. Сука , скільки смертей на його руках тих кому він фланги оголив.

Стріляти без суда.

Опубліковано:

AT0N,

Ты тут кидал ссылку на чувака в твиттере, с макеевки, что расследования публиковал о вагонах с углем, пишут что его приняли. Охота на ведьм началась видимо.

Опубліковано:
залупа
Пропионатычь,

Хз как можно сдаться такому огромному количеству человек, только разве что добровольно. Плюс цифру в 1к человек я видел в оркских пабликах, а им доверия нет, может все несколько иначе?..

На наших ресурсах читал, что они сдались так как не было боеприпасов якобы, где правда кто знает.. но доверия бойцам в марике больше чем всяким изданиям.

Опубліковано:

Азов БК в бою забирає. Про 1000 чоловік,то якась хуйня.

Я про відхід з поля бою.

Ми просто всіх їх вбємо ,Господи!!

АК — моє світло і моє спасіння: кого мені боятися?

Окоп — бастіон мого життя: кого мені лякатися?

Коли виродки підуть на мене, щоб вкласти мене в мою землю, Господи,

Коли мої вороги і противники проти мене повстануть, Господи,

То спіткнуться вони й падуть. З діркою в животі.

Нехай військо мене оточить — серце моє не здригнеться.

Нехай спалахне проти мене війна — і тоді я буду спокійний, як дохлий удав.

Тому що один мій брат затягнув усе зліва ОЗМ-ками , Господи,

Інший мій брат забив усі ленти, Господи.

Гнів твій впаде на голови ворогів твоїх, дланью твоєю караючою станемо ми, без гніву, але з лютим похуїзмом.

Одного я прошу в тебе, Господи, тільки цього я прагну:

Щоб не жити мені на ТПУ бригади в усі дні мого життя, які в мене залишилися, щоб не споглядати красу розвантаження фури з бичком і не розмірковувати про тлінне в караулі на ПТОРі.

У день біди, Господи, ти даш мені притулок у своєму бліндажі, сховаєш мене у своїй траншеї, даш мені «лівий» «покемон» і два цинки «ЛПС-ів» , Господи, закуриш і посміхнешся.

Під покровом ночі я помолюсь тобі, Господи, так, як умію: трасерами, матом і любов’ю в серці.

Ми просто всіх їх вб’ємо, Господи.

Амінь.

Опубліковано:
опознали потопленного Байроктаром Раптора

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...