Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Тошківку
потерю подтвердили

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
0001.jpg
Опубліковано:

Поясніть мені будь ласка механізм за яким пан квартальщик Кошевий, який невиїзний та так боїться снайперів, опинився в Австрії на концерті. Будь ласка. Бо мені капець як треба, щоб хлопці поїхали за запчастинами для скидів на кордон, але це неможливо для волонтерів.

Для цього треба вступити в Квартал чи як?

Опубліковано:

Телепортація. Зе, як найвеличніший лідер сьогодення, вміє телепортувати друзів.

Опубліковано:
Поясніть мені
Пропионатычь, ничего нового, все как обычно - коррупция и кумовство.

Опубліковано:
Хлопок и задымление
litvin4ik, интересно откуда он там взялся, до наших позиций километров 160-170 сквозь плотную систему пво

Опубліковано:
litvin4ik, интересно откуда он там взялся, до наших позиций километров 160-170 сквозь плотную систему пво

Может запустили уже с ростовской или не такая уж и плотная ПВО

Опубліковано:
Поясніть мені будь ласка механізм за яким пан квартальщик Кошевий, який невиїзний та так боїться снайперів, опинився в Австрії на концерті
Пропионатычь,

многие ездят, вполне официально. И спортсмены наши и бизнесмены(заключать контракты). Механизм есть, но обывателю не ясен. Нужны какие-то бумажки, потому что если любой из нас просто так захочет поехать за границу, даже с самыми благими намерениями - нас не выпустят

Опубліковано:

⚡️«Повернись живим» став першим благодійним фондом в Україні, який отримав офіційне право купувати з-за кордону товари військового призначення💪

Тепер Фонд може закупляти та передавати на фронт засоби «активного ураження», які є на озброєнні у армії США та інших передових європейських країн, — повідомляють у Фонді.

Такий статус дає право купувати у виробників товари без посередників, що убезпечує від недобросовісних продавців та додаткових націнок.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...