Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Подвійний сліпий метод? Давно пора б освоїти, як ефективно навчитися?
Будешь смеяться. Была такая программулина babytype. Игрушка.

Показать

В ней и научился. Прошел ее на максималках. Ну а потом просто много практики.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
двойным слепым методом.

:ai: А це як? Тобто, якщо сліпий метод - це набір тексту не дивлячись на клавіатуру, то подвійний сліпий - це коли ти її ще й не торкаєшся, чи що?

Опубліковано:

Не смотришь на клавиатуру закрытыми глазами.

Опубліковано:

Та я й не думав створювати мовний кофлікт, хоча і не підтримую позицію "какая разніца"

Опубліковано:

я теж до останнього трималася за звичку говорити російською. але потім подумала, що це точно не та звичка, яку варто лишати після 24 лютого. російський контент теж нах повністю. і дуже цікаво було за собою спостерігати, коли зі співвідношення 50/50 вийшла на майже 100%. майже - бо моя подруга з Маріуполя це єдиний виняток. хоча я вважаю, що хоча б розуміти українську вже давно пора.

дуже сподобалося як Павло Вишебаба пояснив свою позицію щодо мови, вона мені мабуть найближча.

Опубліковано:

если бы я обосновывал отказ от российскои, то перешел бы на английский

ненавидеть один и возвеличивать иной, ну наверное не дело в 22 веке

сейчас да, выпячивать русский не нужно, но все равно именно на нем будет вторая половина подписанного Зелей мирного договора

Опубліковано:

Снова прилеты по энергообъектам. Сука. Хуй знает скок протянет наша энергетика под такими ударами на постоянной основе. Надо пво, а еще больше атакмс. Думается если бы на прилет по Днепру прилетало по Ростову, то пыл суки поубавили бы.

Опубліковано:
Не поверишь, но сейчас очень много говорю по украински. Немного сложно. Словарный запас оставляет желать лучшего и часто русизмы проскакивают. На русском говорю по работе (для эффективности) и дома (для комфорта).

Я полностью перешел на украинский с родными. В принципе всегда говорили на украинском суржике(где преобладает на 90% украинский язык), вот суржик стараюсь искоренять. А в инете больше на русском, так пока удобнее. Вот блохеров парашенских всех исключил с просмотра. Может 1-2 остались.

Опубліковано:

маю два сертифікати володіння англійською, С1 та В2. російський контент замістила англійським, благо його вистачає.

ненависть до усього російського зараз - це норма. росіяни - фріки і вигнанці для цивілізованого світу. у договори я не дуже вірю. усе що підписує парашка - то по цінності нижче за Обухівський туалетний папір.

черговий ранок під ракетними обстрілами тому підтвердження. винищення енергосистеми, терор цивільного населення, вбивство сім'ї з вагітною жінкою, дітей і пенсіонерів - от і всі їхні "заслуги".

Опубліковано:

ублюдочный Ахметов должен был купить ПВО для своих энергозданий еще в феврале

а теперь люди сбрасываются сохранить ему барахло, и ставят пво вместо фронта ему

ждем 1 января когда кончится мораторий на повышение коммуналки

порадуемся очередным "мы вынуждены .."

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...