Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

я не буду с тобой спорить, ты пишешь всё, что тебе пропагандирует наше сми, в действительности , не столкнешься - не узнаешь

люди (мои) узнали и уезжают(

очень позитивные красивые люди, блядь, хуево ппц

немного приятных звуков

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Мрази обстреляли колонию в Еленовке где были украинские пленные, и конечно пиздят что это сама Украина сделала. Мое мнение - пытаются замести следы своих пыток и издевательств после резонанса в СМИ.

Мой друг в этой колонии(

Вчера только узнал про него, а сегодня такая новость. Пздц

Опубліковано:
працювати і дорожче? і захищеніше?) правда? так легко? чогось останнім часом сильно дофіга людей почало повертатися назад. жінок у тому числі. бо заїбалися і щось нерайдужно і нелегко.
my_fair_lady, правда, але так, не легко, переїзд в іншу країну легко не буває, і так, якщо в тій же Польщі хочеш заробляти некваліфікованим трудом, то треба пахати, але заробити там таки можна більше, ніж пашучи у нас.

Повертаються скоріш за все ті хто втратив роботу, а винаймати житло треба за щось, ну і ще ті хто в ЗСУ зібрався. Мої родичі он сидять і не жужать, правда їм і повертатися нема куди, поки Херсон не звільнять

Опубліковано:
но мой тренер с семьей линяют в Польшу, на пмж

решение не возникло сразу, а методично формировалось происходящим

OlegRO,

Штірліц не був гомосеком, але відмовлятися було якось незручно))

шо ж тут такого методично відбувається, шо людина переступила через себе і вирішила стати скатертюпожопинцем?))

Опубліковано:

нет ни одной причины кроме или больных родителей или депутатства, чтобы дальше оставаться в этой стране

ни

одной

какой бы вопрос себе не задавался, правильнее для себя и семьи покинуть этот распроданный, коррумпированный край

Опубліковано:

для ссикунів і/або підорасів звичайно

нашо батьківщину любить

та і хай їблани наївні платять пенсії їхнім батькам/бабідіду, поки в них попка в теплі

вони ж освіту отримали, в дитинстві не померли завдяки хоч якійсь медичній системі, не згоріли в пожежі і на перо їх не посадили

можна і для себе пожити

та і то, немає жодної причини не виперти з хати бідних і хворих батьків, або дружину, або дітей, бо з них одні нерви і фінансові витрати, тільки гроші на вітер

Опубліковано:

оголтелый патриотизм иногда очень хорош, для стран определенного направления

Опубліковано:
нет ни одной причины кроме или больных родителей или депутатства, чтобы дальше оставаться в этой стране

ни

одной

какой бы вопрос себе не задавался, правильнее для себя и семьи покинуть этот распроданный, коррумпированный край

Возможно. Только это не так легко сделать как кажется. И зачастую уровень жизни в новой стране будет еще ниже, чем был в Украине. Лет так на 10 практически гарантировано. А порой и на всю оставшуюся жизнь. За редким исключением высокоуровневых и востребованных спецов типа Кирилла, которым сходу предлагают релокацию и хорошую работу. Может конечно с Польшей попроще, да и язык довольно схожий, как раз поигрываю одну игрулину с польской озвучкой, то процентов на 40 все ясно. Но если говорить о англоязычных странах, то будет очень не просто.

Опубліковано:
my_fair_lady, правда, але так, не легко, переїзд в іншу країну легко не буває, і так, якщо в тій же Польщі хочеш заробляти некваліфікованим трудом, то треба пахати, але заробити там таки можна більше, ніж пашучи у нас.

Повертаються скоріш за все ті хто втратив роботу, а винаймати житло треба за щось, ну і ще ті хто в ЗСУ зібрався. Мої родичі он сидять і не жужать, правда їм і повертатися нема куди, поки Херсон не звільнять

оце ключове. я стільки років вйобувала не для того, щоб їхати зараз грубо кажучи полуницю збирати, і по факту за менші гроші. а витрати більші, бо винаймати квартиру, так.

ну помру так помру, шо поробиш. життя воно таке, непередбачуване.

зараз поки можу бути корисна тут, шось заробляти і допомагати іншим, то так і буде.

Опубліковано:

я написал что это тренер

и что они не с бухты-барахты едут

образованный человек (при ссср, если кого-то корчит)

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...