Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Хрень для меня это всё то что попадает в СМИ и озвучивается публично.
что мешает загуглить то что у нас есть,что по нам летит и сравнить ТТХ?

В принципе все просто.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
что мешает загуглить то что у нас есть,что по нам летит и сравнить ТТХ?

В принципе все просто.

Не так уж и просто. Если работа ГШ ЗСУ заключается в том, чтоб на шестом месяце и на очевидном участке действий констатировать факт, что нам нечем противодействовать или отвечать соразмерно, ну прикольно, только это и так заметно без констатаций.

Опубліковано:

ну хоть кто-то помогает

Американские журналисты узнали из своих источников, что спецагенты ЦРУ в Киеве передают секретные данные украинским властям, а по всей Украине действует подпольная сеть спецназовцев из разных стран НАТО. Далее

Опубліковано:

в парашці цю новину вже так перекрутили, цікаво, звідки вони лексикон черпають?

https://t.me/BerezaJuice/16564

а з приводу наративів "хай не розслаблюються", от чому я порівнюю зі сраною руснею - перший скрін https://t.me/place_kyiv/14387

Опубліковано:

шойгу приполз шаманить

Куда приехал Шойгу – не уточняется, но российские СМИ сообщают, что он на оккупированных территориях Донбасса.

Опубліковано:

К нам на район или где-то рядом только прилетело что-то.

2 раза гупнуло знатно.

Наверное на дврз снова..

Опубліковано:
не знаю хто як, а я вже давно змирилася з тим, що померти можна в принципі кожного дня.

якшо тобі це жити не заважає, то хай буде

але навіть з війни повернутися фізично неушкодженим і живим шанси 90+%

формально ти права, кожен день хтось помирає, але якшо розраховувати шанси для молодої жінку із зож бекграундом, то ти себе накручуєш))

Опубліковано:

А ещё полгода назад, кто-то сидел дома без вылазно, мыл руки каждые 5 минут. И носил масочку)

Судьба не лишена иронии)

Опубліковано:
якшо тобі це жити не заважає, то хай буде

але навіть з війни повернутися фізично неушкодженим і живим шанси 90+%

формально ти права, кожен день хтось помирає, але якшо розраховувати шанси для молодої жінку із зож бекграундом, то ти себе накручуєш))

Мені здається, з війною у багатьох фаталізм з'явився. Тут неможливо прорахувати, куди і що пролетить. Бо аналоговнєт промахується на +- кілометр. А я поняття не маю, що може рашистів зацікавити у моєму мікрорайоні, наприклад. У їхній хворій уяві ж Азов сидить у кожному дитсадку.

Орк, давай тебе розвеселю. У нас вся сім'я бустер зробила. А наслідки ковіду я досі вигрібаю, маю букет проблем зі здоров'ям після нього. То в принципі є ще щас померти від набряку Квінке, бо вдихну сигаретний дим сусідів знизу.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...