Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Что и требовалось доказать.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
мабуть її переслідували злі укропи на бандеромобілі.
my_fair_lady,

мабуть це і була ії мета? Вона ще багато може паратизувати на своєму вчинку який мабуть був ретельно спланований та заапрувлений у органах

Опубліковано:
газета явно не має у своїй ЦА жителів свиногор"я

овсовая кст как раз только что уволилась из Die Welt и мотнулась в масковию за новыми методичками

--------------------

Президент Владимир Зеленский приказал военным деоккупировать прибрежные районы на юге, для этого Украина собирает миллионные боевые силы. Министр обороны Алексей Резников в интервью

Опубліковано:

Может баян... Но чертовски красивое видео

Опубліковано:
my_fair_lady,

мабуть це і була ії мета? Вона ще багато може паратизувати на своєму вчинку який мабуть був ретельно спланований та заапрувлений у органах

звичайно. але виглядає як дешевий спектакль. прикро, що на Заході дехто купується. або робить вигляд. бідненькі руські, булінг, ля-ля-фа-фа

овсовая кст как раз только что уволилась из Die Welt и мотнулась в масковию за новыми методичками

та я в курсі. на Телебаченні Торонто недавно знов про неї була. кажу ж, курва вона, заколупала. і посадити нема за шо, а дошкуляє, тварюка.

Опубліковано:

Я про нее только тут и слышу. Офигеть сколько внимания. А сколько блестящих теорий! Потрясающе.

Опубліковано:

В центре Харькова сегодня утром был ракетный прилёт ((

На данный момент пострадало 31 человек, с них 2 детей - 4 и 16 лет. 3 человек погибло

____________2022_07_11_120734501.png

Опубліковано:

Да,сильно насыпали. Я как раз в Харькове. Ураганами крыли падлы.

Опубліковано:

Твари...

Я так и не был еще в Харькове(

Планировал в этом году, на открытие кофейни.

Опубліковано:

Я думал Европа наконец-то уже прозрела и открыла глаза, но нет

Учасники G20 відмовилися прямо назвати Росії країною-агресором, - голова дипломатії Євросоюзу Жозеп Боррель. «Одні більше стурбовані наслідками війни для себе, а не тим, хто відповідає за ці труднощі і як закінчити війну. Інші скаржаться на «подвійні стандарти» або просто хочуть зберегти добрі двосторонні відносини з Росією».

Коли в 21 столітті кривавий диктатор чинить геноцид і на очах всього світу намагається знищити цілу європейську країну, а його навіть агресором бояться назвати

Цей світ котиться у прірву...

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...