Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
так мы ездим мимо таких же голодранцев как и мы. У кого просить?

Мы выехали,проехали определенное расстояние и уже не наша территория.

Поэтому просить нам не у кого абсолютно.

Просити паливо треба там, де є прожерлива техніка. Ну і сприймати всю армію, як "наша територія". Ті підрозділи де мну заправляють теж як би "не наші", різні бригади, просто що броню мають. Питання комунікацій

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Фуххх,ещё раз. Каких коммуникаций? У нас походу немного разная работа,поэтому,ты судишь исключительно по себе.

Арта наша стоит довольно далеко и ездить туда идиотизм.

Больше просить нам не у кого.

При чем тут коммуникация ,я в толк не возьму. Было бы с кем коммуницировать,то без проблем.

Это из серии - попроси у соседей. Так у меня нет соседей,я сам в частном доме. Нуу,это дело коммуникации. Только непонятно кого и с кем,и каким образом.

Опубліковано:
а каким хцес они определили,что у меня травма не по службе ? Даже не осмотрев меня?

Я ничего не ожидал от этого ебучего государства. И уже точно не ожидаю ничего.

Я поехал лечиться,потому что инвалидом быть не хочется. Но для армии,я здоров,весел и бодр.

А как понять по службе это или нет? Только боевые ранения что ли? А если грыжа, то здоров?

Тут обом можна за раз відповісти.

За кілька діб до початку великої війни зі шпиталів виписали ВСІХ хто може ходити. Наш один лежав саме з проблемами зі спиною, дали жменю ампул і пігулок та помахали вслід. Під час нинішнього потоку 300-х, всі медзаклади перевантажені і максимально швидко навіть нещодавно прооперованих виписують "на реабілітацію" додому. Знайомі випадки коли поранення/кілька операцій/через три дні виписка.

З 22-го лютого всіх хто потрапляє в медзаклади без критичних уражень (поранення, перелом, контузії через раз) завертають, максимум-жменя пігулок та ампул і звільнення від фізнавантажень на 5 діб. Питання пріорітетів. Якщо всіх з умовною грижею зібрати з усієї нинішньої армії, то навіть на них недостатньо ліжкомісць. Все що не потребує невідкладної допомоги, буде чекати, такі вимоги часу.

Якщо є переконання в терміновій невідкладній допомозі, то варто звертатися до головного лікаря/вищих інстанцій і точно проведуть ретельне обстеження. Метод працює, перевірено особисто. При підписанні першого та другого контракту по висновку ВЛК був непридатний до військової служби. Оскарження вище, два дні обстежень і все норм.

Опубліковано:
Фуххх,ещё раз. Каких коммуникаций? У нас походу немного разная работа,поэтому,ты судишь исключительно по себе.

Арта наша стоит довольно далеко и ездить туда идиотизм.

Больше просить нам не у кого.

При чем тут коммуникация ,я в толк не возьму. Было бы с кем коммуницировать,то без проблем.

Это из серии - попроси у соседей. Так у меня нет соседей,я сам в частном доме. Нуу,это дело коммуникации. Только непонятно кого и с кем,и каким образом.

Ладно забий. Постараюся ігнорувати повідомлення тут, бо у нас постійно срачі якісь виходять, а в месенджері все завжди норм. До того ж можна голосовими, що досить добре економить час)

Опубліковано:

Условная грыжа,это когда ходишь только с обезболом. А так да,это приоритеты. Никому и никогда не посоветую идти в ебучую армию Украины. Это тотальная жопа и похуизм на своих солдат

Кстати,эта условная грыжа в любой момент может привести к инвалидности. Но у меня нет претензий. Я оперироваться в армейской залупе не буду.

Я и не думал с тобой сраться. То ты уже сам себе чет накрутил)))

Опубліковано:

Українська сторона закликає ООН та Туреччину забезпечити дотримання Росією своїх зобов’язань у рамках підписаної угоди про безпечний експорт зерна напередодні — повідомив речник МЗС Ніколенко після обстрілу військами РФ Одеського морського порту.

«Менше 24 годин знадобилося РФ, щоб ракетним ударом по території порту міста Одеса поставити під сумнів домовленості та обіцянки, дані нею ООН та Туреччині у підписаному вчора в Стамбулі документі», — додав він.

Опубліковано:
Я оперироваться в армейской залупе не буду.

Тут теж не зовсім згоден😁 Зараз топові лікарі залучені саме на воєнку, мають дуже багато практики і здобувають неоціненний досвід кожен день. Знайома нейрохірург на днях звільнилася, тільки щоб мати можливість піти у військовий шпиталь. Львів.

Опубліковано:

Интересны действия оон и турции - просто выймут и сплюнут или выймут и проглотят?

Опубліковано:
Интересны действия оон и турции - просто выймут и сплюнут или выймут и проглотят?
оба варианта сразу))

Опубліковано:
Тут теж не зовсім згоден😁 Зараз топові лікарі залучені саме на воєнку, мають дуже багато практики і здобувають неоціненний досвід кожен день. Знайома нейрохірург на днях звільнилася, тільки щоб мати можливість піти у військовий шпиталь. Львів.
вполне возможно. Но не забывай дружище,что ты ЗСУ,а я НГУ))

И тут хз,мне помимо самого хирурга,очень важны сами штифты. А они стоят ,я ебу сколько и нужны американские так как на данный момент,они самые топовые.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...