Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

за непостановку на облік обіцяли навіть штрафів не брати. таке.

моєї спеціальності немає там, щоправда. але я і не працюю за нею офіційно вже давно, а кому треба у військових цілях науково-педагогічний працівник - не знаю.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Очередная зрада нарисовалась

Опубліковано:

оновлена інформація по Харкову та області :ak:

❗️Ніч масованих ракетних ударів по Харкову: вже 11 загиблих

▪️Близько 21:30 17 серпня російська ракета, імовірно “Іскандер” влучила у триповерховий житловий будинок у Салтівському районі. Будинок майже повністю зруйновано, сталася масштабна пожежа. За останніми даними під завалами загинули 7 людей, 17 поранені, в тому числі - 11-річна дитина.

▪️Близько 4:30 18 серпня ворог запустив ще 8 ракет з м.бєлгород. Зафіксовані влучення в Холодногірському та Салтівському районах Харкова. Пошкоджені будівлі, об’єкти інфраструктури, зайнялися пожежі. У Слобідському районі одна з ракет влучила в 4-поверхове приміщення гуртожитку. Будівля частково зруйнована. Станом на ранок 2 людини загинули, 18 отримали поранення, в тому числі 2 дитини. Інформація уточнюється.

▪️Близько 04:00 18 серпня ворог також завдав ракетного удару по м.Красноград. Зруйновані житлові будинки, 10 пошкоджено. 2 мирні людини загинули, 2 - отримали поранення, серед них - дитина 12 років. Інформація оновлюється.

Опубліковано:
Очередная зрада нарисовалась

цю тему вже розганяли, хто уважно стежив.

як там Кучма казав "та це ж було вже"(С)

зараз дуже активно розганяють інтерв'ю Зеленського для Вашингтон пост. з одного боку, він сам винен що ляпав неоднозначно, з іншого - це п.дець що твориться у ФБ. в мене просто сили закінчилися знов, і я не можу це все вивозити і читати, особливо на фоні новин про загиблих та поранених людей.

ще розгін про удари на ЗАЕС і масований ракетний удар на День Незалежності.

як його не йобнутися мозком остаточно, незрозуміло.

Опубліковано:

Не читайте советских газет...

Опубліковано:

Не розумію чому так по Харкову навалюють. Той же Київ, урядовий квартал, виглядають більш пріоритетними цілями. За рсзо ясно, але іскандерам то пох куди летіти.

Може пво там добре закрило...

А на 24 то по-любому або сотня -дві ракет буде, або ще щось. Раджу уникати масових скупчень. Можуть бути теракти і провокації.

Опубліковано:

але те обговорення інтерв'ю тупо всюди. від Арестовича до сторінки моєї ледачої клієнтки з фітнес-клубу.

одного не розумію. от людина на ФБ сидить і строчить свою "особливо цінну думку". у неї ну нехай біля 500 френдів там. якщо вона напише, яке уйобіще Зеленський, то це щось змінить? оці всі воплі-крики на ФБ колись шось міняли, реально? якщо це не якісь відомі публіцисти, політологи, громадські діячі чи інші лідери думок, які можуть мати конкретні важелі впливу?

в мене дуже неоднозначне ставлення до Арестовича, але вчора, коли він включив моделювання потенційного розвитку ситуації, не могла з ним не погодитися. дуже ймовірний сценарій - ми тут окопалися, приготувалися, сидимо хтозна-скільки місяців, летальну зброю ніяку нам не надають, але і ніхто не нападає. скільки б ми просиділи так? потім усі почали розходитися - і тоді напад. і усе те саме. бо випрошувати зброю наше міністерство почало ще більше ніж за півроку до початку війни. але не продавали. і моделювати можна до безкінечності, насправді, і подій з високим рівнем ймовірності.

коротше, треба переставати читати Фейсбук знову.

Опубліковано:
пво там добре закрило
Да. По Киеву попасть сложнее.
Опубліковано:
обіцяли навіть штрафів не брати

тут даже споритьь не о чем

все эти крикливые "равныеправа" и "женщинатожечеловек" заканчиваются ровно там, когда начинается что-то серьезное

Опубліковано:

так попадали ж, і не раз. пуляли по заводу Артем, попадали двічі у будинок за 600 метрів за ним. це з того що згадується більш-менш свіжого. у область прилітало, Лютіж. тобто якщо б таке вже суперпупер ППО було, то не долетіло б. абсолютно не виключаю, що кудись знов може прилетіти.

в урядові квартали нема сенсу пуляти. тільки там якраз бункери і є, які з розрахунків на ядерну війну будувалися.

тут даже споритьь не о чем

все эти крикливые "равныеправа" и "женщинатожечеловек" заканчиваются ровно там, когда начинается что-то серьезное

ну з реально потрібних можуть бути лікарі і зв'язківці з отого всього списку. їх подаватимуть і так, з підприємств на облік, відділи кадрів.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...