Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Вова, ті хто нажирається у дрова, будуть нажиратися і далі, незалежно від того, що відбувається. але у нас на форумі таких нема наче. багато хто (за всіх не можу розписуватися, щоправда) допомагає армії чи переселенцям.

просто злорадствувати, що падають ракети і гинуть люди (у будь-якому місті) - ну це дивно. ми ж не русня срана.

ЗІ. я вирахувала навіть будинок, куди попали... п.дець, що я можу сказати. у завод жодного разу не попали.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
п.дець, що я можу сказати.

Да нет, не п*дец. Это вообще мелочи по сравнению с другими населёнными пунктами. Просто где-то забыли что идёт война, и где-то слишком устали от войны по телевизору. П*дец это Мариуполь и Северодонецк и те города, которые месяцами обстреливаются каждый день без остановок.

Опубліковано:

цікава риторика, особливо коли мене цитують. наче я особисто писала що стомилася чи що то дрібниці, що по Харкову та Миколаєву (чи іншому місту), наприклад, хєрачать цілодобово.

Опубліковано:
цікава риторика, особливо коли мене цитують. наче я особисто писала що стомилася чи що то дрібниці, що по Харкову та Миколаєву (чи іншому місту), наприклад, хєрачать цілодобово.

Конечно не писала. Как никто и не пишет. Когда ПВО пропускает 7 крылатых ракет из 7, это вселяет оптимизм. Понятно, что Киеву нужнее, туда же если вдруг что-то прилетит - трагедия и часовые телемарафоны.

Опубліковано:

уже сто разів писали, чому ППО і які ракети не може збити

Опубліковано:
уже сто разів писали, чому ППО і які ракети не може збити

Вся эта писанина не стоит и дерьма.

Опубліковано:

мда. ну вибачайте, мені особисто не близько злорадіти з того, що в Україна десь впала ракета у житловий будинок. у будь-якому місті. чи то на лінії фронту, чи то у тилу.

телевізор взагалі не знаю до чого приплели, його взагалі хтось ще дивиться, крім пенсіонерів, чи ні, поняття не маю.

Опубліковано:

переосвабадители конечно каждый день подпитывают ненависть к своей стране

посмотрю что там по евроновостям и америке, как доносят сегодняшнее киевское побоище

а то даже нарратив "усталости" уже "устал"(

-------------

https://t.me/FastFocus/23012

Опубліковано:
Вся эта писанина не стоит и дерьма.
я так понимаю,что ТТХ оружия,для тебя ничего не стоит и это все хрень?

Опубліковано:
я так понимаю,что ТТХ оружия,для тебя ничего не стоит и это все хрень?

Хрень для меня это всё то что попадает в СМИ и озвучивается публично. Единственное что понятно это что из вооружений, способных как-то противодействовать, у нас тут где я нахожусь только вера в то, что ракеты у них скоро закончатся. Раньше чем население и инфраструктура.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...