Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
кто что будет после войны восстанавливать
шмыгало и Ко всё восстановят, не переживай

Шо тама?
открывается и без ФБ ссылка

просто слишком много вернулось оказывается..

0004.jpg

0001.jpg

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Там Вова вписался за клуб путешественников.

Володимир Зеленський

Сьогодні в суспільстві виникло багато суперечок щодо рішення Генштабу ЗСУ щодо отримання певних дозволів для військовозобовʼязаних, призовників і резервістів.

Я бачу, що є різні оцінки такого рішення, є нерозуміння та обурення.

Доручив міністру оборони, начальнику Генштабу і Головнокомандувачу ЗСУ завтра доповісти мені всі деталі стосовно рішення про затвердження Порядку отримання дозволів. Прошу Генеральний штаб надалі не ухвалювати без мене подібних рішень.

https://www.facebook.com/zelenskiy.official...Y2bTTQEhvSJmrPl

Опубліковано:
открывается и без ФБ ссылка
OlegRO,

У меня не открывалось

Завтра узнаем

Опубліковано:

рада имитирует работу

В Верховную Раду внесли законопроект об отмене всех ограничений на передвижение военнообязанных в Украине.

Об этом карточка законопроекта на сайте ВР нардепа Кирилла Нестеренко.

Один из инициаторов законопроекта депутат Нестеренко отмечает, что ограничения на передвижение военнообязанных будут мешать тем людям, которые действительно помогают украинским военным. Оно будет сковывать их действия.

Он надеется, что Рада проголосует законопроект 8-9 июля.

Напомним, 5 июля Генштаб заявил, что военнообязанные не смогут свободно передвигаться по Украине.

Опубліковано:
поржал с Арни
Опубліковано:

До речі, на підпис президенту вже відправлено законопроект, яким скасовують збереження зарплатні мобілізованим.

Опубліковано:
поржал с Арни
OlegRO,

там есть годные мемасы

яким скасовують збереження зарплатні мобілізованим
Тарас Ф.,

про це все забули, але це дійсно економічно для багатьох працедавців просто жопа. Та і для робітників не добре.

Це колись мало відбутися

Опубліковано:
можна взагалі дійти до думки "зачєм так жить", але ну типу зараз це взагалі дуже філософське питання, я б його скоротила до "навіщо жить".

От і я дозрів до цієї думки. Зустрів колишнього ротного з першого підрозділу піхоти, він зараз комбатом, там зараз найгарячіша точка бригади. Одна рота за тиждень 30 чоловік втратила. Коротше мені туди відношення на перевод роблять. На крайняк сьогодні забрав ще в розвідку Айдару. Як кажуть в їхньому штабі бригади: всі сподвижки бригади, починаються з Айдару, а всі сподвижки Айдару -з їхньої розвідки. Більше жесті!

Опубліковано:

Jazzman, друже, однаково бережи себе. ти неймовірний і робиш фантастичні речі.

напишу зараз те, за що мене потенційно знов заплюють. але. зараз людей криє з різними наслідками. але мотивація схожа - хочеться відчувати себе живим. а далі вже хто як за відчуттями діє і реалізовує те, до чого його тягне найбільше.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...