Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Арестович вчора такого навалював, що якби я не засинала, то здивувалася б ще більше
цю гниду давно пора відпиздити. Щось охуїв він безмежно.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

а я казала))) але в нього багато прихильників досі

сьогодні слухала Арті Гріна під час обіду і перерв між роботою та пошуком взуття))) трохи втішилася

Опубліковано:

так він якраз и казав що будуть розбиратися з неподірванними містами, та розмінуванням.

Бутусов машет шашкой в определенную сторону, сходу обвиняя офис президента во всех проебах. Тут пахнет чисто политикой, надо фактаж, что конкретно такой и такой вася, сделал то и то, а не поливать грязью ОП бездоказательно. Большинство людей вникать в проблему не будет, поэтому такие как Бутусов и стараются сформировать определенное представление у людей, направленное против оппонентов Петра.

Опубліковано:

Ну от подивимось,що ОПа скаже після війни.

Я свою точку зору вже казав.

Манкурт не може відразу стати українцем. Це нонсенс.

А далі подивимось.

Бля, Петро вже тут при чому? Хто там його згадує? Мені пох на нього. Я кажу те що бачу наразі у війську.

Головне питання до зелі,то пройобані ракетні програми. Точніше саботовані от і до.

Авжеж на бумазі все супер. Тут приводили щось з інтернету,що все ок. На ділі повна дупа.

А також пройобана Богдана в 155 калібрі. Думаю не треба казати,як би вона змінила розстановку сил в артдуелях та наскільки б спростила логістику. Доставити БК це одне,а ось все скопом,то вже інше.

Опубліковано:

Саня ,а ти не чув ,як опудало Люся,на питання про узбережжя і не взірвані мости відповів з ухмилкою - проїбали?

Ти розумієш,що це проїбали,то багато смертей,згвалтування та тому подібного?

Опубліковано:

Признание своих ошибок - это уже первый шаг. Но там же были проебы не только со стороны ОП, как быть с херовой организацией ТРО Херсона, с выехавшими всеми правоохранителями(менты и сбу)? Есть шансы что сейчас и после войны зачистят(арестуют, уберут с должностей) кучу всяких чиновников, которые не то, что не справились с задачей обороны, а и не собирались этим заниматься и только планировали наживаться на стране и своей власти

Опубліковано:

То всі повинні відповісти за втрачені життя воїнів та людей.

Але не треба ОПу обіляти та переводити увагу на інших. Пройобів у Зе і Ко в плані армії та оборонки ,я їбу скільки.

І починати потрібно з цього.

Тарана того ,хто назначав? Ну коротше питань дуже багато.

Опубліковано:

Вы что-то многого от Люси хотите. Он внештатный (!) советник (!!) по делам стратегических коммуникаций (!!!). Перевожу на понятный язык: он рекомендует в какой форме подавать какую-то информацию. Ну и по факту сам ее подает. Он ничего не решает, ни на что не влияет, ничем не руководит, его работа - чесать языком, и подсказывать другим.

Опубліковано:

А что минными полями ведает администрация президента?

Или мосты взрывать должны были по команде зеленского?

Вы не преувеличиваете роль президента и его аппарата в вопросах боевых действий?

Опубліковано:

з приводу цих мінних полів мені історія видається дуже мутною. хто там винен, хороше питання. бо є підозри, що колаборантам ніщо не заважало діяти і до початку війни. це припущення, звісно. але дивлячись на частину керівництва окупованої частини країни, видається така версія теж правдоподібною.

мало того, єбанашок і зараз вистачає. сьогодні в Києві журналістка під пам"ятником загиблим у Другій світовій питала у людей про 9 травня. одна древня бабця сказала, що пуйло гірший за гітлера і най він здохне (підтримую до глибини душі), але частина людей казали що це "дрібне непорозуміння" і чесали про "братський народ". звідки вони вилізли і що у них у головах? сукабєєва з гімном соловйова?

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...