Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Висновок: треба більще працювати - щоб було чим донатити

та оце цим і займаюся. вчора об 11 вечора закінчила. не жаліюся, якщо що, он хлопців почитала, їм по-справжньому важко.

зараз піду фільтри для респіратора хімзахисту перевідправляти. черговий інтернет-магазин натупив.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

у кого что случилось - вот

Пострадавшие от вторжения ВС РФ украинцы могут получить до 30 тысяч евро от ЕСПЧ

Опубліковано:

ну не .здець

МВС: Найбільше розкрадають гуманітарну допомогу в Києві, Львівській, Харківській та Кіровоградській областях

Найчастіше шахраї привласнюють машини, закуплені для ЗСУ, паливо, медикаменти, бронежилети та продукти харчування.

Наразі відкрито 247 кримінальних проваджень із розкрадання гуманітарної допомоги. 29 особам повідомлено про підозру.

Опубліковано:
у кого что случилось - вот

Пострадавшие от вторжения ВС РФ украинцы могут получить до 30 тысяч евро от ЕСПЧ

Я умаю варто спробувати....

ну не .здець

МВС: Найбільше розкрадають гуманітарну допомогу в Києві, Львівській, Харківській та Кіровоградській областях

Суки. Треба щоб покарання були так на 8-10 років з конфіскацією....

Опубліковано:

Самыми пострадавшими у нас окажутся конечно же депутаты. Каждый получит компенсацию. И каждая теща депутата. И каждая собака депутата.

Опубліковано:

Сука,читаю про гуманитарку и съебнать хочется все больше и больше.

Заебало это все дерьмо.

Опубліковано:

Это пздц...

Опубліковано:

да каждый день ловят, вы чё , новостей не читаете? я такое стараюсь уже не постить, и так всё хуёво

https://www.rbc.ua/rus/news/odesse-razoblac...1655902482.html

варто спробувати....
да, тебе точно

------------------ интересный вброс.. на фоне сегодняшнего совбеза хуйла

Президент рф хуйлопутин намерен объявить о "победном завершении специальной военной операции" на территории Украины за 2-3 недели до начала единого дня голосования в России, которое должно пройти 11 сентября. Об этом рассказал украинский дипломат Олег Шарп со ссылкой на источники в посольстве, которым накануне совещания главы Кремля с членами Совбеза РФ были направлены циркуляры, в них излагается алгоритм подготовки к этому дню. Далее

Опубліковано:

я вже теж читаю зведення СБУ і думаю що ну хай хоч так. хоч виловлюють. бо реально і так хєрово психологічно, добивати себе сумними думами ще не вистачало.

піду далі марки продавати, раз на форумі нема охочих))) а то Притулі на Байрактари дуже хочу задонатити

Опубліковано:

По поводу гуманитарки.

С отцом помогаем в одном большом волонтерском центре.

В основном прием, разгрузка/погрузка, фасовка, отправка итд.

Так вот вчера, один из владельцев/создателей этой организации говорит что недавно тупо пропало несколько вагонов. По пути в Киев.

Вот просто взяли и не приехали. Никто не знает где они сейчас.

Хз, правда или нет, но вполне могу поверить.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...