Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Я тоже особо не вникал, был кол с юристом и СЕО, на котором это говорили.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

У нас в общем чате постоянно списки составляют кого следующего на бронь и юристы потом работают, а потом раздают пачками кому сделали. Обсуждение идет.

Опубліковано:

казахи почувствовали шанс

Опубліковано:

це відповідь на те, що парашка ж їхню нафту заблокувала.

чи про це писали вже, а я задовбана життям, то не побачила.

Опубліковано:
це писали вже,
прямо в тексте который по той ссылке)
Опубліковано:

Про Беларусь неожиданно.

Опубліковано:
Доречі багато хто заброньовані, але не айтишники. Такщо відставіть зраду

Досить багато айтішників зустрічав в штабах серед мобілізованих

Опубліковано:

по Одесі ранком знов ракети запускали

Ворог атакував Одещину двома крилатими ракетами «Онікс» з окупованого Криму. Вночі по Білгород-Дністровському району, вранці – по Одесі. Усі ракети були збиті ППО.

вчора у нас була стрьомна ситуація. я усе проспала звісно, але. встаю о 8 ранку, відкриваю телеграм, а там у районному чатику кіпіш. з 7.18 народ писав про звуки вибухів, у когось вікна повідчинялися, у когось міжкімнатні двері. а повітряна тривога була аж о 7.41, тобто через 20 хвилин ПІСЛЯ вибухів. тривогу я вже чула.

потім читаю, що ППО збило 2 чи 3 ракети у області. написала колегам, кілька тих, які живуть географічно від мене не надто далеко, у Шевченківському району, підтвердили те саме що й районний чатик.

пізніше було пояснення, чому тривога увімкнулася пізніше. підари почали запускати ракети дуже низько, їх так система ПВО начебто гірше помічає. тому жителям Києва і області пощастило дуже, можна сказати...

Опубліковано:

Молодец что проспала. Бегать по всем тревогам крыша может протечь. С другой стороны конечно нет гарантии, что не прилетит.

Опубліковано:

так і друзі сьогодні проспали в Одесі. написали, що в них те саме було, як у нас вчора - великий бабах, а тільки через 20 хвилин - повітряна тривога.

про себе жартую, що якщо помру від ракети, то зате не прокидаючись

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...