Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Я собственно разницу знаю между этими всеми системами.

Со всеми вышеуказанными стоял рядом,когда они работают

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
разница HIMARS
надеюсь, они с действующим жпс-наведением приехали, а не как m777 со снятым как заявляют шоб не украли рузькие хакеры
Опубліковано:
надеюсь, они с действующим жпс-наведением приехали, а не как m777 со снятым как заявляют шоб не украли рузькие хакеры
это немного не так))) Но пусть будет без жыпыэс)))

Опубліковано:

На 777 всё есть .

Если дали "Эскалибуры", то и GPS приладдя до них .

это немного не так))) Но пусть будет без жыпыэс)))

100%, не дали, ЗРАДА !)))

Опубліковано:
Опубліковано:
я по цитатах тоді розібрала матеріал, на який посилався Швець. не те щоб образилася, але він перекрутив усе і ніс хуєту. почитай, якщо не лінь.

якщо посилатися, то на ті джерела, які містять - внєзапна - те, на що блогер/журналіст/хуйзгори посилається. а не що придумається.

Мне ничего перечитывать не нужно, еще потерей памяти не страдаю.

Швец, конечно, нес хуету - а че, говорил, что пиздят гуманитарку много и везде ). Но тебе же ссылки важны, посылання, а не суть проблемы. Продолжай в том же духе, скоро для себя сделаешь еще уйму «новых» открытий, о которых другие люди говорили много раньше, чем ты нашла ссылки на МВД, СБУ или Генпрокуратуру ).

Опубліковано:
пиздят гуманитарку
Это можно было сказать и до войны: если будет война, будут пиздить гуманитарку. Абсолютно неизбежное явление. Вода мокрая, небо голубое, гуманитарку пиздили, пиздят и будут пиздить.

Конкретика нужна в таких сообщениях, иначе они ни о чем. Прокуратура и мвд о конкретных уголовных делах говорит. В этом есть какой-то смысл.

Опубліковано:
Мне ничего перечитывать не нужно, еще потерей памяти не страдаю.

Швец, конечно, нес хуету - а че, говорил, что пиздят гуманитарку много и везде ). Но тебе же ссылки важны, посылання, а не суть проблемы. Продолжай в том же духе, скоро для себя сделаешь еще уйму «новых» открытий, о которых другие люди говорили много раньше, чем ты нашла ссылки на МВД, СБУ или Генпрокуратуру ).

Швець посилався на неіснуючі заяви у абсолютно конкретному матеріалі конкретного медіа. цього достатньо, щоб називати його пиздуном-фантазером. бо він не посилався на заяви МВС чи СБУ, дивина та й годі. якщо вони були на той момент, чому б не послатися?

але можеш мені нічого не доводити, сильно вже передбачувана ідеологізація Швеця без перевірки, що і коли він несе.

Опубліковано:
Конкретика нужна в таких сообщениях, иначе они ни о чем.

він послався на заяву у медіа, якої не було.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...