Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Тогда не говорите, что я не предупреждал)

Он затеет ещё одну войнушку

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Смотря сколько проживет. Может еще и не одну.

Опубліковано:
Все ваши логические размышления пошли по пи...де в 5 утра 24 февраля

якщо це до мене, то я тут до 24 лютого не писала нічого взагалі про війну. на мій суб"єктивний погляд, війна мала початися. як би нелогічно то не звучало.

у Казахстані потасовку вже пробували затіяти, не вдалося. там дуже міцно інтереси Китаю зав"язані наче. то пару тисяч вагнерівців не вистачить. та й пару тисяч без техніки навіть армія Молдови умовної перемеле за кілька днів.

з приводу Грузії цікавіше, бо там у політиці п"ята колона функціонує на відмінно. проросійські сили лідирують всюди, президентку затикають постійно і уряд, і парламент. хоча серед населення до росіян ненависть. але там можна розвинути сценарій повстань та громадянської війни.

росіяни звісно дебіли, а керівництво країни тим паче. але якісь розрахунки у них завжди є. інакше б вони вже упиздували з нашої країни і нічого б тут більше не робили.

Опубліковано:

цікава думка на пердузі до чого нам всім готуватися в сенсі часових рамок і на що розраховувати або не розраховувати

кому лінь слухати - економічно для рашки нічого не зміниться мінімум рік, ніхто пукіна скидати не буде і рашка буде фашистською поки не крякне пукін, ніякого розпаду рашки на найближчі часи не передбачаються

як воно буде, звичайно, побачимо, всі ці болтологічні і напівболтологічні науки то таке, але думка доволі твереза як на мене

якби ще знати, що буде, коли пройдуть "референдуми" і свинособаччина оголосить південь України своєю територією в контексті доктрини про використання ядерної зброї

Опубліковано:

це ж було вже (С). шо тільки на Крим тільки хай атака буде - всьо, ядерна зброя, всім пісєц і всіх захерячять. бо для них же Крим то расєя.

і шо? і нічо. самобавовна у Саках. а потім у Зябрівці. і є підозри, що будуть ще самобавовни.

Опубліковано:

тем не менее, никто этого фактора не сбрасывает

По словам главы британской разведки, Запад очень внимательно следит за возможным применением Россией ядерного оружия. Генерал полагает, что в ближайшее время Путин вряд ли станет использовать ядерные боеголовки, тем не менее разведка готова и дальше уделять такой вероятности внимание. Хокенхалл подчеркивает, что риски "ядерного" развития конфликта могут изменяться в связи с .. Далее

Опубліковано:

у західних експертів/військових/шехуйпоймикого кожного дня десятки різних сценаріїв. якщо чесно, вже реально набридло слухати, вони тупо протилежне кажуть. як в цілому і наші експерти і "експерти", до речі) тут погоджуся з Бєлєсковим

Опубліковано:

люди такие

всегда что-то говорят

речь - это орган управления людьми

Опубліковано:

мабуть я заїбалася слухати мільйони версій і забила) хіба у межах розваги

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...