Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Пише людина, яка пише нЬюанс.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Видел я как по Херсону в инвалидной коляске ездит дед, без ног и рук по сути, кисти без пальцев. В матроске. По русски говорит. И крутит украинские песни через колонку. Насобирал так на всу 600к. Не всех совок свиньями сделал, не всех...

Видел где то, что вывезли деда того уже, бо рашисты, как говорят собирались его шлепнуть

Опубліковано:
Цікаво як в головах місцевої вати вкладається, що "освободитєлі" руйнують цивільний інфраструктурний об'єкт

Я тебе прошу.

Я заради цікавості родичам з великої балалайні показував питаю це по вашому війскова ціль чи можливо тут азов тренуєтся

296296983_778122439943157_4826575338967794227_n.jpg

а батут пісочниця гойдалка та гірка за будинком то типу полоса перешкод.

Ну і там понеслось там в гаражі танк стояв (правда гаража в мене ніколи не було)

Там на горищи снайпер був

там рота солдат ховалася. короче усіляке гівно з їх мізків.

Опубліковано:
нЬюанс
Орфографическая ошибка против семантического проеба? Очевидный слив.
Опубліковано:
Орфографическая ошибка.

Ця помилка зустрічається у тебе в кожному слові нюанс, а його ти використовуєш дуже часто, вже багато років, і після того навіть коли я благав тебе перестати помилятися, ти продовжуєш це робити мені на зло. Та ще й усілякі Олегри за тобою повторюють...

Наррати́в (англ. и фр. narrative ← лат. narrare «рассказывать, повествовать») — самостоятельно созданное повествование о некотором множестве взаимосвязанных событий.

Кацапи придумали, що Україна - це лише частка їхньої емперії та треба казати на Українє (на нашій частині території. На Кавказі, на Кузбасі). Кацапи придумали, що Dumbass - це окрема частина від України, та треба казати в Dumbass'є. Кацапи придумали, що Західна Україна - це така окрема Україна, а не частка унітарної держави, тому треба казати на Західній Україні, а не на заході України.

Раунд.

Опубліковано:

я пишу как русизм словосочетания new ans (новый ответ) - ньюанс :ao:

Опубліковано:
Правильно казати "на заході України".
AT0N,

а якщо так?

Чи автори Енциклопедії історії України геть далекі люди?

Опубліковано:
я благав тебе
Менее орфографической ошибка не стала.
Кацапи придумали
- Рыбонька, пробейте талончик.

Рыбонька это рыба, рыба значит акула, акула значит с зубами, с зубами значит собака, собака значит сука.

- Граждане, он меня сукой назвал!

Кацапы придумали кацапский язык, а все остальное из твоего нарратива придумал ты сам. Все эти маргинальные теории, не имеющие отношения ни к истории, ни к филологии, я уже много раз слышал. Они не выдерживают никакой критики.

Опубліковано:
AT0N,

а якщо так?

Чи автори Енциклопедії історії України геть далекі люди?

а на якій сторінці? бо я вже заїбався гортать

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...