Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
ну да, никто этого не говорит со всех утюгов после "мы охуенно готовились, теперь ваша очередь"

мені похєр, що говорять (якщо чесно, й не слухаю, тому поняття не маю, про що ти). а от на совість і людяність не похєр.

не розхытуй

давно уже. причому прям і генштаб теж. але не тільки. з того чим прям зараз займаюся з колегами - продавлюємо у МОН побільше пільг для дітей військових і з окупованих територій. цього року це сильно складніше, ніж завжди, але мені здається, це дуже і дуже потрібно. сьогодні якраз їздила на нараду з цього приводу.

ноют когда страшно, а здесь задают вопросы и ищут ответы

усім страшно, це нормально.

у мене відповідь така - в нас є надскладна математична задачка з уже визначеними умовами. і ми маємо вирішувати її з тими умовами, які маємо. можна дуже багато розсусолювати на тему "якби - то", але є велика підозра, що то не має сенсу. є лише два варіанти - або боротися, або помирати. у процесі боротьби є шанс, що нарешті зародки громадянського суспільства дадуть свої плоди, і ми зможемо ще ефективніше тиснути на владу. тоді діло буде. але громадянське суспільство це не тільки проактивна меншість, тому я так багато пишу про колективну відповідальність і таке інше.

до Зеленського і особливо деяких представників його оточення пієтету не відчуваю, там достатньо профанів, аматорів і любителів наживи. але є шанси від тиску бізнесу на деякі міністерства. і через механізми контролю витрат європейськими комісіями.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Я вот только что,так сказали)))

Отжежиж бляяя, только на свою Арту.

Такой выход,что выплюнул чай изо рта))

Такой кабан полетел по грязножопыхм,что уххх. И так продолжается дальше))

Насчёт страшно. Та я ебу как страшно. Аж до вссыкачки)) И так по сто раз в день.

Опубліковано:
Арестовича

генерала с аэропорта

перший - пропаганда, причому у більшості своїй не для нас. я б не дозволяла його слухати нефахівцям)

друге - те саме, тільки у профіль. поки не розумію, навіщо вкид, не було часу розібратися. бо у нас періодично у інфополі з"являються дивні інфоприводи від "відставних генералів", які несуть відверту пургу.

Опубліковано:

але є шанси
ну твои чаяния да в профессорское посвидченя..

ладно, к нашим баранам, НАТО поверило в нас и отвалило сполна:

По словам генерального секретаря НАТО, этот пакет включает:

защищенные средства связи, топливо, медикаменты и бронежилеты;

оборудование для противодействия минам, химическим и биологическим угрозам;

сотни портативных систем защиты от беспилотников.

Опубліковано:

може колись буде професорське%) я перестала планувати майбутнє.

для мене сьогодні найкраща новина - про повернення захисників Азовсталі

Опубліковано:
Кременчуг

Арестовича

А, я думал вы там с Танюхой спорите что делать и кто виноват. Обсуждать-то я вообще не против.

Опубліковано:

винний Арестович))) у запудрюванні мізків так точно

Опубліковано:
отвалило сполна
Ну это как конфеткой голодного угостить. Где абрамсы блеать? Химарсы где? М-109 на худой конец..
Опубліковано:

Вы вообще уверены, что все, что передается, это публично и в тех количествах? Или вы думаете, что западники будут говорить все что передают, в какие сроки и по каким дорогах еще будут перемещать? Это не публичная сфера и анализировать, что предназначено для "прессы" - это ничего. Мы не знаем какую стратегию деоккупации, в какие сроки и тд, мы обговорили с западом и какая техника и где для этого пришла и храниться и еще придет. Это можно будет увидеть, только потом, по результатам.

Опубліковано:

ну ми можемо обговорювати тільки те, що відкрито оголошують, логічно))) те, що не оголошують, ми обговорити не можемо :to_become_senile: а говорити ж про щось треба.

але представники генштабу у одному з брифінгів згадували, що крім різних публічних передач зброї йдуть прямі закупи. їх не оприлюднюють.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...