Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

В смысле не идёт? Восемь лет как идёт. То что парни гибли на Донбассе,это конечно мало кого интересовало. Ведь не летело по остальной части страны. Но неужели этого мало,чтобы готовиться? Ну видимо было мало. Дождались пока ебанет везде и теперь вешаем,что никто войну не ждал.

Даже не смешно такое уже слышать. Во весь голос орали,что раша нападёт. Но...

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

тут ще така справа. багато кому не сподобається те, що я зараз скажу.

зараз або війна нас змінить, або ні. кожного.

ще до 2014 року на іншому форумі, де я тоді сиділа, було анонімне опитування з питанням "чи будете ви красти, якщо будете при владі?". 90% відповіли, що будуть.

от власне одна з причин, з яких ми маємо що маємо, і що нам не подобається. 2014 рік частину людей змінив, війна ще велику частину змінить. але досі є певна частина людей, які он рузькага міра чекають. або дочекалися. сидять у розваленому вщент і окупованому місті, але зате у рузькаму мірі.

а вигрібає проактивна меншість. хоча її кількість зростає, і це радує. вчора у інтерв"ю Тарас Чмут сказав, що 70% пожертв для їхнього фонду скидують все ж громадяни України, і це дуже великі суми. вони на них зараз системи озброєння закуповують. тобто все ж немало хто прозрів. і це дає нам кращі шанси вижити, перемогти і продовжити зміни.

Опубліковано:

ну і про ниття. Льоша, це точно не про тебе. у тебе така психологічна напруга, що неможливо уявити.

того коли мене накриває, я думаю про тебе і твоїх побратимів, і розумію, що не маю жодного морального права жалітися.

Опубліковано:
зараз або війна нас змінить, або ні. кожного
my_fair_lady,

не впевнений але буду сподіватися на краще.

Опубліковано:

я взагалі ні в чому не впевнена. і бачу що і де фігово не гірше за інших. але я написала, яке голосування мені свого часу відкрило очі. як можна очікувати від влади, що вона не буде красти, якщо люди самі тільки "за" те щоб красти. але винна влада. але будем красти, якщо буде можливість.

того у мене дисонанс. бо брати відповідальність на себе велика частина суспільства не хоче. хоча ладно там брати відповідальність чи користь приносити. хоча б просто заткнутися і не заважати.

Опубліковано:
Восемь лет как идёт

Когда война уже идет, никто не ждет еще большей войны
Опубліковано:

трошки наче хороших новин

95 оборонців «Азовсталі» повернулись додому

Усього в рамках чергового обміну полоненими звільнено 144 українських захисники:

▪️ 59 Національної гвардії;

▪️ 30 Військово-морських сил;

▪️ 28 Збройних сил України;

▪️ 17 Державної прикордонної служби України;

▪️ 9 Територіальної оборони;

▪️ 1 Національної поліції України.

З них 23 офіцери та 69 військовослужбовців сержантського та старшинського складу. Найстаршому зі звільнених виповнилось 65 років, наймолодшому – 19.

«Більшість звільнених українців мають важкі ушкодження: вогнепальні та осколкові поранення, вибухові травми, опіки, переломи, ампутації кінцівок. Всі вони отримують належну невідкладну медичну та психологічну допомогу», - повідомили в ГУР МОУ.

Опубліковано:

Ну как сказать никто. Много кто ждал из знакомых и не крутил у виска пальцем,что война будет.

Поэтому ждали и готовились. Я немного просчитался со сроками .

Опубліковано:
не крутил у виска пальцем
Даже они до конца не были уверены. И это про последние максимум недели перед войной речь. В 20м году в полномасштабную войну не верил никто. Хотели бы полномасштабной войны - давно напали бы, таково было мнение примерно 100% населения. И нельзя никого за это мнение винить, потому что оно логично. Ты никогда не рассчитываешь на то, что больной маньяк на тебя нападет завтра. Хотя больные маньяки встречаются и регулярно на кого-то нападают.

Опубліковано:

взагалі ця війна найнелогічніше, що могло бути. незрозумілого статусу території в пуйла вже були. у того ж Кіпра волинка з північною частиною тягнеться вже скоро як 50 років. воєнних дій там нема, Туреччина отримує вигоду і їм ок. ну у ЄС не беруть, подумаєш, справи й так йдуть непогано, однією сракою на усі стільці.

парашці теж нічого не заважало і далі спокійно заробляти гроші на шахерезад і золоті унітази, і лишатися рукопожатними з політиками всюди.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...